Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza böyle bi sitenin varlığını :ecrin_bebek:bebek düşünmeye başladığım zaman keşfettim gerçekten burdaki paylaşımlar çok güzel yalnız siteyi kullanma konusunda acemiyim yardımcı olursanız sevinirim

canım aramıza hoş geldin öncelikle istersen biraz tanıt kendini önce şu önemli bir sorun sürekli sayfayı tazelemen gerekecek yeni yazıları okumak için bence fazla öğretilecek bişe yok karıştır topikleri (yani konuları) gezin bak
kolay gelsinkaydirigubbakcemile2

ya evet gezme derdi bizdede var malesef eşim esnaf benim pazarım var evde olduğum diğer günler çalışıyorum pazar günleri gezelim çıkalım diyorum yok efendim zaten işler iyi değilmiş dükkan açmalıymış gezipte ne yapacakmışım onunla arkadaşlarını ara sen istediğin gibi gez göbeğin bana bağlı değil diyor
bende ilk başlarda hep şaşardım ya bir insan nasıl eşiyle vakit geçirip gezip tozmak istemez derdim ama anladımki böyle olan biçok erkek varmış deli bunların hepsi ya al birini vur ötekine
bide benimki diabet hastası çok çabuk parlıyor sonra ben öyle demek istemedim etmedim başlıyor bende acayip kinci bir yapıya sahibim asla unutmam bide her gün mutlaka şekerine rağmen bir kutu bira içer en çok ondan kavga ederim ben hiç sağlığını düşünmüyor diye
vallaha ben artık bıraktım ya düzelir kendi akışına göre yada inceldiği yerden kopar eskiden yani evliliğimin ilk zamanları acayip ağlar sızlardım o huyum geçti tabi yine arada tutamıyorum kendimi
aman erkek milleti işte ne olcak çok düşüncesizler
mehtapcım allah her zaman yardımcın olsun sıkma canını moralini yüksek tutman lazım senin...

evet çok güzel bir paylaşım alanı bende yeni katıldım 1 ay olmadı bilee inşallah güzel haberleri paylaşırız....opuyorumnanaktan

canım çok saol ya cevap verdiğin için ben 1 yıllık evliyim 3 ay önce bebeğimiz olsun itedik ve 10 gün önce 3 haftalık düşük yaptım çok kötü bişey rabbim kimseye yaşatmasın şimdi toparlanmaya çalışıyorum guclubacismile

ayy çok sevindim arkadaşlar beni duyan dinleyen birileri olacak şimdiden tşk ederim cevaplarınız içinolumunekankayizsmile şimdiden hepinizi çok sevdim

amann hepsi aynı kafaya takmaya değmez ama ben takmıyorum bazen diyorum ben çıkyorum arkadaşlarla sende gelir misin demiyorum önce o çıkmayınca bende çıkmak istemiyordum şimdi hiç umrumda değil keyfime bakıyorum valla

mehtapcım allah her zaman yardımcın olsun sıkma canını moralini yüksek tutman lazım senin...
derdime ortak olduğunuz için çoook tşk ederim arkadaşlar demekki tek değilmişim her evde oluyormuş bide erkekler anlasa bazı şeylerin normal olduğunu fisfisfis
doğru diyorsun benim kendimi düşünmem lazım
canım çok saol ya cevap verdiğin için ben 1 yıllık evliyim 3 ay önce bebeğimiz olsun itedik ve 10 gün önce 3 haftalık düşük yaptım çok kötü bişey rabbim kimseye yaşatmasın şimdi toparlanmaya çalışıyorum guclubacismile

canım geçmiş olsun öncelikle inşallah en kısa zamanda tekrar hamiş olursun ve inşallah bu sefer tutunur annesine bebişin

ben 3,5 yıldır evliyim haziran ayı ilk korunmasız ayımdı ondan önce yıllarca d.k. hapı kullandım fakat kestikten sonra bidaha adet olamadım ne yazıkki akannehir

mehtapcım nasılsın varmı bi değişiklik

ceylin , özlem siz nasılsınız hala gelmedi demi kırmızılar ayy inşallah gelmezler

bu arada kandiliniz mübarek olsun birbirimizden dualarımızı esirgemeyelim :Saruboceq:

mehtapcım tşk ederim çok istiyordum bebeşimi çok çabaladım düşmemesi için ama olmadı herşeyde bi hayır vardır diye düşünüyorum en azından bi sorun olmadığını biliyorum kendimi bu şekilde teselli ediyorum

ebrarcım hoşgeldin canım. 3 haftalık düşük yaptığında hamile olduğunu biliyormuydun. çok yeni olduğu için merak ettim

arkadaşlar inş.bu mübarek günün hürmetine rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin tombiş tombiş bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

ebrarcım hoşgeldin canım. 3 haftalık düşük yaptığında hamile olduğunu biliyormuydun. çok yeni olduğu için merak ettim

h.b azracım reglim 2 gün gecikmişti 3. gün lekelenme oldu bende b-hcg baktırdım 66.4 çıktı ben hastanede çalışıyorum hemen doktoruma gösterdim ultrasonla baktı evet var ama düşüğe gidiyor dedi yani sevinemedim bile sonra düşük önleyici iğne yaptırdım 5 gün iğneler bittikten sonra sancılarım başladı ve 4.gün düşük yaptım

h.b azracım reglim 2 gün gecikmişti 3. gün lekelenme oldu bende b-hcg baktırdım 66.4 çıktı ben hastanede çalışıyorum hemen doktoruma gösterdim ultrasonla baktı evet var ama düşüğe gidiyor dedi yani sevinemedim bile sonra düşük önleyici iğne yaptırdım 5 gün iğneler bittikten sonra sancılarım başladı ve 4.gün düşük yaptım

canım çok üzüldüm allah bir daha yaşatmasın olumunekankayizsmile

X