Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım bence 1 tane iç
kaç zmandır içiyosun folbiolü

aaayy benim gibi evhamlı insana yapılır mı buuuu artık 1 tane içicem 2aydr falan içiyorum bunu ama folic plus daha iyi bence onda ayrıca d vitamini kalsiyum falanda var ama burda yok işte folbiolda sadece folik asit var

aaayy benim gibi evhamlı insana yapılır mı buuuu artık 1 tane içicem 2aydr falan içiyorum bunu ama folic plus daha iyi bence onda ayrıca d vitamini kalsiyum falanda var ama burda yok işte folbiolda sadece folik asit var

evet hatta sen artık hiç içme şbr sen bir ömürlük depo yapmışsındır artık sırnaşık şey
şaka şaka ama evet ya folic plusa geç yada günde bi tane iç

evet hatta sen artık hiç içme şbr sen bir ömürlük depo yapmışsındır artık sırnaşık şey
şaka şaka ama evet ya folic plusa geç yada günde bi tane iç

hakkaten haaaa fıkra gibi valla kaydirigubbakcemile3 folic plus bulsam ondan alıcam hemen 3-4 kutu ama yok eczanelerde folbioldende sadece 1 tane buldum en son yoksa ondanda alıcaktım 1-2 tane daha ama yok ondanda şimdilik 20 tane tablet kaldı yani 20 günlük bitince bi şekilde bulucaz olmazsa izmirden alırız

ayy yarın benim misafirim gelicek ama bende ki rahata bak valla oturdum muhabbet ediyorum burda delikafadulden neyse canım ben kaçıyorum sonra görüşürüz kendine ve bebişine iiii bak tatlım opuyorumnanaktan

ayy yarın benim misafirim gelicek ama bende ki rahata bak valla oturdum muhabbet ediyorum burda delikafadulden neyse canım ben kaçıyorum sonra görüşürüz kendine ve bebişine iiii bak tatlım opuyorumnanaktan

tamam canım hadi kolay gelsin opuyorumnanaktan

bende folic plus kullanıyorum hemde günde 3 dafa ama ben bazen 2 defa içiyorum yada 1 unutuyorum çünkü,kızlar test yapsam günüm gelmeden çıkarmı?sizce?

slm kızlar benim kırmızılar hala gelmedi çok heycanlıyım sabah test yaptırıcam

slm melisax cevabin icin tesekkurler canim umarim sendede hersey yolunda gider hamilesindir varya meraktan catlicam yarin randevum var doktor da aksama sabirsizlikla bekliyorum canim burda gittim eczaneye kan testi icin ayni gun vermiyorlar sonuclari ama yarin bildiririm doktorumu goreyim.

canım sende adet olacakmış gibi karın ve kasık ağrısıda var mı bende var ama bilmiyorum adetle hamilelik belirtileri karışabiliyor diyorlar benimde 22 haziran bekliyorum bakalım

ayni degil bendeki agrilar yani adet agrilarina benzemiyor belim surekli agriyor arada kasiklarima agri giriyor.hayirli olur insallah hamilesindir ...

vee son 1 hafta. hayatımda ilk defa kasıklarıma bu derece kramplar girmeye başladı. yumurtalıklarımada ara ara iğne batması gibi sızı oluyor. adet sancısı gibi değil ama o daha şiddetli oluyor. özellikle sabahları her 10 dakkada bi wc ihtiyacım oluyo. akşamları karnım koocaman şişiyo sanki birkaç aylık hamile gibi oluyo. tabi bi yandanda gaz problemi türedi. tansyonum sürekli düşük o kadar halsizimki bu aralar eşim bile miskin miskin yatıyosun die bana kızıyo. dün bayılacak gibi oldum sıcaklarında eminim etkisi vardır ama bu kadarının üst üste gelmesi tesadüf olamaz herhalde. yinede kendimi çok umutlandırmayım ilk denememiz için ama... ne dersiniz kızlar bunlar belirtimi?

:CüvCüv:
canım inşallah :CüvCüv: hamilesindir belirtiler öyle gibi.aynı belirtiler bende de var bende senin gibi 22haziranı bekliyorum.umarım iyi haber verirsin bize :Saruboceq:

inşallah gnlcüm ikimizde hayırlı haberler veririz. benimde 22 si ve o günü bekleyen 3 4 arkadaş daha var. rabbim hakkımızda hep en hayırlısını en güzelini versin. senin ne gibi belirtiler var?

cnm bu belirtiler aynı bende de var umarım hamilesindir benimde adetime az kaldı benimde adetime karın şişmeside evet 2 güne kadar bende öyleydim sanki hamileyim karnım çok şişmişti akşamları özellikle gazım çok oluyordu,şimdi karnım indi gaz problemim yok ama kasık ve bel ağrısı vede akıntım var,sanki şimdi hasta oldum diyorum bakıyorum akıntı oderece yani bakalım hayırlısı,önceden test filan yapmışmıydın,ben geçenlerde yaptım meraktan 2.çizgi silik çıkmıştı onuda çöpe atmmıştım bişi çıkm adı diye çok sonra alıp baktığımda gördüm yani.kaydirigubbakcemile3

cnm gelmedinmi daha dr dan vallahi çatladım burda.hadi bakalım ver bize mutlu haberi.

canım 2.çizgi silikte çıksa hamilesin demektir kaydirigubbakcemile3.yani en azından ben öyle biliyorum.bak şimdi iyice merak ettim inşallah tatlım ne zaman yaptın testi

ayy cnm inşallah hamilesindir. silik çıkan çizgi de hamile olduğunu gösteriyomuş zaten. sen testi adet gününden kaç gün önce yaptın? bide şu erken gösteren testlerden mi yoksa şu normal testlerden mi yaptın?

canım 2.çizgi silikte çıksa hamilesin demektir kaydirigubbakcemile3.yani en azından ben öyle biliyorum.bak şimdi iyice merak ettim inşallah tatlım ne zaman yaptın testi

geçen lerde 5 gün oldu yani.ama bilmiyorum doğruluk payı varmıdır sizce.dün çarşıya çıkmıştım gidip alıyim dedim testi sonra vazgeçtim şimdi çıkmaz sa boşuna üzülmiyim diye,ama iştahım hiç kalmadı ara ara ateşim çıkar gibi oluyo midem bulanıyo falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…