canım bence 1 tane iç
kaç zmandır içiyosun folbiolü
aaayy benim gibi evhamlı insana yapılır mı buuuu artık 1 tane içicem 2aydr falan içiyorum bunu ama folic plus daha iyi bence onda ayrıca d vitamini kalsiyum falanda var ama burda yok işte folbiolda sadece folik asit var
evet hatta sen artık hiç içme şbr sen bir ömürlük depo yapmışsındır artık sırnaşık şey
şaka şaka ama evet ya folic plusa geç yada günde bi tane iç
ayy yarın benim misafirim gelicek ama bende ki rahata bak valla oturdum muhabbet ediyorum burda delikafadulden neyse canım ben kaçıyorum sonra görüşürüz kendine ve bebişine iiii bak tatlım opuyorumnanaktan
tamam canım hadi kolay gelsin opuyorumnanaktan
slm kızlar benim kırmızılar hala gelmedi çok heycanlıyım sabah test yaptırıcam
canım bu belirtiler bende de var baş ağrısı hariç halsizlik yoğunlukta bende ve akıntım çok sanki aha şimdi adet oldum diyorum ama çok şükür olmuyorum,benimde adetime düzenli olmadığım için geçen aya göre hesap yapıyorum daha 7 günüm var,seninde adetin 18 geçtiyse ve testte çıkmadıysa bence bi dr gidip kan tahlili yaptırman canım,bunu bugün istediğin saatte gidip yaptır bence aç veya tok farketmiyo,bugüne kadar nasıl sabredipte bekledinki,hadi hayırlı haberlerinide yaz bize.
ayy canım benim inş.hamişsindir iyi haberlerini bekliyorum.hihoyyyt
canım sende adet olacakmış gibi karın ve kasık ağrısıda var mı bende var ama bilmiyorum adetle hamilelik belirtileri karışabiliyor diyorlar benimde 22 haziran bekliyorum bakalım
vee son 1 hafta. hayatımda ilk defa kasıklarıma bu derece kramplar girmeye başladı. yumurtalıklarımada ara ara iğne batması gibi sızı oluyor. adet sancısı gibi değil ama o daha şiddetli oluyor. özellikle sabahları her 10 dakkada bi wc ihtiyacım oluyo. akşamları karnım koocaman şişiyo sanki birkaç aylık hamile gibi oluyo. tabi bi yandanda gaz problemi türedi. tansyonum sürekli düşük o kadar halsizimki bu aralar eşim bile miskin miskin yatıyosun die bana kızıyo. dün bayılacak gibi oldum sıcaklarında eminim etkisi vardır ama bu kadarının üst üste gelmesi tesadüf olamaz herhalde. yinede kendimi çok umutlandırmayım ilk denememiz için ama... ne dersiniz kızlar bunlar belirtimi?
vee son 1 hafta. hayatımda ilk defa kasıklarıma bu derece kramplar girmeye başladı. yumurtalıklarımada ara ara iğne batması gibi sızı oluyor. adet sancısı gibi değil ama o daha şiddetli oluyor. özellikle sabahları her 10 dakkada bi wc ihtiyacım oluyo. akşamları karnım koocaman şişiyo sanki birkaç aylık hamile gibi oluyo. tabi bi yandanda gaz problemi türedi. tansyonum sürekli düşük o kadar halsizimki bu aralar eşim bile miskin miskin yatıyosun die bana kızıyo. dün bayılacak gibi oldum sıcaklarında eminim etkisi vardır ama bu kadarının üst üste gelmesi tesadüf olamaz herhalde. yinede kendimi çok umutlandırmayım ilk denememiz için ama... ne dersiniz kızlar bunlar belirtimi?
slm melisax cevabin icin tesekkurler canim umarim sendede hersey yolunda gider hamilesindir varya meraktan catlicam yarin randevum var doktor da aksama sabirsizlikla bekliyorum canim burda gittim eczaneye kan testi icin ayni gun vermiyorlar sonuclari ama yarin bildiririm doktorumu goreyim.
cnm bu belirtiler aynı bende de var umarım hamilesindir benimde adetime az kaldı benimde adetime karın şişmeside evet 2 güne kadar bende öyleydim sanki hamileyim karnım çok şişmişti akşamları özellikle gazım çok oluyordu,şimdi karnım indi gaz problemim yok ama kasık ve bel ağrısı vede akıntım var,sanki şimdi hasta oldum diyorum bakıyorum akıntı oderece yani bakalım hayırlısı,önceden test filan yapmışmıydın,ben geçenlerde yaptım meraktan 2.çizgi silik çıkmıştı onuda çöpe atmmıştım bişi çıkm adı diye çok sonra alıp baktığımda gördüm yani.kaydirigubbakcemile3
cnm bu belirtiler aynı bende de var umarım hamilesindir benimde adetime az kaldı benimde adetime karın şişmeside evet 2 güne kadar bende öyleydim sanki hamileyim karnım çok şişmişti akşamları özellikle gazım çok oluyordu,şimdi karnım indi gaz problemim yok ama kasık ve bel ağrısı vede akıntım var,sanki şimdi hasta oldum diyorum bakıyorum akıntı oderece yani bakalım hayırlısı,önceden test filan yapmışmıydın,ben geçenlerde yaptım meraktan 2.çizgi silik çıkmıştı onuda çöpe atmmıştım bişi çıkm adı diye çok sonra alıp baktığımda gördüm yani.kaydirigubbakcemile3
canım 2.çizgi silikte çıksa hamilesin demektir kaydirigubbakcemile3.yani en azından ben öyle biliyorum.bak şimdi iyice merak ettim inşallah tatlım ne zaman yaptın testi