Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım evet aynı belirtiler bende de var,ben az önce netten ovulasyon hesaplıyıcıya girdim ayın 17.si adet günümmüş bende geçen aya göre hasplıyordum düzenli olmadığım için bu verilere göre ozaman 3.günüm kaldı,sizce nasıl yapmam gerekiyo.acil yardım lütfenboshayallersmile

canım hemen test yapma adetin biraz geçsin bekle zor biliyorum ama adet günün geçtikten sonra daha doğru sonuç alabilirsin inşallah hamilesindir kaydirigubbakcemile3 bekliycem iyi haberlerini

merhabaa ben yeniyim bende hamiş olmak istiyorumm 7 ay korundum 8. ay da hapı yani korunmayı bıraktın regl düzenim değişti1 ile 6 haziran arasıydı 1 hafta ara ile tekrar oldum şu anki regl 13 haziranda başladı.:kedi: inşallah önümüzdeki ay hamiş olurum ALLAH HERKESE NASİP ETSİN

bende şimdi heyecan yaptım cnm yarın sabah bence hemen alıp yaptır ve sonucunuda bizimle paylaşırsan seviniriz:emir_bebek:

canım hala gelmedi benim kırmızılar galiba hamileyim hiç geçmezdi günüm ama çok umutlanmakta istemiyorum akşam üstü test almayı düşünüyorum sanki karnımda ağrıyor bilemiyorum kızım annemin karnında bebek olmuş diyor o bile umutlandı bilemiyorum artık hayırlısı :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar adetime 5-6 gün varken kan verdim 2.3 çıktı normalde (-) ama daha 5 gün var ya acaba yükselmeye mi başladı ne dersiniz??

Canım, inşallah dediğin gibi yükselir, yorumları okuyamadım. ben işyernden bağlanıyorum internete, ama inşallah olabilir diye düşünüyorum. çünkü ben test yaptırdığımda 0,5'di. seninki benimkine göre baya yüksek. İnşallah yükselir, dua ediyorum senin için,:nazar:

canım hala gelmedi benim kırmızılar galiba hamileyim hiç geçmezdi günüm ama çok umutlanmakta istemiyorum akşam üstü test almayı düşünüyorum sanki karnımda ağrıyor bilemiyorum kızım annemin karnında bebek olmuş diyor o bile umutlandı bilemiyorum artık hayırlısı :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayy yavrum benim,tahmin edebiliyorum benim çocuklarımda öyle söylüyorlar annem bize kardeş alıcak diye çok mutlular,sonucunu bana bildir cnm.benimde iş yaparken ayaktayken sanki bibşiler geliyo ama bakıyorum bişi yok çok şükür.hayırlısı bakalım,göğüslerimde sızlamaya başladı.olumunekankayizsmile

Canım, inşallah dediğin gibi yükselir, yorumları okuyamadım. ben işyernden bağlanıyorum internete, ama inşallah olabilir diye düşünüyorum. çünkü ben test yaptırdığımda 0,5'di. seninki benimkine göre baya yüksek. İnşallah yükselir, dua ediyorum senin için,:nazar:

bnm de daha önceleri hep 0.1 çıkıyordu ondan ümitlendim belki bugun tekrar kan veririm 3 günüm kaldı adetime..

bnm de daha önceleri hep 0.1 çıkıyordu ondan ümitlendim belki bugun tekrar kan veririm 3 günüm kaldı adetime..

Canım dur acele etme, inanki böyle kendine yapıyorsun. Varmıydı, yokmuydu, içinden var diye geçiyor biliyorum, ama ya yoksa o zaman üzüleceksin işte. Ama şu var, içinden bi ses sen anne olacaksın diyorsa eminim o ses doğrudur. o sesi dinle, bu arada kaç yıllık evlisin, nekadardır bebiş bekliyorsun

canım inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz :ecrin_bebek:

kızlaaar ben geldim folik asit muhabbetini okudum bi sorum olucak bizim burda kaç aydır folic plus yok daha önce onu içiyordum ama şimdi dktr folbiol yazdı yani 1-2 aydır onu kullanıyorum bazen onu bile zor buluyorum eczacılar depolarda yok diyor neyse ben folbiolü günde 3tane içiyorum folic plus gibi dktor öyle yazmş 3ünüde aynı anda almana bi sakınca yok dedi 1-2 aydır böyle içiyorum ama ben bi zararını görmedim kızlar sizce sakıncalımı folbiolü günde 1tane yazmışsınızda bilmiyorumkismile

kızlaaar ben geldim folik asit muhabbetini okudum bi sorum olucak bizim burda kaç aydır folic plus yok daha önce onu içiyordum ama şimdi dktr folbiol yazdı yani 1-2 aydır onu kullanıyorum bazen onu bile zor buluyorum eczacılar depolarda yok diyor neyse ben folbiolü günde 3tane içiyorum folic plus gibi dktor öyle yazmş 3ünüde aynı anda almana bi sakınca yok dedi 1-2 aydır böyle içiyorum ama ben bi zararını görmedim kızlar sizce sakıncalımı folbiolü günde 1tane yazmışsınızda bilmiyorumkismile

sbr çok kesin konuşmayayım ama banada doktorum folic plus bulmazsan bunu al diye folbiolde yazdı ama o 1 tane içiyo canım bi karışıklık olmasın bence doktoruna tekrar sor yine üç derse bence başka bi doktora tekrar sor

aaayyyy canım benim hoşgeldin hihoyyyt kaç gündür görüşemedik valla canım sıkılıyordu benimde boshayallersmile

evet ya aynen aynen bi denk gelemedik zaten her zman gelen kaç kişiyiz şunun şurasında olumunekankayizsmile

sbr çok kesin konuşmayayım ama banada doktorum folic plus bulmazsan bunu al diye folbiolde yazdı ama o 1 tane içiyo canım bi karışıklık olmasın bence doktoruna tekrar sor yine üç derse bence başka bi doktora tekrar sor

aaay canım hemen sormam lazım doktora bunu kaç aydır 3tane birden içiyorum ondan ölüp kalcam valla kaydirigubbakcemile3

X