" folbiolsa günde 1 folic plussa günde 3 tane almanız gerekiyo " derken folik asitin çeşitleridemi var?? hangisini almak gerekir acaba? hmm ben en iyis ipazartesi- salı günü doktora gideyim kafam karıştı..
ne zor işmiş yaaa..
kızlar bana da bi yorum yapınn
ne zor işmiş yaaa..
galiba yarın doktora gitmeli artık üşenmemeli..hayırlısı bakalım..ya benim kafama takılan bir nokta daha var..adete az zaman kala 5-6 gün gibi gebe kalanlar oluyormuş,ama adetleri düzensiz olanlarmış genelde öyle diyorlar..adetleri düzenli birinde bu imkansızmıdır acaba??gerçi allah bilir orasını ama yani bilimsel olarak...??
galiba yarın doktora gitmeli artık üşenmemeli..hayırlısı bakalım..ya benim kafama takılan bir nokta daha var..adete az zaman kala 5-6 gün gibi gebe kalanlar oluyormuş,ama adetleri düzensiz olanlarmış genelde öyle diyorlar..adetleri düzenli birinde bu imkansızmıdır acaba??gerçi allah bilir orasını ama yani bilimsel olarak...??
folic plus ok!! bunların yan etkisi falan yok değilmi??
oncelikle herkese slm arkadaslar ben de araniza yeni katildim.benimde sorunum hep bebek istiyorduk olmuyordu tam iste gerekli tetkiklere baslayacaktik.duzenli adet oluyorum normalde ama bu ay 18 gun gecikti.kac kez test yaptim sonuc negatif.belirti olarak da basagrim,basdonmesi,bel ve kasik agrisi ve arada bulanti.lutfen bilgisi olan yazabilirmi herkese tesekkurler simdiden...
oncelikle herkese slm arkadaslar ben de araniza yeni katildim.benimde sorunum hep bebek istiyorduk olmuyordu tam iste gerekli tetkiklere baslayacaktik.duzenli adet oluyorum normalde ama bu ay 18 gun gecikti.kac kez test yaptim sonuc negatif.belirti olarak da basagrim,basdonmesi,bel ve kasik agrisi ve arada bulanti.lutfen bilgisi olan yazabilirmi herkese tesekkurler simdiden...
canım bu belirtiler bende de var baş ağrısı hariç halsizlik yoğunlukta bende ve akıntım çok sanki aha şimdi adet oldum diyorum ama çok şükür olmuyorum,benimde adetime düzenli olmadığım için geçen aya göre hesap yapıyorum daha 7 günüm var,seninde adetin 18 geçtiyse ve testte çıkmadıysa bence bi dr gidip kan tahlili yaptırman canım,bunu bugün istediğin saatte gidip yaptır bence aç veya tok farketmiyo,bugüne kadar nasıl sabredipte bekledinki,hadi hayırlı haberlerinide yaz bize.
canım sende adet olacakmış gibi karın ve kasık ağrısıda var mı bende var ama bilmiyorum adetle hamilelik belirtileri karışabiliyor diyorlar benimde 22 haziran bekliyorum bakalım