Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Adetine 11 gün varsa hamilelik olsa bile 2-3 günlük falan olması lazım.Ondada belirti olurmu bilmiyorum hiç duymadım.Geçen ay üstünemi gördün acaba?Belki geç yumurtlamışsındır yumurtalar çatlıyodur herşey olabilir yani.Test falan yapmışmıydın geçen ay?

yok cnm yapmadım test fln beklicem bakalım hayırlısı olsun beklicezzzz inşl gelmez bu ay o kırmızlar

günaydın kızlar nasılsınız.mehtapcığm benim neden 2 tane ismm var listede 29 haziranı kaldırabilirsiniz benim beklenen adet tarihim 24 temmuz olanı

pardon canım hiç farkında değilim vallaha ilk sıradakini gördüm acaba durumu ne diye düşünüyordum sempatiksalakcinni

pardon canım hiç farkında değilim vallaha ilk sıradakini gördüm acaba durumu ne diye düşünüyordum sempatiksalakcinni

şu an yumurtlama dönemindeyim sağ kasığımda acaip sancı var benşm dış gebelikte sağ tüpümde oluşmuştu.tam iyileşmedim mi diye düşünüyorum.yumurtlamadan dolayı mı acaba.çok korkuyorum tekrarlayacak ddiyekafamçokkarıştı

yumurtlama dönemin bence ondan cnm bende sancıyı hep sol taraf hiç sağda hissetmiyorum bende hamaile kaşırsam soldan olucak

HAMİLE KALMAYI BEKLEYENLER:Saruboceq:

happines---------------------23 HAZİRANhihoyyyt
tırtılkurabiye ----------------26 HAZİRANhihoyyyt
dozturk--------------------------27 HAZİRANhihoyyyt
melisa87---------------- ---28 HAZİRANhihoyyyt
tenz----------------------------28 HAZİRANhihoyyyt
Love-honey------------------29 HAZİRANhihoyyyt
edaeee-------------------------2 TEMMUZhihoyyyt
meleğim_yildiz---------------3 TEMMUZhihoyyyt
nurrr------------------------------5 TEMMUZhihoyyyt
humeyraa----------------------7 TEMMUZhihoyyyt
candas--------------------------7 TEMMUZhihoyyyt
eymenisa-----------------------8 TEMMUZhihoyyyt
Sbr ----------------------------- 9 TEMMUZhihoyyyt
humeyraa----------------------10 TEMMUZhihoyyyt
afr-------------------------------10 TEMMUZhihoyyyt
reyyann-----------------------11 TEMMUZhihoyyyt
ceylin33-----------------------13 TEMMUZhihoyyyt
carmenn----------------------15 TEMMUZhihoyyyt
evhan -------------------------15 TEMMUZhihoyyyt
leyuze ------------------------15 TEMMUZhihoyyyt
melisax------------------------15 TEMMUZhihoyyyt
ebisen-------------------------18 TEMMUZhihoyyyt
eflalim--------------------------19 TEMMUZhihoyyyt
gnl06---------------------------19 TEMMUZhihoyyyt
seabird67---------------------19 TEMMUZhihoyyyt
zeynepduru07---------------19 TEMMUZhihoyyyt
bsbirkin------------------------20 TEMMUZhihoyyyt
Bebeg------------------------- 22 TEMMUZhihoyyyt
masum_pisi06---------------22 TEMMUZhihoyyyt
miniCİİK----------------------23 TEMMUZhihoyyyt
efnanim-----------------------23 TEMMUZhihoyyyt
mzuhal----------------------- 24 TEMMUZhihoyyyt
tgba87-------------------------24 TEMMUZhihoyyyt
funmak-------------------------26 TEMMUZhihoyyyt
Little angel------------------ 27 TEMMUZhihoyyyt
dejavu_one------------------24 TEMMUZhihoyyyt
Humeyraa--------------------1 AĞUSTOShihoyyyt
ymr el--------------------------1 AĞUSTOShihoyyyt
defesen------------------------5 AĞUSTOShihoyyyt
ozlem64------------------------09 AĞUSTOShihoyyyt
sweet_drop ------------------- 9 AĞUSTOShihoyyyt

Adeti düzensiz olup birdahaki adetini bilmeyenlerfisfisfis

kmehtap-----------------------??????????:1shok:
mayaaaa----------------------??????????:1shok:

HAMİLE KALMAYI TEKRAR DENEMEK İÇİN BEKLEYENLER

efnanim ---------------- AĞUSTOS
tosti----------------------AĞUSTOS
jbys---------------------- EN KISA ZAMANDA
masallal---------------- AĞUSTOS

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:BEN ARTIK HAMİLEYİM DİYENLER (2 Cİ SAYFADIR):CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

15. ASU 20-----------------------------------28 HAZİRAN TEBRİKLERRRalkisalkisalkis
16.burcuwaa----------------------------------30 HAZİRAN TEBRİKLER AYIN SON SÜRPRİZİalkisalkisalkis
17. eylem sevcan --------------------------10 HAZİRANalkisalkisalkis
18. ebruaks----------------------------------- 05 TEMMUZ TEBRİKLER AYIN İLK SÜPRİZİalkisalkisalkis
19. 06bvn06----------------------------------- 09 TEMMUZalkisalkisalkis

yumurtlama dönemin bence ondan cnm bende sancıyı hep sol taraf hiç sağda hissetmiyorum bende hamaile kaşırsam soldan olucak

inşallah en kısa zamanda olur canm seninde.yumurtlama döneminde sağdan mı soldam mı yumurtladığını nerden anlıyosunuz.sancıdan mı.

teşekkür ediyorum canm inş isteyen herkesi bu ay hamileler listesine eklersin..

inşallah en kısa zamanda olur canm seninde.yumurtlama döneminde sağdan mı soldam mı yumurtladığını nerden anlıyosunuz.sancıdan mı.

ewt hayatım sancı hangi yumurtadansa o catlarken orası sancıyooo bnm hep sol tarafm ağrıyrdu dayanamadm doktora gttm doktr dediki sol yumurta gelişmiş cok 16mm. olmus catlamak üzere die

kızlar tünaydın herkese bu arada da hayırlı cumalarınız olsun inşallah ben şükür daha iyiyim hala annemdeyim o bakıyo çok halsizim bitek ama iyiyim şükürler olsun ALLAHIMA yeni arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada ve de hamile olan arkadaşı tebrik ediyorum bakalım beimde 3 yada 4 gün var kısmet nasip hepinizle konuşmayı çok özledim ben ama idare edin beni pazar yada pazartesi gidicem evime kısmetse hepinizi çok öptüm bu arada mehtapcım ellerine sağlık canım gözüm arkada kalmadı vallahi liste süper olmuş çok saoltatlım

gecmş olsn cnm neyn vardı ben ne zamndr giremiyordm allh sifa versn

:hulya:
gecmş olsn cnm neyn vardı ben ne zamndr giremiyordm allh sifa versn

saol canım pazartesiden çarşamba akşamına kadar çok kötüygüm gıda zehirlenmesiymiş sanırım dr öyle dedi devamlı ishal üşüme titreme ateş mide karın ağrısı falan çarşamba günü akşam anneme geldim eşim çok yoğun gece 1 deliyo 1 aydır diye halsizlik çok olunca annem bakıyo işte YÜCE ALLAHIM KİMSEYE YAŞATMASIN BİDAHA HEPİMİZE YANİ böyle canım işte

geçmiş olsun cnm cok allahım acil şifalar versin

benide listeye eklermisiniz. 2 sene oldu evleneli bu ay artık korunmayı bıraktık. inşaallah banada isteyen herkese rabbim hayırlı evlat versin. en son adetim 26 haziran.

benide listeye eklermisiniz. 2 sene oldu evleneli bu ay artık korunmayı bıraktık. inşaallah banada isteyen herkese rabbim hayırlı evlat versin. en son adetim 26 haziran.

hoşgeldin canım beklenen adet tarihini söylermisin (tabi inşallah gelmez):1no2:

geçmiş olsun cnm cok allahım acil şifalar versin

çok saol canım ya önce yüce rabbimin sonrada sizlerin dualarınız sayesinde daha iyi olucam inşallah

canım sende hoşgeldin aramıza tamam canım kmehtapa söyle eklesin senide listeye

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın yatıcam biraz tekrar hayırlı cumalarınız olsun inşallah

aslında ben 32 33 34 günde adet oluyodum. 2 ay cyclo prognova kullandım onu kullanırken 28 günde oldum . bıraktım geçen ay tam 45 gün deyince oldum. bu ay ne zamn olurum aslında bilmiyorum. temmuzun sonu gibi olur heralde 28 gibi. işte beni yumurtlama tarihi de düşündürüyo bu yüzden . daha ilk ayım ama hamiş olmak istiyorum....:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…