- 15 Haziran 2010
- 442
- 0
bu aradaaa bugün kandill ben napıcamm yaaaaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
yumrtlama günüyle çakıştı
ceylinciğim sen geçen ay kaçında adet omuştun
merhaba mehtapcım nasılsın canım kırmızılar geldi miiii ?
kızlar mynette bi haber var kadın uçakğın wc sinde doğum yapmış bebeği klozetin içine atmış öldürmek için biz uğraşıyoruz istiyoruz çaba sarf ediyoruz olmuyor böyleleride bulmuş bunuyor
allah islah etsin ne biçim anne ruhu varmış insan bile denilmez yazık günah
canım farlutalı kullan faydasını görürsün sorun etme bebek düşündüğün için gecikmiş olabilir kendine ve eşine stres yapma sakın düzelir herşey yoluna girer merak etme :)
ay bilmiyorum vallaha ya pekte kimseye anlatmam sorunlarımı her evlilikte olurmu bizimikimi böyle bazen şaşırıyorum keşke evlenmeseydim diyorum sonra herşey gayet güzel normal daraldığım zamanlar çok oluyor
sizinde oluyormu böyle tartışmalarınız sorunlarınız eşinizle ne bileyim hep böyle dört dörtlük bi evlilik hayal ediyordum ama hiiiiç öyle bişe değilmiş baya zormuş evlilik hayatı
bu tür tartışmalar kavgalr aslında evliliğin tuzu biberi değilmidir..... her evlilikte olur yok diyen yalan söyler hem biraz tartışma olacak ki güzel günlerinde kıymetini anlayalım ve zaten sonrasında herşey normale döner.örnek: kötülük olmasaydı iyilik nedir bilemezdik...Yüce Allah bizleri sınıyor.. sıkma canını sabret dua etay bilmiyorum vallaha ya pekte kimseye anlatmam sorunlarımı her evlilikte olurmu bizimikimi böyle bazen şaşırıyorum keşke evlenmeseydim diyorum sonra herşey gayet güzel normal daraldığım zamanlar çok oluyor
sizinde oluyormu böyle tartışmalarınız sorunlarınız eşinizle ne bileyim hep böyle dört dörtlük bi evlilik hayal ediyordum ama hiiiiç öyle bişe değilmiş baya zormuş evlilik hayatı
evet sanırım öyle bişe oluyoruz çoook zor vallaha benimki bide çocuk gibi daha hiç olgunluk oturaklılık yok bende tam tersi gayet ağır başlı biriyim o yüzden sanırım birazda hareketleri batıyor bazenevet canım ara sıra kavgalarımız oluyor erkekler varken dört dörtlük evlilik mi biraz zor ama o kavgalarımız olmasa çok sıkılırdık sanırım ... zamanla düzelir ben alıştım artık herşeyde bana muhalefet oluyor ama beni sinir etmek için yapıyor ama gerçek henüz anlayamadım
ama kardeşlerine falan bundan sonra ilkk düşüneceğim eşim sonra sizlersiniz diyor çözemedim daha yaniiii bir laf vardır kasap sevdiği deriyi yerden yere çarparmış diye sanırım öyle oluyoruz şuan...:))))))
Arkadaşlar bişiy sorcam ben hapla korunuyordun ve yarıda keip bıraktım bırakınca normal regl tarihimin üzerinden 1 hafta geçince tekrar 13 haziranda regl oldum 4 gün sürdü normalde 7gün sürerdi birdahaki reglimse benim hesaplamalarıma göre 8 temmuz yani bugün regli olmam lazım ama internetteki hesaplayıcıyla hesapladığımda biri biri 11temmuz diyor bir diğeri ise 12 temmuz ben şimdi hangisini esas alıcam şaşırdım halada regl olmadım dün tes yaptım çıkmadıbilmiyorumkismile
EVET mehtapcım dediğin gibi fakat işte benim heplarıma göre bugün olmam lazım nternetteki hesaplayıcıyla hesapladığımda biri biri 11temmuz diyor bir diğeri ise 12 temmuz dolayısıyla regl tarihim karışmış oldu..evet sanırım öyle bişe oluyoruz çoook zor vallaha benimki bide çocuk gibi daha hiç olgunluk oturaklılık yok bende tam tersi gayet ağır başlı biriyim o yüzden sanırım birazda hareketleri batıyor bazen
bide benim ailem karşı çıkmıştı evlenirken öyle aman aman sevmezler eşimi ama ne yazıkki benim ailemle bir apartmanda oturuyoruz 2 kardeşiz babam ev yaptırdı gelin oturun dedi bende eşime bu durumları belli etmiyorum kardeşimde konuşmuyor eşimle
çok zor bir durum yinede ayakta tutmaya çabalıyorum ve bunalıyorum malesef çünkü kimseyle dertleşmem
hapı ortada kestiğin için tekrar adet görmüşsün canım bu gayet normal bence o 4gün adet gördüğün tarihten sonra tekrar 4haftada olursun
canım zor bir durum benim ablamda sevmez eşimi eşimde ablamı sevmez arada kalmak gerçekten zor bir durum allah yardımcın olsun genelde bizim kavgalarımız dıraşı çıkmaktan kaynaklanır ben gezelim diyorum eşim altımda arabam olman gezemem der sonrası belli zaten
bu sıkıtılarında adet olmanı engeller canımcım dikkat et kendine senin sağlığın hiç bişeyden önemli değil bunu unutma sakın
evet çok güzel bir paylaşım alanı bende yeni katıldım 1 ay olmadı bilee inşallah güzel haberleri paylaşırız....opuyorumnanaktanslm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza böyle bi sitenin varlığını :ecrin_bebek:bebek düşünmeye başladığım zaman keşfettim gerçekten burdaki paylaşımlar çok güzel yalnız siteyi kullanma konusunda acemiyim yardımcı olursanız sevinirim