Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlarrr merhaba..ya bişi sorcam kuzu beytinin nasıl yapıldığını biliyo musunuz?çöplere takılı yuvarlak etler..ilk kez yapcam

ben daha önce hiç yapmadım ama tavuk takılan çöp şişlerle olabilir gibime geliyo hani satılan kürdana benzeyen uzun çöpler varya onlar olabilir

Reyyann ebru ben Çıkıyorum Şımdı belkı sonra tekrar uĞrarım eŞım ıŞten geldı yemek yedı uyudu gıdıp uyaandırayım onuda

ben daha önce hiç yapmadım ama tavuk takılan çöp şişlerle olabilir gibime geliyo hani satılan kürdana benzeyen uzun çöpler varya onlar olabilir

kırmızı eti hiç sevmiyorum eşimde bayılıyo almış gelmiş.yapcam artık bi şekilde ..senden naber canım ..biz maç izliyoz

kırmızı eti hiç sevmiyorum eşimde bayılıyo almış gelmiş.yapcam artık bi şekilde ..senden naber canım ..biz maç izliyoz

bende eşimi uyandırayım biraz onunlada zaman geçireyim doğru dürüst yüzünü görmedim iştengeldi yemek yedi yattı tyatış o yatış özledim ay uyandırayım gidimde

evet canım erkenden iş başı yaptım sabırsızlıkla bekliyorum bakalım nasıl olacak sende durumlar nasıl

Nerdesiniz kızlar neyse ben kahvaltı yapmaya gidiyorum sonra görüşürüz.
Mehtapcım hala regli olmadıysan bitkisel çayları dene bence memnun kalan çok kişi var netdende araştırırsın bildiğim ikisini söyliyim civanperçemi ve hayıt tohumu.Marankinin kitabı var bende ona da bakarım istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…