Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

" folbiolsa günde 1 folic plussa günde 3 tane almanız gerekiyo " derken folik asitin çeşitleridemi var?? hangisini almak gerekir acaba? hmm ben en iyis ipazartesi- salı günü doktora gideyim kafam karıştı..

" folbiolsa günde 1 folic plussa günde 3 tane almanız gerekiyo " derken folik asitin çeşitleridemi var?? hangisini almak gerekir acaba? hmm ben en iyis ipazartesi- salı günü doktora gideyim kafam karıştı..

ben folbıol kullanıyorum su 1tl lik olandan çok da memnunum ama tabi dr danışmak en doğrusu :)

ne zor işmiş yaaa..

kızlar kafa karıştıracak bir durum yok folbiol daha ağır o yüzden 1 tane yetiyor
folicplus ise daha hafif onun üçte biri gücünde olduğu için günde 3 tane içmek gerekiyor.Ben uzun zamandır folic plus kullanıyorum gayet memnunum
sonuçta ikiside aynı işe yarıyor bi farkı yok sadece firmalar farklı

galiba yarın doktora gitmeli artık üşenmemeli..hayırlısı bakalım..ya benim kafama takılan bir nokta daha var..adete az zaman kala 5-6 gün gibi gebe kalanlar oluyormuş,ama adetleri düzensiz olanlarmış genelde öyle diyorlar..adetleri düzenli birinde bu imkansızmıdır acaba??gerçi allah bilir orasını ama yani bilimsel olarak...??

canım benimde adetlerim düzensizleşti son 1yıldır oyüzden bende geçen aya göre hesap yapıyorum istersen sende öyle yap.

senin ilk denemenmiydi cnm bu ay
imkansız diye bişey yoktur cnm bence olabilirde ama detleri düzenliyse küçük bi ihtimaldir sadece bu

bu arada evet bende folıc plus kullanıyorum günde 3defa ve acayip iştah açıp kilo aldırmıştı ama bu ay aksine iştahım kesildi hadi hayırlısı bakalım..sizce

daha yeni kilo verdim kilo almak istemiyoruumm..ayrıca ülserim vardı dokunurmu diye düşündüm ama zaten doktora gidersem sorarım yarın bakalım ne diyecek...tabi randevu alabilirsem..bakalım hayırlısı..hepimize..

MERHABA KIZLAR BıLıYORUM TOPıĞı BıRAZ ıHMAL ETTıM AMA SıZLERDE YOKSUNUZ GELıYPRUM BAKIYORUM ((( NEYSE BU HAFTA TOPARLANACAĞIZ ıNŞALLAH KENDıNıZE ıYı BAKIN ÖPTÜM HEPıNıZı hihoyyyt

oncelikle herkese slm arkadaslar ben de araniza yeni katildim.benimde sorunum hep bebek istiyorduk olmuyordu tam iste gerekli tetkiklere baslayacaktik.duzenli adet oluyorum normalde ama bu ay 18 gun gecikti.kac kez test yaptim sonuc negatif.belirti olarak da basagrim,basdonmesi,bel ve kasik agrisi ve arada bulanti.lutfen bilgisi olan yazabilirmi herkese tesekkurler simdiden...

canım hoşgeldin aramıza.belirtilerin hamilelik belirtisi gibi.kendi yaptığın testlerde dr lar negatif çıktığında yanılma payı %50, pozitif çıkarsa doğruluk payı %99 diyorlar.o yüzden dr a git kanda baktır bence.18günlük gecikme bebişinin habercisi olabilir hadi inşallah.hiç bekleme hemen git dr a

canım bu belirtiler bende de var baş ağrısı hariç halsizlik yoğunlukta bende ve akıntım çok sanki aha şimdi adet oldum diyorum ama çok şükür olmuyorum,benimde adetime düzenli olmadığım için geçen aya göre hesap yapıyorum daha 7 günüm var,seninde adetin 18 geçtiyse ve testte çıkmadıysa bence bi dr gidip kan tahlili yaptırman canım,bunu bugün istediğin saatte gidip yaptır bence aç veya tok farketmiyo,bugüne kadar nasıl sabredipte bekledinki,hadi hayırlı haberlerinide yaz bize.

canım sende adet olacakmış gibi karın ve kasık ağrısıda var mı bende var ama bilmiyorum adetle hamilelik belirtileri karışabiliyor diyorlar benimde 22 haziran bekliyorum bakalım

canım sende adet olacakmış gibi karın ve kasık ağrısıda var mı bende var ama bilmiyorum adetle hamilelik belirtileri karışabiliyor diyorlar benimde 22 haziran bekliyorum bakalım

canım evet aynı belirtiler bende de var,ben az önce netten ovulasyon hesaplıyıcıya girdim ayın 17.si adet günümmüş bende geçen aya göre hasplıyordum düzenli olmadığım için bu verilere göre ozaman 3.günüm kaldı,sizce nasıl yapmam gerekiyo.acil yardım lütfenboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…