saolun kızlar.
lmaz: :umursamaz:aşkolsuuuuun ben kaç gündür seni soruyom,geçmişi okuyadım hastamısın geçmiş olsun canım.
geçmiş olsun tatlım yaa...ilk miydi
iyileştiğine sevindim canım bende hala aynıyım kırmızılardan eser yok haftasonuna kadar gelmezse artık farlutala başlayacam hayırlısıylasaol canım beni düşünen bitek sensin vallahi iyiyim biraz daha ama dün çok kötüydüm canım ya duanızla iyileştim sen nasılsın canım
selam canım,memleketten misafirlerim çoktu şu aralar,onlarla ilgilendim hep,dün gittiler baya yorulmuşum,bi kötü yanı da yumurtlama günüme denkgeldiler yaaiyi yanı ise onların sayesinde fethiyeyi bende gezdim bidaha bol bol deniz sefası...
lmaz: :umursamaz:aşkolsuuuuun ben kaç gündür seni soruyom,geçmişi okuyadım hastamısın geçmiş olsun canım.
selam kızlar,dün sabah kahverengi bi akıntı başladı,doktor günümdü gittim düşük önleyici ilaç verdi,öğleden sonra kanamam başladı akşam 7 gibi acile gittik düşük başlamış,kürtaja aldılar genel anesteziyle,21.30 da açtım gözümü.beni sandalyeyle doğumhaneden çıkarırlarken yeni doğan bir bebeği getirdiler,bir varmış bir yokmuş .....
E]
hmmm baya hasta olmuşsun sen ozaman geçmiş olsun canım.bende giriyom bakıyorum evhan yok,ya diyom nerde bu kız bi muhabbet edelim diye...:1hug:
evet yaa..maşaallah öyle oldu..önce teyzemler geldi tam gittiler,arkasından haber geldi eşimin dayısı haber etti,başka zaman izinleri yokmuş 3 günde onlar durdu işte...
iyileştiğine sevindim canım bende hala aynıyım kırmızılardan eser yok haftasonuna kadar gelmezse artık farlutala başlayacam hayırlısıyla
oh oh ne güzel ölüdeniz falan bende fethiyeyi çok merak ederim ama hiç gitmek kısmet olmadı
Kızlar bİrŞey soracaĞım bende cok sİskİnlİk var bİde kasıklarımda batma bİderde bugun cok İlghİnÇ bİŞİ oldu sabah uyandım lavobaya gİttİĞİmden bembeyaz bÖle akıntı gİbİ ama deİl bİŞİ geldİ hanİ sperm gİbİ ama olmazmaz İlİŞkİ olmadı dÜn sİzce nedİr???
acaba üşüttünmüş ola bilirmisinki
kızlar beni hiç sallamıo
merhaba kızlarrr nasılsınız
bilmem nelaka ki üşütnce öle mi olur?