Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bişey daha sorabilirmiyim hani yerleşme kanaması oluyormuş yaaa her kadın da oluyor mu acaba ?
neyden dolayı gece uyanmaları vardı idrarmı
Herkese İyİ kandİller dİlerİm allah tÜm dualarımızı kabul etsİn
yok canım bende olmadı
Selam kızlar mehtap sabah sana yazmıştım okudunmu reglinle ilgili.
Kızlar gÜnaydınlar hepİnİze hayırlı kandİllerİnİz olsun İnŞallah bu mÜbarek kandİl gÜnÜnde Önce saĞlıĞımız hep yerİnde olsun sonra tÜm dualarımızın gerÇek olması dİleĞİyle ŞÜkÜr bİraz da olsa İyİyİm Önce allah sonra sİzİn dualarınız sayesİnde
evhancım hep aklımdaydın. Daha iyisindir umarım canım. Atlattın değilmi
dün 2, defa soğan suyu içtim kızlar. 1 denemem çok kötüydü akşama kadarr midem bulandı dün yoğunluuk derecesini az yaptım soğan suyunun.çok rahat içtim.Çok gebe kalan var bu yöntemle ve bu arada ovülasyon testiyle yaptığım test beni şok etti bana doktor 13 ile 18i arası yumurtlama derdi 2 aydır bu böyleydi amaa dün benim 20.ci günümdü 2çizgi çıktı ve test bugün yumurtladığımı gösteriyor.Yani biz 18.gününden sonra ilişkiden uzak dururduk.Hayret ettim bu duruma ve sinir oldumklava:klava: doktoraaa:..
dün 2, defa soğan suyu içtim kızlar. 1 denemem çok kötüydü akşama kadarr midem bulandı dün yoğunluuk derecesini az yaptım soğan suyunun.çok rahat içtim.Çok gebe kalan var bu yöntemle ve bu arada ovülasyon testiyle yaptığım test beni şok etti bana doktor 13 ile 18i arası yumurtlama derdi 2 aydır bu böyleydi amaa dün benim 20.ci günümdü 2çizgi çıktı ve test bugün yumurtladığımı gösteriyor.Yani biz 18.gününden sonra ilişkiden uzak dururduk.Hayret ettim bu duruma ve sinir oldumklava:klava: doktoraaa:..
biraz daha iyiyim tam geçmedi çok halsizim bide karın ağrısı var okadar çok saol canım benim düşünmen yeter vallahi sen nasılsın nasıl geçiyo hamilelik
çok bulantılarım var canım hiç sorma. Sen dinlen gel konusuruz yine bende biraz uzanıcam galiba