Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ya kızlar bendede aynısı vardı ayak üşümesi dolgunluk şişkinlik dün hepsi bitti sıcak basması va menepozlu gibi serophene kullandım bu ay ya ilaçtan ya pskolojik dedim ama 5 günüm var adete hamilemiyimdir ne dersiniz Ebru,cum darısı bize

hayırlısı olsun canım sabır et bekle dişini sık biraz inşallah bebişin vardır vereliniortak

evhan selam canım naber varmı sende bi değişiklik?
bu arada ebru hamiş bugün test yapmış listeyi güncelleye bilirsin canım

kızlar slm evime geldim bugun cok sükür kavustum kocisime ne var yok özledim sizide cok bi listeyi koyar mısnız bakalım kimler ne alemde

tuğba sen amasyalı mısın yoksa? ben 2 yıl burada çalıştım tayinim çıktı son 1 haftam burada...eşimin okulda işlerinin bitmesini bekliyoruz..

evet canım amasyadayım şuanda ali akkoyunluda doktorum...:) BİZDE TAYİNCİYİZ ama seneye :)turkbayragi

hoşgeldiniz kızlar naber iyimisiniz
listeyi evhan yapıyor oda bi girdi çıktı yine
bir hamişimiz var ebruaks test yapmış bugün

hiçbir belirti varmı canım sende ya çatlarım 5 gün ben

Belirti mi bilmiyorum ama karnım agrıyo bide şişkinlik var karnımda başkada bişey yok bende çatlıcam zaman geçmiyo.Ama bazı insanlarda hiç belirti olmayabiliyomuş.Sende varmı belirti.İnşallah bu ay kavuşuruz bebişlerimize.

hiçbir belirti varmı canım sende ya çatlarım 5 gün ben

tatlım yazdığın belirtiler hamilelik belirtisi yalnız şuna dikkat etmen gerekiyo. internette okuduktan sonramı başladı belirtiler yoksa okumadan öncemi. ona göre çok değişiklik gösteriyo. ben 1 buçuk aylık hamileyim bunların tamamı şuan bende mevcut. birde mide bulantısı eklendi tam oldu bence 1 2 gün daha sık dişini ben 2 gün kala öğrendim

slm kızzlar nasılsınız ben geldimmm.naber şüpheci,nasıl gidiyo hamilelik cnm.netim yoktu benimde kaç gündür arızada tamir aşamasında şuan bir bakiym dedim sizlere,özledinizmi beniiiiiiikaydirigubbakcemile3

midem bulanıyooo ühüüüü hiçbişi yiyemiyorum acıktım çoook cokacimcoook
ah canım kıyamam ama doktoruna sorsana sanırım mide bulantısı çok aşırı olunca ilaç veriyorlar

slm kızzlar nasılsınız ben geldimmm.naber şüpheci,nasıl gidiyo hamilelik cnm.netim yoktu benimde kaç gündür arızada tamir aşamasında şuan bir bakiym dedim sizlere,özledinizmi beniiiiiiikaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım biz iyiyiz senden naber varmı gelişme falan

X