Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

:eek:lmaz: :umursamaz:aşkolsuuuuun ben kaç gündür seni soruyom,geçmişi okuyadım hastamısın geçmiş olsun canım.[/QUOTE]

canım bende geçmişi okumadım bilmiyodum sorduğunu ALLAH RAZI OLSUN OZAMAN SENDEN DE dün çok hastaydım gülüm bağırsaklarımı bozmuşum karın ağrısı terleme mide ağrısı offfff neyse yüce ALLAHIM sayesinde şimdi daha iyiyim canım seninde misafirler maşşallah epeydir yoktun çünkü

:eek:lmaz: :umursamaz:aşkolsuuuuun ben kaç gündür seni soruyom,geçmişi okuyadım hastamısın geçmiş olsun canım.

canım bende geçmişi okumadım bilmiyodum sorduğunu ALLAH RAZI OLSUN OZAMAN SENDEN DE dün çok hastaydım gülüm bağırsaklarımı bozmuşum karın ağrısı terleme mide ağrısı offfff neyse yüce ALLAHIM sayesinde şimdi daha iyiyim canım seninde misafirler maşşallah epeydir yoktun çünkü[/QUOTE]

hmmm baya hasta olmuşsun sen ozaman geçmiş olsun canım.bende giriyom bakıyorum evhan yok,ya diyom nerde bu kız bi muhabbet edelim diye...:1hug:

evet yaa..maşaallah öyle oldu..önce teyzemler geldi tam gittiler,arkasından haber geldi eşimin dayısı haber etti,başka zaman izinleri yokmuş 3 günde onlar durdu işte...

E]

hmmm baya hasta olmuşsun sen ozaman geçmiş olsun canım.bende giriyom bakıyorum evhan yok,ya diyom nerde bu kız bi muhabbet edelim diye...:1hug:

evet yaa..maşaallah öyle oldu..önce teyzemler geldi tam gittiler,arkasından haber geldi eşimin dayısı haber etti,başka zaman izinleri yokmuş 3 günde onlar durdu işte...[/QUOTE]

ayyyy evet ya bi karşılaşamamışız seninle bu hafta pek yoktum bende nette keyfim yoktu pek bugün iyi olunca bi gireyim dedim iyiki girmişim varmı bi gelişme canım az kaldı seninde 11 inde demi hadi bakalım hayırlısı canım inşallah güzel haberlerini alırız

saol canım beni düşünen bitek sensin vallahi iyiyim biraz daha ama dün çok kötüydüm canım ya duanızla iyileştim sen nasılsın canım
iyileştiğine sevindim canım bende hala aynıyım kırmızılardan eser yok haftasonuna kadar gelmezse artık farlutala başlayacam hayırlısıyla

selam canım,memleketten misafirlerim çoktu şu aralar,onlarla ilgilendim hep,dün gittiler baya yorulmuşum,bi kötü yanı da yumurtlama günüme denkgeldiler yaa :KK43: iyi yanı ise onların sayesinde fethiyeyi bende gezdim bidaha:KK1:bol bol deniz sefası...:KK1:
:eek:lmaz: :umursamaz:aşkolsuuuuun ben kaç gündür seni soruyom,geçmişi okuyadım hastamısın geçmiş olsun canım.

oh oh ne güzel ölüdeniz falan bende fethiyeyi çok merak ederim ama hiç gitmek kısmet olmadı

selam kızlar,dün sabah kahverengi bi akıntı başladı,doktor günümdü gittim düşük önleyici ilaç verdi,öğleden sonra kanamam başladı akşam 7 gibi acile gittik düşük başlamış,kürtaja aldılar genel anesteziyle,21.30 da açtım gözümü.beni sandalyeyle doğumhaneden çıkarırlarken yeni doğan bir bebeği getirdiler,bir varmış bir yokmuş .....

cnm benm kıyamam allah sabır versin sakın sıkma canını inşl bir daha olur rabbim tekrar nasip eder sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın:Saruboceq:

E]

evet yaa..maşaallah öyle oldu..önce teyzemler geldi tam gittiler,arkasından haber geldi eşimin dayısı haber etti,başka zaman izinleri yokmuş 3 günde onlar durdu işte...

ayyyy evet ya bi karşılaşamamışız seninle bu hafta pek yoktum bende nette keyfim yoktu pek bugün iyi olunca bi gireyim dedim iyiki girmişim varmı bi gelişme canım az kaldı seninde 11 inde demi hadi bakalım hayırlısı canım inşallah güzel haberlerini alırız[/QUOTE]
evet 11inde,belirti falan yok canım da,zaten bu ay okta ümidim yok çünkü tam yumurtlama zamanımda misfirlerim geldi misafr varken de çalışma yapacak halim yoktu.dediğim gibi ümidim az,ben böyle diyom ya bide bakarmışım hamileymişim kaydirigubbakcemile3ne güzel olur haa
iyileştiğine sevindim canım bende hala aynıyım kırmızılardan eser yok haftasonuna kadar gelmezse artık farlutala başlayacam hayırlısıyla

oh oh ne güzel ölüdeniz falan bende fethiyeyi çok merak ederim ama hiç gitmek kısmet olmadı

evet ölüdeniz,saklıkent rabbimin bir mucizesi,harika.gel TATLIM seni demisafir edyim bide beraber gezerizyerimseniben

Kızlar bırŞey soracaĞım bende cok sıskınlık var bıde kasıklarımda batma bıderde bugun cok ılghınÇ bıŞı oldu sabah uyandım lavobaya gıttıĞımden bembeyaz bÖle akıntı gıbı ama deıl bıŞı geldı hanı sperm gıbı ama olmazmaz ılıŞkı olmadı dÜn sızce nedır???

Kızlar bİrŞey soracaĞım bende cok sİskİnlİk var bİde kasıklarımda batma bİderde bugun cok İlghİnÇ bİŞİ oldu sabah uyandım lavobaya gİttİĞİmden bembeyaz bÖle akıntı gİbİ ama deİl bİŞİ geldİ hanİ sperm gİbİ ama olmazmaz İlİŞkİ olmadı dÜn sİzce nedİr???

acaba üşüttünmüş ola bilirmisinki

Öledır ya hıÇ olmayncatedırgın oldum acaba catlama dÖnmınde gelen aklıntı bu kadar koyu olur mu?

slm şu erken gebelik testinden yaptım bugün maalesef negatif umutlarım suya düştü deneyen varmı aranızda fortes değil ama farklı marka

X