Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

evet canım sana hak veriyorum benim de doktorum yaşadığım olayı gayet normal karşıladı bende netten araştırdım ilk düşük önemli değilmiş hiç hamile kalmayan biriyle aynı konumda olunuyomuş ama ben yinede elimden geldiğince test falan yaptırdım zamandan kazanalım diye mesela kan pıhtılaşma testi yaptırdım eşimi sperm analizi yaptırdık enfeksiyon varsa diye smear yaptırdık çokçok şükür hep temiz çıktı ve ben karar vaerdim bebek hamileyken yaptığım ağır işler sonucu düştü diye

inşallah efranim.allah isteyen herkese nasip etsin.ne kadar güzel o kutsal topraklara gidebilmek,bende çok isterdim gitmeyi.ruhen kendimi temizlemeye çok ihtiyacım var çünkü.Bebek isteyen herkes için dua et oralarda.Seninkide inşallah tutmuştur,iyi haberleerini bekliyor olacağım.

inşallah hepinize dua edicem inşallah tutarda gidersem benim için çok farklı bi mutluluk olur zaten ben hep burdayım ağutosa kadar o zaman haber ederim tuttu yada tutmadı diye

Ağır işler nedeniyle düşük yapmış olabilirsin tabiki,şüphelendiğin zaman işi gücü bırakmak gerekiyor.Bende iş nedeniyle sürekli gerginim dinlenmekhayal malesef.bugun öğlen gittim hastaneye koşa koşa işe geri döndüm,daha şimdi idrak edebiliyorum bugun yaşadıklarımı.neyse buda geçecek inşallah.

inşallah geçecek canımm dualarla inşallah yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım adım adım düştü beta hcg ama yinede sanşlısın bu sevinci hiç yaşayamayanlar var sonu kötüde de olsa anlık mutluluk çok önemli kısada olsa yaşadın ve bi kere gebe kalabildiysen tek tüple unutma ikincide olacaktır demekki olabiliyomuş bak umudunu yitirme

bende düşüğümde hep bu sözle teselli oldum bi kere yaşadıysam demekki devamı gelecek ve bigün anne olabilicem hiç hamiş kalamamak dah kötü belkide

tekrar orayı isteyebilmek ne güzel
ahhh canımı bıraktım geldim,emin ol gittiğinde anlayacaksın dediğimi,inanıyorum.insan görmediği birşeyi çok özleyemez ama git gel canım inşaallah da bid eo zaman muhabbet ederiz
ALLAH herkese nasip etsin
amin namazı mı dedin??amin amin herkese inşaallah canım namaz sevgisi versin.eşim imam senin eşin ne iş yapıyor
analdım canımm misafir filan dinleme bi dahaki sfere yap sen boşverrrrr

valla haklısın aslında,ama kimse gelmez artık şimdiden sonra bi anda bastırdılar arka arkaya sorma zaten

doğru söylüyosun en azından bide işin o yönü var.burdan öyle bi düşündüklerimi yazayım dedim kimse cevaplamaz diyordum,cevapladın sağolasın.insan yalnız olmadığını anlıyor,çevrende kimse anlamıyor çünkü.bende senin için dua edicem inşallah tutar bu ay,2 günde bir çalışmalara devam et ama sakın bırakma....

öyle olur zaten geldimi arka arkaya am oda bereket demek eksik etmesin Rabbim kısmetini verir miş inşallh kısmettede bebk vardırrr

iyigeceler diliyorum kk üyelerine ve yeni arkadaşım efnanime)

canımm bneim kıyamam sana valla çok üzüldüm inan ama unutma yaşayamayanlara göre bi ayrıcalığın var ve devamıda gelecek bigün anne olucaksın unutucaksınn
sanada ii geceler canımm ALLAH YARDIMCIN OLSUN

Canım yaa ÇalıŞmalara baŞladım Şımdıden kendımı hamıŞ gıbı hıssedıyorum ama ateŞım dÜŞÜk nedense

öyle olur zaten geldimi arka arkaya am oda bereket demek eksik etmesin Rabbim kısmetini verir miş inşallh kısmettede bebk vardırrr

yaa evet bereket dedim tabi canım bend ememnun oldum gelmelerinden açıkçası,teyzemler geldi,anne yarısı yani yerimseniben .bakarsın bide hamileymişim bu ay bu fedakarlıktan ötürü bir ödül alıverirmişük kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Canım yaa ÇalıŞmalara baŞladım Şİmdİden kendİmİ hamİŞ gİbİ hİssedİyorum ama ateŞİm dÜŞÜk nedense

inşaallah tatlım yaa,inan sen kadar çok istiyorum bebişinle oraya gitmeni..ya eşime derece aldıracam yarın inşaallah,bu ateş işini bide bana anlatsan nasıl ölçuluyor,dil altında okudum oraya nasıl koyacam yaa,ne kadar duracak orada

bend eönceki aylarda çok ümitleniyordum,psikolojik belirtiler falan bu ay hiç öyle hissetmiyom bende

== www.sebnem.org == canım bu siteye bir derim hoşuna gidecektir efnanim,tahmin ettiğime göre değer verdiklerimiz ve manevi görüş açısı yönünden kendime yakın hissettiğim için özellikle sana dedim.herkes bakabilir tabikide çok güzel bi site

evet yaa inşallah olur çok mutlu olurum ama düşünsen her misafirden sonra bi bebek :) :)

canım her sabah yataktan kalmadan aynı saatete sabit bi yerden ya koltuk altından yada dil altından ölçüm yap değer normalde 35 ile 36 araı çıkıyo ama yumurtlam dönemimde 36.8 37 ve üssüne kadar çıkıo adet gününde bu değer düşerse bebek tutmamış eğer aynı devam ederse bebk tutmuş oluyo

bend eönceki aylarda çok ümitleniyordum,psikolojik belirtiler falan Bu ay hiç öyle hissetmiyom bende

kızlarrr merhaba..ya bişi sorcam kuzu beytinin nasıl yapıldığını biliyo musunuz?çöplere takılı yuvarlak etler..ilk kez yapcam

sanırım anladım canım teşekkür ederim

çok teşekkür ederim canımmm inşallah adresi aldım girer dolaşşırım sonra rahat rahat bi göz attım herşey var aranan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…