Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım fareye sağ tıkladığında yenile yazıyor orayıo tıklayıp güncellersin
ceylin günaydın şaşıracaksın belki (ben çok şaşırdım çünkü) rüyamda seni gördüm olaylı bi rüya değildi yada pek hatırlamıyorum ama ceylin rumuzunla rüyama girdin.İnş hamileliğine işarettir.
ayyy inş canım inş dün bende rüyamda bebek gördüm ama tam olarak hatırlamıyorum canım benim yaa senin adet tarihin ne zaman ne zamandır bebiş için uğraşıyorsunuz?
bu aralar ben çok çabuk acıkıyorum ve doymak bilmiyorum 3-4 gündür de sol kasığımda da kasılmalar ve batmalar oluyor belimin ağrısı arttı iyice bazen dayanılmaz oluyor kırmızılar geleceğinde bende sivilce çıkardı şimdi yüzümde brtek sivilce yok ayy inş hamileyimdir sende durumlar nasıl canım belirti falan var mı?
canım ben hamileyim zaten 2 aylık ilk denememde hamile kaldım. Seni sabah sabah burda görünce hemen söyleyeyim dedim birde ece diye birini gördüm ama o kim bilmiyorum
ben inanılmaz aç oluyorum ama birzcık yesem şişiyorum bazen kasık ve bel ağrıları oluyor tüh hasta oluyorum diyorum ama geçiyor ay şu 4-5 gün bi geçseydi
hayırlı olsun canım ilk ay belirtilerin varmıydı ? adet tarihin gelmeden 1 hafta önce
canım ben hamileyim zaten 2 aylık ilk denememde hamile kaldım. Seni sabah sabah burda görünce hemen söyleyeyim dedim birde ece diye birini gördüm ama o kim bilmiyorum
evet baş ağrısı ve sık idrara çıkma yaşamıştım bide geceleri uyanmaya başlamıştım
günaydın kızlar naber
herkese iyi kandiller