melisaxxxx canım hoş geldin nereleresin
merhaba aramıza hoşgeldin canım...inşaallah hayal kırıklığına uğramazsın,bebeğini de kucağına alırsın en kısa zamanda,bende bir yıllık evliyim
canıııım geçmiş olsun yaa neden oldu böylee:??kızlar çok hastayım acilden geldim şimdi serum yedim kan tahlillleri falan bakalım bi lokma bişey yicem şimdi
inşaallah kızzzz hadi bakalım ama belirtilere çok takılma sonra üzücü oluyorslm kızlar biliyorsunuz az kaldı benimde ve sol kasıkğımda batmalar oluyor belim çok ağrıyor dün durduk yere midem bulandı ve çok sık tuvalete gidiyorum ....... sizce hamilelik belirtisi mi?
hoşgeldin canım aramıza,son adet tarihini verde senide klesinler listemize.valla dikkat etmek gerekiyormuş korunmayı bıraktıktan sonraarkadaşlar meraba bende yeni katıldım aranıza.çok heyecanlıyım))bizde eşimle korunmayı yeni bıraktık.doktora gittim.güzelce muayene etti beni. şimdilik hiç bi sorun görünmüyo dedi.günde 3 tane folic plus verdi. ilk defa bu ay hesap kitap bakıcaz bakalım )inşallah ağustosta veririm size müjdeyi )ama bi sorunum var.zor bi işim var.haftada 2-3 gün arabada ordan oraya ddolanıp duruyorum:-(((düşer falan diye de çok korkuyorum:-(((ama işim yani.yapıcak bişey yok.inş.erken belirti verir de bende biran önce arabalardan kurtulurum ))
canımmm nasıl oldun,namazımda dua edeceğim inşaallahçok ihtiyacım var kızlar duanıza okuyan herkese teşekkür ederim şimdiden .ALLAH KABUL ETSİN CANIM inan ağlattın beni dua okuyalım hemen iyileşsin dediğinde
hoşbulduk tşkler...siz düşünmüyomusunuz?
buralardayım cnm napalım,cahil bencil komşularla uğraşıyorum,kavga ettik dün,zor ayırdılar bizi,şimdi mahkemelik olduk,arkamdan konuşup duruyolar gelen giden eşim dostlarım oluyo allah razı olsunlar hepsinden,beni yanlız bırakmadılar herzamanki gibi.
canımmm nasıl oldun,namazımda dua edeceğim inşaallah
canım ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN SİZDEN DUALARINIZLA BİRAZ DAHA İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR ÇOK SAOL CANIM ŞİMDİDEN DUA EDİN YETER VALLAHA ŞİMDİ ANNEMDEYİM ANNEMDE KALICAM Bİ KAÇGÜN ANNEM BAKICAK BANA
şükür canım ya ne yapayım,bugün umre arkadaşımla konuştum da,gidip geliverdim bi daha senden bahsettim,ramazanda bende orda olmalıydım yaa dedimreyyaaannn sen nasılsın
reyyan belirtilerin var mı 11 temmuza azkaldı
birazdan geliyorum canımcım,eşimi namaza gönderecem
birazdan geliyorum canımcım,eşimi namaza gönderecem
şükür canım ya ne yapayım,bugün umre arkadaşımla konuştum da,gidip geliverdim bi daha senden bahsettim,ramazanda bende orda olmalıydım yaa dedim
yok canım yaa,bu ay yumurtlama günlerine yatılı misafrler denkgeldi
sanmıyorum.hiç çalışma olmadı o günlerde.belirti falan da yok
kasım ayında dış gebelik sonrası umutsuz bi halde siteye üye oldum.okudum okudum sürekli yaşananları.bu ay adetim 2 hafta gecikti kan testinde bta hcg 11,7 çıktı havalara uçtum.ama kötü son bugun kanama oldu beta hcg 6.:-((artık çok umutsuzum benim bebiş gelmek istemiyo galiba.nasıl toparlancam bilmiyorum.....
sağolasın iyi dileklerin için ama bilmiyorum tekrar denemelimiyim.dış gebelik sayesinde sol tüpümü kaybettim şansım zaten çok az.bugun karın ağrım başlayınca dünya başıma yıkıldı.Rabbime inanıyorum o herşeyin en iyisini bilir zamanı değil demekki şuan.Sende varmı bişeyler peki?Düşük sonrası çalışmalar nasıl gidiyor?