Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

mehtapcım nasılsın müjdeli haberimi okudun muuu?? bu sabah test yaptım ikinci çizgi hafif silik çıktı allah izin verirse bu akşam doktora gidicem

kızlar ben geldim geçmişide okudum nasılsınız yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
06bvn06 canım at biraz rahatsızlık valla ben de çift çizgiyi göreyim hemen öyle yapıcam onlar uzatıyorda uzatıyor süreyi o zaman sende başka yollar arıyorsun en iyisi bu bu arada sonucu saat kaç olursa olsun yaz bize sevinçle bizi unutup çatlatma burda

06bvn06 canım akşam mutlaka güzel haberlerini bekliyorum çünkü ben 1 hafta olamıcam sizlerle ama bu akşam bakmaya çalışıcam beni merakta bırakma bu arada kızlar ben gelince olan biten herşeyi anlatın ha meraktan ölücem zaten bi hafta boyunca

kızlar şu ateş ölçme yöntemini araştırmaya başladımda çoğu kadın dil altından ölçüyormuş sabah yataktan kalkmadan uyanınca yani
bide sanırım bazı sitelerde grafik yapabiliyorsun ama henüz bulamadım
sadece başka forumlarda başkalarının grafiklerini bula bildim
belki bize örnek olabilir

Eklentiler

• $ate%c5%9f....jpg
    $ate%c5%9f....jpg
    17,4 KB · Görüntüleme: 19
canım neden olmıycaksın tatile mi gidiyorsun

canım abim evleniyo kız tarafi artvin(arhavi)li pazartesi orda kına olcak perşembe de urfada düğün olcak o yüzden bi hafta sizlerden uzak olcam sizi çok özlicem gelirken size fındık getirem mi kızlar:KK1:

canım abim evleniyo kız tarafi artvin(arhavi)li pazartesi orda kına olcak perşembe de urfada düğün olcak o yüzden bi hafta sizlerden uzak olcam sizi çok özlicem gelirken size fındık getirem mi kızlar:KK1:

canım hayırlı olsun allah mesut etsin :nazar:

kızlar ben geldim geçmişide okudum nasılsınız yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
06bvn06 canım at biraz rahatsızlık valla ben de çift çizgiyi göreyim hemen öyle yapıcam onlar uzatıyorda uzatıyor süreyi o zaman sende başka yollar arıyorsun en iyisi bu bu arada sonucu saat kaç olursa olsun yaz bize sevinçle bizi unutup çatlatma burda
ay evet biraz öyle yapayım aslında yalanda yok kasıklarım çok ağrıyor ya peki test yaptığımı söylesemmi ya birde sonucu yarın yada pazar yazabilirim ankara merkeze uzak biyerde oturuyoruz merkeze gittiğimiz zaman 1 gün kaldığımız oluyor

06bvn06 canım akşam mutlaka güzel haberlerini bekliyorum çünkü ben 1 hafta olamıcam sizlerle ama bu akşam bakmaya çalışıcam beni merakta bırakma bu arada kızlar ben gelince olan biten herşeyi anlatın ha meraktan ölücem zaten bi hafta boyunca
canım benim bugün hastaneye gidersem haberi anca yarın yazabilirim düğününüzde hayırlı olsun ebrarcım artık sen gelince haberi veririz...

canım benim bugün hastaneye gidersem haberi anca yarın yazabilirim düğününüzde hayırlı olsun ebrarcım artık sen gelince haberi veririz...

ya ama ben nasıl beklicem bi hafta ya neyse ben arada kaçamak yapmaya çalışırımkaydirigubbakcemile3

ay evet biraz öyle yapayım aslında yalanda yok kasıklarım çok ağrıyor ya peki test yaptığımı söylesemmi ya birde sonucu yarın yada pazar yazabilirim ankara merkeze uzak biyerde oturuyoruz merkeze gittiğimiz zaman 1 gün kaldığımız oluyor

canım ne zaman müsait olursan o zaman yaz ama ilk fırsatta lütfen
ya bence test yaptığını söyleme sadece şüphelendiğini söyle niye dr gitmedin falan demesin canım

canım ne zaman müsait olursan o zaman yaz ama ilk fırsatta lütfen
ya bence test yaptığını söyleme sadece şüphelendiğini söyle niye dr gitmedin falan demesin canım
tamam canım sağol ilk fırsatımda haberi eklerim öpüyorum sizleri

canım bişey sorucam belirti falan hiç yaşadın mı benim geçen ay çok belirtim vardı ama bu ay pek yok sabah ağrım yoktu arada oluyodu ama şimdi adet olacakmış gibi ağrım var sende de adet olacakmış gibi hiç ağrı oldumu

canım birde kabızlık sorunu yaşadın mı hiç genelde olurmuş ama herkeste olur mu merak ettim

canım bişey sorucam belirti falan hiç yaşadın mı benim geçen ay çok belirtim vardı ama bu ay pek yok sabah ağrım yoktu arada oluyodu ama şimdi adet olacakmış gibi ağrım var sende de adet olacakmış gibi hiç ağrı oldumu
canım benim en belirgin belirtim kasık ağrılarım devamlı bi sağ kasığım bi sol kasığım hafif karnımda bi ağrı bazı kişilerde kasık ağrısı adet ağrısı gibi oluyor

başkada bir belirtim yok bundan 1 hafta öncede karnımda şişkinlık hissi gaz sancısı gibi ama şimdi oyok tek kasıklarım ağrıyor..

canım kasık ağrısı bendede var ama korkuyorum adet olurum diye hani sende yaşadıysan hemen umutsuzluğa kapılmak istemiyorum

X