Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

melisaxxxx canım hoş geldin nereleresin

buralardayım cnm napalım,cahil bencil komşularla uğraşıyorum,kavga ettik dün,zor ayırdılar bizi,şimdi mahkemelik olduk,arkamdan konuşup duruyolar gelen giden eşim dostlarım oluyo allah razı olsunlar hepsinden,beni yanlız bırakmadılar herzamanki gibi.

kızlar çok hastayım acilden geldim şimdi serum yedim kan tahlillleri falan bakalım bi lokma bişey yicem şimdi
canıııım geçmiş olsun yaa neden oldu böylee:??
slm kızlar biliyorsunuz az kaldı benimde ve sol kasıkğımda batmalar oluyor belim çok ağrıyor dün durduk yere midem bulandı ve çok sık tuvalete gidiyorum ....... sizce hamilelik belirtisi mi?
inşaallah kızzzz hadi bakalım ama belirtilere çok takılma sonra üzücü oluyor
arkadaşlar meraba bende yeni katıldım aranıza.çok heyecanlıyım:-)))bizde eşimle korunmayı yeni bıraktık.doktora gittim.güzelce muayene etti beni. şimdilik hiç bi sorun görünmüyo dedi.günde 3 tane folic plus verdi. ilk defa bu ay hesap kitap bakıcaz bakalım:-))inşallah ağustosta veririm size müjdeyi:-))ama bi sorunum var.zor bi işim var.haftada 2-3 gün arabada ordan oraya ddolanıp duruyorum:-(((düşer falan diye de çok korkuyorum:-(((ama işim yani.yapıcak bişey yok.inş.erken belirti verir de bende biran önce arabalardan kurtulurum:-)))
hoşgeldin canım aramıza,son adet tarihini verde senide klesinler listemize.valla dikkat etmek gerekiyormuş korunmayı bıraktıktan sonra
çok ihtiyacım var kızlar duanıza okuyan herkese teşekkür ederim şimdiden .ALLAH KABUL ETSİN CANIM inan ağlattın beni dua okuyalım hemen iyileşsin dediğinde
canımmm nasıl oldun,namazımda dua edeceğim inşaallah
hoşbulduk tşkler...siz düşünmüyomusunuz?

aaaaah :KK1: düşünmez miyiiiiim..umrede başladık çalışmalara 3 ay oldu..orda olmasını çok istedim nasib değilmiş.ama kafaya takmamak gerek oda bizde kolay olmuyor.rabbim hepimize nasib eder inşaallah hayırlısıyla

canım ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN SİZDEN DUALARINIZLA BİRAZ DAHA İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR ÇOK SAOL CANIM ŞİMDİDEN DUA EDİN YETER VALLAHA ŞİMDİ ANNEMDEYİM ANNEMDE KALICAM Bİ KAÇGÜN ANNEM BAKICAK BANA

selam herkese

buralardayım cnm napalım,cahil bencil komşularla uğraşıyorum,kavga ettik dün,zor ayırdılar bizi,şimdi mahkemelik olduk,arkamdan konuşup duruyolar gelen giden eşim dostlarım oluyo allah razı olsunlar hepsinden,beni yanlız bırakmadılar herzamanki gibi.

anladım canım sorn neki kavgaya tutuştunuz

canım ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN SİZDEN DUALARINIZLA BİRAZ DAHA İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR ÇOK SAOL CANIM ŞİMDİDEN DUA EDİN YETER VALLAHA ŞİMDİ ANNEMDEYİM ANNEMDE KALICAM Bİ KAÇGÜN ANNEM BAKICAK BANA

ii etmişsin canımmm annende dinlen biraz eşinde uğrar belki zaman bulursa yanına ii olduğuna sevindim

ii etmişsin canımmm annende dinlen biraz eşinde uğrar belki zaman bulursa yanına ii
olduğuna sevindim[/QUOTE]

canım eşim uğrayamaz 1 de geliyo ya o saatte arahatsız etmemek için gelmez yani çok özleyeceğim aşkımı ya 2 gün zor geçecek ama bi iyi olayım ona daha çok faydam olacak bende bi bakayım dedim size bi neyse ben çıkıyorum tekrar öptüm çok tekrar tekrar çok teşeekkür ederim canım o iyi niyetli gönlünzden gelen dualarınız için iyi geceler kızlar

reyyaaannn sen nasılsın
şükür canım ya ne yapayım,bugün umre arkadaşımla konuştum da,gidip geliverdim bi daha senden bahsettim,ramazanda bende orda olmalıydım yaa dedim
reyyan belirtilerin var mı 11 temmuza azkaldı

yok canım yaa,bu ay yumurtlama günlerine yatılı misafrler denkgeldi
sanmıyorum.hiç çalışma olmadı o günlerde.belirti falan da yok

şükür canım ya ne yapayım,bugün umre arkadaşımla konuştum da,gidip geliverdim bi daha senden bahsettim,ramazanda bende orda olmalıydım yaa dedim

yok canım yaa,bu ay yumurtlama günlerine yatılı misafrler denkgeldi
sanmıyorum.hiç çalışma olmadı o günlerde.belirti falan da yok

analdım canımm misafir filan dinleme bi dahaki sfere yap sen boşverrrrr

kasım ayında dış gebelik sonrası umutsuz bi halde siteye üye oldum.okudum okudum sürekli yaşananları.bu ay adetim 2 hafta gecikti kan testinde bta hcg 11,7 çıktı havalara uçtum.ama kötü son bugun kanama oldu beta hcg 6.:-((artık çok umutsuzum benim bebiş gelmek istemiyo galiba.nasıl toparlancam bilmiyorum.....

kasım ayında dış gebelik sonrası umutsuz bi halde siteye üye oldum.okudum okudum sürekli yaşananları.bu ay adetim 2 hafta gecikti kan testinde bta hcg 11,7 çıktı havalara uçtum.ama kötü son bugun kanama oldu beta hcg 6.:-((artık çok umutsuzum benim bebiş gelmek istemiyo galiba.nasıl toparlancam bilmiyorum.....

canımm yaa kıyamam sana umudunu yitirme RABBİM eminim en güzel ve hayırlı zamanda nasip edecek sana bebişini eminim ama umudunu yitirme tabii kolay bişey değil üzülmemek elde değil seni çok ii anlıyorum bende 2 adet öcesinde düşük yaptım kim ne dese boş gelirdi ama şimdi hayrını gördüm ve anladım neden nasip olmadığını inşallah sende bigün anlarsın neden RABBİMnasip etmemiş

sağolasın iyi dileklerin için ama bilmiyorum tekrar denemelimiyim.dış gebelik sayesinde sol tüpümü kaybettim şansım zaten çok az.bugun karın ağrım başlayınca dünya başıma yıkıldı.Rabbime inanıyorum o herşeyin en iyisini bilir zamanı değil demekki şuan.Sende varmı bişeyler peki?Düşük sonrası çalışmalar nasıl gidiyor?

doktorların hepsinden nefret ediyorum.ankarada doğru düzgün kadın doğumcuya rastlamadım açıkçası.şu an için araştırılacak bişey yokmuş.doğal bi düşükmüş.pek bi yorum yapmadı doktor.

sağolasın iyi dileklerin için ama bilmiyorum tekrar denemelimiyim.dış gebelik sayesinde sol tüpümü kaybettim şansım zaten çok az.bugun karın ağrım başlayınca dünya başıma yıkıldı.Rabbime inanıyorum o herşeyin en iyisini bilir zamanı değil demekki şuan.Sende varmı bişeyler peki?Düşük sonrası çalışmalar nasıl gidiyor?

canım her şerde bi hayır var bak benimde dünyam başşıma yıkılmıştı bidaha zor toparlarım sandım kendimi ama ço k şükür şimdi iyiyim biliomusun ben ramazan umresine gidiyorum inşallah tüm işlemler hazır annemler götürüyolar eğer 2 ay önce düşük olmasaydı annemler götürmez eim izin vermezdi demekki hayrı buymuş dedim teselli ettim kendimi doktor ban 3 ay ara dedia am ben2 ay ara verdim dün ilk çalışmayı yaptık inşallah tutarsa bebişle gideyim diyorum o kutsal topraklara eminim canım sende de bi hayır vardır Rabbimherşeyin en iyisini verir dua et biraz ara ver çalışmalara başla eminim çalışmalara başlayınca hepsini unutucaksın ve yeni bebişin yolunu gözlüceksin

X