Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlar ben yemek için çıkıyorum ( evde kayınım olduğu için bişeyler hazırlamam gerek) tekrar görüşürüz

Selam kızlar mehtap sabah sana yazmıştım okudunmu reglinle ilgili.

şimdi okudum canım tşk ederim evet bende okumuştum onları adet söktürücü çay diye ama biraz tırstım kullanmaktan çünkü düzene sokmuyor sanırsam sadece söktürüyormuş adeti ve rahim tabakasını inceltiyormuş ne kadar doğru aklımda kaldı bilmiyorum

Kızlar gÜnaydınlar hepınıze hayırlı kandıllerınız olsun ınŞallah bu mÜbarek kandıl gÜnÜnde Önce saĞlıĞımız hep yerınde olsun sonra tÜm dualarımızın gerÇek olması dıleĞıyle ŞÜkÜr bıraz da olsa ıyıyım Önce allah sonra sızın dualarınız sayesınde

Kızlar gÜnaydınlar hepİnİze hayırlı kandİllerİnİz olsun İnŞallah bu mÜbarek kandİl gÜnÜnde Önce saĞlıĞımız hep yerİnde olsun sonra tÜm dualarımızın gerÇek olması dİleĞİyle ŞÜkÜr bİraz da olsa İyİyİm Önce allah sonra sİzİn dualarınız sayesİnde

evhancım hep aklımdaydın. daha iyisindir umarım canım. atlattın değilmi

dün 2, defa soğan suyu içtim kızlar. 1 denemem çok kötüydü akşama kadarr midem bulandı dün yoğunluuk derecesini az yaptım soğan suyunun.çok rahat içtim.Çok gebe kalan var bu yöntemle ve bu arada ovülasyon testiyle yaptığım test beni şok etti bana doktor 13 ile 18i arası yumurtlama derdi 2 aydır bu böyleydi amaa dün benim 20.ci günümdü 2çizgi çıktı ve test bugün yumurtladığımı gösteriyor.Yani biz 18.gününden sonra ilişkiden uzak dururduk.Hayret ettim bu duruma ve sinir oldum:eek:klava::eek:klava: doktoraaa:..

evhancım hep aklımdaydın. Daha iyisindir umarım canım. Atlattın değilmi

biraz daha iyiyim tam geçmedi çok halsizim bide karın ağrısı var okadar çok saol canım benim düşünmen yeter vallahi sen nasılsın nasıl geçiyo hamilelik

dün 2, defa soğan suyu içtim kızlar. 1 denemem çok kötüydü akşama kadarr midem bulandı dün yoğunluuk derecesini az yaptım soğan suyunun.çok rahat içtim.Çok gebe kalan var bu yöntemle ve bu arada ovülasyon testiyle yaptığım test beni şok etti bana doktor 13 ile 18i arası yumurtlama derdi 2 aydır bu böyleydi amaa dün benim 20.ci günümdü 2çizgi çıktı ve test bugün yumurtladığımı gösteriyor.Yani biz 18.gününden sonra ilişkiden uzak dururduk.Hayret ettim bu duruma ve sinir oldum:eek:klava::eek:klava: doktoraaa:..

bu aradaaa bugün kandill ben napıcamm yaaaaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

yumrtlama günüyle çakıştı

ben doktorun birine 25 günde adet görüyorum diyorum onlar bana 28 gün regl olanların hesabıyla 14. gün birlikte ol diyor.yahu o gün yumurtlama değil diyorum yok anlamıyor bend eçok sinirlendim ve kendi hesabımla birlikte oldum çok şükür 6 haftalık hamileyim. bazen doktorlara güvenmiyorum. sen teste görede bugünde birlikte ol bence

biraz daha iyiyim tam geçmedi çok halsizim bide karın ağrısı var okadar çok saol canım benim düşünmen yeter vallahi sen nasılsın nasıl geçiyo hamilelik

çok bulantılarım var canım hiç sorma. sen dinlen gel konusuruz yine bende biraz uzanıcam galiba

X