Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

evhaannnnnnnnnnnnnnnn burdayımm yarın kpsss var amannnn durdum durdum biraz ders çalışım dedim bide okula bakmaya gittik giremedim bugün bundan sonra aksatmam çünkü sizlerii çokkk özlüyorummm çokkk seviyorummmm:1hug:

yeni gördüm baktım kimse yok geçmişi okuyodumm çok sevindim canımm iiiyim sen nasılsın?

kpss ye gircek olan tüm arkadaşlarımıza bol şan diliyorum iyi geceler

iyi canım napayım yatıyom uzanıyom bende çıkıyom yine öptüm canım yarın bi aksilik olmazsa girerim yine biraz

jbys canımm hoş geldin nasılsın durmun nedir listemizde en kısa zamanda diye not var senin içinn inşallah güzel haberlerlwe döndün bize

sölemesi ayıptır canımcanım adetimden hemen birgün sonra ve 15.günü oldu ama riskli günler olduğunu düşünmüyorum ama allah bilir tabii zaten adet olcak gibiyim acaip bir gerginlik var sen ne yaptın canım vermı bişeyler

canımm ben bu ay korunmayı bıraktım çok heyecanlı bi şekilde bekliyorum 23 temmuz daha çok var ama tutar inşallah çok istiyorum herkes gibi bugün yumurtluyorum heralde sağ kasığım batıyo

hatırlarsan canım düşük yapmıştım ikinci adetim bitti tekrar başladık çalışmalara

bu ara sweet sende bak 15 16 tane hamişimiz oldu o kadar ki listemize sığmadı 2. sayfa açıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…