Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

bu aradaaa bugün kandill ben napıcamm yaaaaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

yumrtlama günüyle çakıştı

tubacım. sen zina yapmıyorsun canım. kandilde ve dini günlerde eşle birlikte olmak sevaptır. ben bizzat bunu hocanın ağzından dinlemiştim.

kızlar mynette bi haber var kadın uçakğın wc sinde doğum yapmış bebeği klozetin içine atmış öldürmek için biz uğraşıyoruz istiyoruz çaba sarf ediyoruz olmuyor böyleleride bulmuş bunuyor
allah islah etsin ne biçim anne ruhu varmış insan bile denilmez yazık günah

merhaba mehtapcım nasılsın canım kırmızılar geldi miiii ?

selam canım yok canım ne gelmesi aynı bekliyorum yarın öbür gün farlutala başlayacam
artık çok sinirlerimi bozdu bu olay kocişe bile saldırmaya başladım kavga ediyorum her tartışmada oturup ağlıyorum çok agresif oldum
hep sürekli bu böylemi olacak diyorum

canım farlutalı kullan faydasını görürsün sorun etme bebek düşündüğün için gecikmiş olabilir kendine ve eşine stres yapma sakın düzelir herşey yoluna girer merak etme :)

Allah islah etsin böyle insanları ne canilik ya((

merhaba kızlar kandiliniz mubarek olsun bibirimize dua edelim ALLAH HAYIRLI EVLATLAR NASıP ETSıN HEPıMıZE... AMıN...

canım farlutalı kullan faydasını görürsün sorun etme bebek düşündüğün için gecikmiş olabilir kendine ve eşine stres yapma sakın düzelir herşey yoluna girer merak etme :)

ay bilmiyorum vallaha ya pekte kimseye anlatmam sorunlarımı her evlilikte olurmu bizimikimi böyle bazen şaşırıyorum keşke evlenmeseydim diyorum sonra herşey gayet güzel normal daraldığım zamanlar çok oluyor
sizinde oluyormu böyle tartışmalarınız sorunlarınız eşinizle ne bileyim hep böyle dört dörtlük bi evlilik hayal ediyordum ama hiiiiç öyle bişe değilmiş baya zormuş evlilik hayatı

evet canım ara sıra kavgalarımız oluyor erkekler varken dört dörtlük evlilik mi biraz zor ama o kavgalarımız olmasa çok sıkılırdık sanırım ... zamanla düzelir ben alıştım artık herşeyde bana muhalefet oluyor ama beni sinir etmek için yapıyor ama gerçek henüz anlayamadım

ama kardeşlerine falan bundan sonra ilkk düşüneceğim eşim sonra sizlersiniz diyor çözemedim daha yaniiii bir laf vardır kasap sevdiği deriyi yerden yere çarparmış diye sanırım öyle oluyoruz şuan...:))))))

Arkadaşlar bişiy sorcam ben hapla korunuyordun ve yarıda keip bıraktım bırakınca normal regl tarihimin üzerinden 1 hafta geçince tekrar 13 haziranda regl oldum 4 gün sürdü normalde 7gün sürerdi birdahaki reglimse benim hesaplamalarıma göre 8 temmuz yani bugün regli olmam lazım ama internetteki hesaplayıcıyla hesapladığımda biri biri 11temmuz diyor bir diğeri ise 12 temmuz ben şimdi hangisini esas alıcam şaşırdım halada regl olmadım dün tes yaptım çıkmadıbilmiyorumkismile

bu tür tartışmalar kavgalr aslında evliliğin tuzu biberi değilmidir..... her evlilikte olur yok diyen yalan söyler hem biraz tartışma olacak ki güzel günlerinde kıymetini anlayalım ve zaten sonrasında herşey normale döner.örnek: kötülük olmasaydı iyilik nedir bilemezdik...Yüce Allah bizleri sınıyor.. sıkma canını sabret dua et

evet sanırım öyle bişe oluyoruz çoook zor vallaha benimki bide çocuk gibi daha hiç olgunluk oturaklılık yok bende tam tersi gayet ağır başlı biriyim o yüzden sanırım birazda hareketleri batıyor bazen
bide benim ailem karşı çıkmıştı evlenirken öyle aman aman sevmezler eşimi ama ne yazıkki benim ailemle bir apartmanda oturuyoruz 2 kardeşiz babam ev yaptırdı gelin oturun dedi bende eşime bu durumları belli etmiyorum kardeşimde konuşmuyor eşimle
çok zor bir durum yinede ayakta tutmaya çabalıyorum ve bunalıyorum malesef çünkü kimseyle dertleşmem

hapı ortada kestiğin için tekrar adet görmüşsün canım bu gayet normal bence o 4gün adet gördüğün tarihten sonra tekrar 4haftada olursun

canım zor bir durum benim ablamda sevmez eşimi eşimde ablamı sevmez arada kalmak gerçekten zor bir durum allah yardımcın olsun genelde bizim kavgalarımız dıraşı çıkmaktan kaynaklanır ben gezelim diyorum eşim altımda arabam olman gezemem der sonrası belli zaten
bu sıkıtılarında adet olmanı engeller canımcım dikkat et kendine senin sağlığın hiç bişeyden önemli değil bunu unutma sakın

EVET mehtapcım dediğin gibi fakat işte benim heplarıma göre bugün olmam lazım nternetteki hesaplayıcıyla hesapladığımda biri biri 11temmuz diyor bir diğeri ise 12 temmuz dolayısıyla regl tarihim karışmış oldu..

slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza böyle bi sitenin varlığını :ecrin_bebek:bebek düşünmeye başladığım zaman keşfettim gerçekten burdaki paylaşımlar çok güzel yalnız siteyi kullanma konusunda acemiyim yardımcı olursanız sevinirim

boshayallersmile kimse yok mu yaa o kadar çok ihtiyacım var ki birileriyle konuşamaya

ya evet gezme derdi bizdede var malesef eşim esnaf benim pazarım var evde olduğum diğer günler çalışıyorum pazar günleri gezelim çıkalım diyorum yok efendim zaten işler iyi değilmiş dükkan açmalıymış gezipte ne yapacakmışım onunla arkadaşlarını ara sen istediğin gibi gez göbeğin bana bağlı değil diyor
bende ilk başlarda hep şaşardım ya bir insan nasıl eşiyle vakit geçirip gezip tozmak istemez derdim ama anladımki böyle olan biçok erkek varmış deli bunların hepsi ya al birini vur ötekine
bide benimki diabet hastası çok çabuk parlıyor sonra ben öyle demek istemedim etmedim başlıyor bende acayip kinci bir yapıya sahibim asla unutmam bide her gün mutlaka şekerine rağmen bir kutu bira içer en çok ondan kavga ederim ben hiç sağlığını düşünmüyor diye
vallaha ben artık bıraktım ya düzelir kendi akışına göre yada inceldiği yerden kopar eskiden yani evliliğimin ilk zamanları acayip ağlar sızlardım o huyum geçti tabi yine arada tutamıyorum kendimi
aman erkek milleti işte ne olcak çok düşüncesizler

evet çok güzel bir paylaşım alanı bende yeni katıldım 1 ay olmadı bilee inşallah güzel haberleri paylaşırız....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…