Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

cnm neden ümidin yok yapma böle hersey allahtan belkide tutmustur dün cok dua ettim hepimize allahım ewimizi senlendirsin meleklerinin sesleriyle inşl

h.b arkadaşlar tşk ederim iyiyim sizler nasılsınız dün geldim ama sanki yıllardır birbirimizi tanıyormuşuz gibi gayet rahat konuştum herkesle gerçekten dediğiniz gibi eşimizle bile bazı şeyleri paylaşamıyoruz burası çok güzel yaolumunekankayizsmile

öyle canım burası bağımlılık yapıyor ama yinede kaçak arkadaşlar var adetleri ne oldu haber vermediler listedende anlaşıldığı gibi

ya kızlar bu ara melisa kayıp hasta falanmı acaba

slm melisa bende siteye yeni üye oldum daha dün:) 3 aylık evliyim bu site gerçekten güzel. önceleri dışarıdan takip ediyodum üye olmaya karar verdim. profilinde ev hanımı yazıyo bende evdeyim şimdilik. bol bol dertleşicez inşallah.. melekzuzum sanada geçmiş olsun allah tekrar bi bebiş nasip etsin sanada bizede.. herşeyin hayırlısı diyorum

cnm neden ümidin yok yapma böle hersey allahtan belkide tutmustur dün cok dua ettim hepimize allahım ewimizi senlendirsin meleklerinin sesleriyle inşl

bende hepimiz için çok dua ettim,ama benim ümidin az olmasının sebebi,yumurtlama günlerimde hep yatılı misafirim vardı evde,o yüzden çalışma falan yapamadık o günlerde.bide kafama takmamak için böyle düşünüyorum,geldiğinde süpriz olsun kaydirigubbakcemile3 yoksa hep hayal kırıklığı oluyor

canım hoşgeldin,anlaşılan geçmişi okuyrsun son sayfaya gel son sayfayaaaaa yerimseniben

reyyancım rabbim kısmet ederse olur yumurtlama günlerini falan takma kafana benim bi arkadaşım adetinin bittiği gün hamile kaldı rabbim ol deyince oluyor işte

canım hoşgeldin,anlaşılan geçmişi okuyrsun son sayfaya gel son sayfayaaaaa yerimseniben

bende şaşırdım okuyunca ne melisası ne geçmiş olsunu melekzuzum burada değilki diyorum yoksa benmi atladım sanırım çoook geridekilere cevapCADIARZU yamış arkadaş

reyyancım rabbim kısmet ederse olur yumurtlama günlerini falan takma kafana benim bi arkadaşım adetinin bittiği gün hamile kaldı rabbim ol deyince oluyor işte

evet reyyancım bencede takıp stresse sokma kendini bak ben soktum kırmızılar hiiiiç yooook bu dahada berbat bir durum
hep kendimize yapıyoruz rahat olmalıyız aslında artık neredeyse kocişlere bile bitek bebek amaçlı yaklaşıyoruz :bbo:

yaa canım nerden gidiliyo son sayfaya bulamıyorum:çok üzgünüm:

arkadaşım son sayfa diye tıklıyorsun yeni yazılanları okuman için sürekli sayfayı tazelemelisin
ama bunları okuya bildiğine göre zaten son sayfadasın olumunekankayizsmile

arkadaşlar görebiliyomusunuz mesajlarımı yeni geldim acemilik çekiyoz işteee:)

kızlar ben ne yumurtlama günü mü ne de regl günümü bilmiyorum bu daha kötü bişey ya

canım saat kaç olursa olsun bakarlar biraz karın ağrısı mide bulantısı at bişeyler ama hamilelik ihtimalim olabilir ilaç kullanamam de adetim gecikti de hemen bakarlar biraz pembe yalandan bişey olmaz
ayyy:roflol: benimde aklıma gelmedi değil birazcık sızlanıyım demi ay çok sağol yaaa

teşekkür ederim canım çok sağol akşam gidicem inşallah doktorakaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…