Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

saolun hoşbulduka.s. aslında benim adetim 32 33 34 günde olurdu ama 2 ay cyclo prognova kullandım onunla 28 günde oldum . geçen ay bıraktım 44 gün de oldu. hapı bıraktım diyemi olduı anlamadım. artık nasıl düzene girecek bilmiyorum. 26 haziran son adet tarihim ondan beri işte bu ay korunmuyoruz ve bebiş istiyoruz artık. rabbim bana ve isteyen herkese hayırlı evlat versin. yumurtlama günlerimi de bilmiyorum işte şimdi aklımda hep bebiş var..... artık bu ayın sonu gibi olurum heralde. 24 temmuza denk geliyo 28 günde olduğumu hesap edersem ama 34 gün de olursam 30 temmuz. ne desem bilmiyorum.

aslında ben 32 33 34 günde adet oluyodum. 2 ay cyclo prognova kullandım onu kullanırken 28 günde oldum . bıraktım geçen ay tam 45 gün deyince oldum. bu ay ne zamn olurum aslında bilmiyorum. temmuzun sonu gibi olur heralde 28 gibi. işte beni yumurtlama tarihi de düşündürüyo bu yüzden . daha ilk ayım ama hamiş olmak istiyorum....:Saruboceq:

ah canım ya sende benim gibisin ozaman neyse öncelikle 28 temmuz yazayım hayırlısıyla
bende uzun yıllar d.k. hapı kullandım mayıs 25te adet oldum bidaha kullanmadım hapı testler hep negatif ama hala adet olmadım hiç bir sorunda yok bende yarına kadar bekleyip farlutal kullanacağım
senin niye adetlerin öyle düzensiz kist falanmı var acaba

HAMİLE KALMAYI BEKLEYENLER:Saruboceq:

happines---------------------23 HAZİRANhihoyyyt
tırtılkurabiye ----------------26 HAZİRANhihoyyyt
dozturk--------------------------27 HAZİRANhihoyyyt
melisa87---------------- ---28 HAZİRANhihoyyyt
tenz----------------------------28 HAZİRANhihoyyyt
Love-honey------------------29 HAZİRANhihoyyyt
edaeee-------------------------2 TEMMUZhihoyyyt
meleğim_yildiz---------------3 TEMMUZhihoyyyt
nurrr------------------------------5 TEMMUZhihoyyyt
humeyraa----------------------7 TEMMUZhihoyyyt
candas--------------------------7 TEMMUZhihoyyyt
eymenisa-----------------------8 TEMMUZhihoyyyt
Sbr ----------------------------- 9 TEMMUZhihoyyyt
humeyraa----------------------10 TEMMUZhihoyyyt
afr-------------------------------10 TEMMUZhihoyyyt
reyyann-----------------------11 TEMMUZhihoyyyt
ceylin33-----------------------13 TEMMUZhihoyyyt
carmenn----------------------15 TEMMUZhihoyyyt
evhan -------------------------15 TEMMUZhihoyyyt
leyuze ------------------------15 TEMMUZhihoyyyt
melisax------------------------15 TEMMUZhihoyyyt
ebisen-------------------------18 TEMMUZhihoyyyt
eflalim--------------------------19 TEMMUZhihoyyyt
gnl06---------------------------19 TEMMUZhihoyyyt
seabird67---------------------19 TEMMUZhihoyyyt
zeynepduru07---------------19 TEMMUZhihoyyyt
bsbirkin------------------------20 TEMMUZhihoyyyt
Bebeg------------------------- 22 TEMMUZhihoyyyt
masum_pisi06---------------22 TEMMUZhihoyyyt
miniCİİK----------------------23 TEMMUZhihoyyyt
efnanim-----------------------23 TEMMUZhihoyyyt
mzuhal----------------------- 24 TEMMUZhihoyyyt
dejavu_one------------------24 TEMMUZhihoyyyt
tgba87-------------------------24 TEMMUZhihoyyyt
funmak-------------------------26 TEMMUZhihoyyyt
Little angel------------------ 27 TEMMUZhihoyyyt
rasiha-------------------------- 28 TEMMUZhihoyyyt
Humeyraa--------------------1 AĞUSTOShihoyyyt
ymr el--------------------------1 AĞUSTOShihoyyyt
defesen------------------------5 AĞUSTOShihoyyyt
ozlem64------------------------09 AĞUSTOShihoyyyt
sweet_drop ------------------- 9 AĞUSTOShihoyyyt

Adeti düzensiz olup birdahaki adetini bilmeyenlerfisfisfis

kmehtap-----------------------??????????:1shok:
mayaaaa----------------------??????????:1shok:

HAMİLE KALMAYI TEKRAR DENEMEK İÇİN BEKLEYENLER

efnanim ---------------- AĞUSTOS
tosti----------------------AĞUSTOS
jbys---------------------- EN KISA ZAMANDA
masallal---------------- AĞUSTOS

:nazar::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:BEN ARTIK HAMİLEYİM DİYENLER (2 Cİ SAYFADIR):nazar::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

15. ASU 20-----------------------------------28 HAZİRAN TEBRİKLERRRalkisalkisalkis
16.burcuwaa----------------------------------30 HAZİRAN TEBRİKLER AYIN SON SÜRPRİZİalkisalkisalkis
17. eylem sevcan --------------------------10 HAZİRANalkisalkisalkis
18. ebruaks----------------------------------- 05 TEMMUZ TEBRİKLER AYIN İLK SÜPRİZİalkisalkisalkis
19. 06bvn06----------------------------------- 09 TEMMUZalkisalkisalkis

ekledim rasihacığım inşallah hayırlı uğurlu gelir liste sanavereliniortak

ne bileyim evlendikten sonra 33 gün de falan olur oldum. dr. çok gittim hiç bişi çıkmadı hormon testleri yaptırdım hepsi iiii. dr. en son cyclo verdi işte oda 28 günde oldurdu ama geçn yine başka dr. gittim 44 günde olmayınca bebiş çıkmadı zaten korunuyoduk hiç bişi yoktu, şimdi tatildeyim yarın dönücem dönünce kontrole gidicem. o dr. dedi kullanma hap falan, olduğuna bırak dedi geçen ay hamişim dedim hep olmayınca ama 26 hzrnda oldum ve bu ay için eşimle dedik artık bebişimiz olsun . iii bakalım temmuz 28 yazalım olur. evet benimde öleydi hep testler negatifti hayırlısı olsun hakkımızda. gelmezse kullan istersen farlutal yada maydanoz soğan falan iç.

Son düzenleme:
saolun hoşbulduka.s. aslında benim adetim 32 33 34 günde olurdu ama 2 ay cyclo prognova kullandım onunla 28 günde oldum . geçen ay bıraktım 44 gün de oldu. hapı bıraktım diyemi olduı anlamadım. artık nasıl düzene girecek bilmiyorum. 26 haziran son adet tarihim ondan beri işte bu ay korunmuyoruz ve bebiş istiyoruz artık. rabbim bana ve isteyen herkese hayırlı evlat versin. yumurtlama günlerimi de bilmiyorum işte şimdi aklımda hep bebiş var..... artık bu ayın sonu gibi olurum heralde. 24 temmuza denk geliyo 28 günde olduğumu hesap edersem ama 34 gün de olursam 30 temmuz. ne desem bilmiyorum.

cnm bk yumurtlama gununle ilgili söle anlayabilirsn adetne 10-15gun kala olan adet belirtileri akıntı yumurtalıklarda sancı bide ates ölçümü diyor kızlar ama o bende olmuyor hep 36 değişmio yani sen yinede dene

cnm bk yumurtlama gununle ilgili söle anlayabilirsn adetne 10-15gun kala olan adet belirtileri akıntı yumurtalıklarda sancı bide ates ölçümü diyor kızlar ama o bende olmuyor hep 36 değişmio yani sen yinede dene

ateş olayına benimde kafa basmadı pek hep aynı ölçüyorum ve şunu fark ettim kol altından ölçünce hep aynı dil altından ölçünce biraz fark çıkıyor bazı günler acaba hangisi daha emin sonuç veriyor bilemiyorum karışık bi olay

ya yazmayı unuttum bazende kasıklarıma bıçak saplanır gibi oluyor bir yere uzandığımda falan da daha fazla oluyor sizce hamile olma ihtimalim nedir
geçen ay da benim öyle olmuştu tatlım,ama bişey çıkmadı.inşaallah sen öyle olmazsın
:CüvCüv:Kızlaaarrrrrr bu sabah test yaptım ikinci çizgiyi hafif silikte olsa gördümm ayyy inanamadımmmmpazartesiye kadar bekleyim diyorum pazartesi doktora gideyim değilmi Allahım sizlerede nasip etsin...BENİM TEK BELİRTİM ara ara karnım ağrıyordu birde aralıklarla kasık batmalarım var bi sağ kasığım bi sol kasığım:CüvCüv:
gönüldennn kutluyorum arkadaşım...çok sevindim darısı başımıza
günaydın herkese..ben de bu sitede daha yeni sayılırım..beni de aranıza alırmısınız?
hoşgeldin canım aramıza,bu isim bana çok tanıdık geldi,nerde oturuyorsunuz.zeynepduru kendi ismin mi
ne bileyim evlendikten sonra 33 gün de falan olur oldum. dr. çok gittim hiç bişi çıkmadı hormon testleri yaptırdım hepsi iiii. dr. en son cyclo verdi işte oda 28 günde oldurdu ama geçn yine başka dr. gittim 44 günde olmayınca bebiş çıkmadı zaten korunuyoduk hiç bişi yoktu, şimdi tatildeyim yarın dönücem dönünce kontrole gidicem. o dr. dedi kullanma hap falan, olduğuna bırak dedi geçen ay hamişim dedim hep olmayınca ama 26 hzrnda oldum ve bu ay için eşimle dedik artık bebişimiz olsun . iii bakalım temmuz 28 yazalım olur. evet benimde öleydi hep testler negatifti hayırlısı olsun hakkımızda. gelmezse kullan istersen farlutal yada maydanoz soğan falan iç.

sende hoşgeldin canım aramıza...:1hug:

mehtapcım bende yeni aldım dereceyi,ama hep unutuyorum sabah kalkınca kafamçokkarıştı

hmmm tşk. ederim canım. adet belirtisi, sancı, akıntı bunlara bakacam. ama ateş ölçmeyi bu ay denemiyeyim olmadı daha sonra.adetime 15 gün kala dersem temmuz 13 gibi denk geliyo, akıntımı gözlemlicem bakalım.

ateş olayına benimde kafa basmadı pek hep aynı ölçüyorum ve şunu fark ettim kol altından ölçünce hep aynı dil altından ölçünce biraz fark çıkıyor bazı günler acaba hangisi daha emin sonuç veriyor bilemiyorum karışık bi olay

aynen cnm ya benmde öyle koltuk aynı hep aynı dil altındanda hiç 37yi görmedim 36 36.2 36.4 gibi çıkıo

hoşbulduk reyyannncığım. banada ateş ölçmek biraz keyifsiz geldi ben yapamam gibi devamlı onu takip et unuturum ben zaten.

aaa pardon ya ben sizlerle tanışmadım henüz ben dün üye oldum bikaç arkadaşla tanıştım burdaki herkesi çok sevdim

:çok üzgünüm:
tsk hayatım sen nasılsın?
sağolasın canım şükür iyiyiz...napıyosunuz bi bakayım dedim,geçmiş kandiliniz mübarek olsun hepinizin...
hoşbulduk reyyannncığım. banada ateş ölçmek biraz keyifsiz geldi ben yapamam gibi devamlı onu takip et unuturum ben zaten.
bende unutuyorum yaa..ama deneyeceğim yinede aklıma geldikçe.benim de pazar günü adet günüm bakalım ne olacak ümidim yok ya :çok üzgünüm:

aaa pardon ya ben sizlerle tanışmadım henüz ben dün üye oldum bikaç arkadaşla tanıştım burdaki herkesi çok sevdim

hoşşgeldin aramıza o zaman canım..insan bazen eşiyle bile paylaşmıyor kimi şeyleri,ama burada rahatça birbirimize yardımcı oluyoruzsevinç ve üzüntümüzü canı gönülden paylaşıyorz..o yüzden sevmşsindir canım opuyorumnanaktan

X