Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

selam bayanlar ya üstümde nasıl bi halsizlik var sabahtan beri elim bi işe değmedi birde 1 saat uyumuşum kanepede uzanırken normalde gündüz asla uyumam eşim bile şaşırdı..

kıııızzzz sakın hamile olmayasın benimde ilk hamileliğimde çok uykum geliyodu halsizlik vardı hep uyumak istiyordum hadi bakalım hayırlısı inşallah alırız güzel haberini

merhaba kızlar biraz geçmişi okudum. Hamile olan ceylinaz belirtilerini yazmış ona sormak istiyorum göğüs ağrısı nasıldı benim yumurtlama günümün 4 yada 5. günümde bilmiyorum tam tarihi dr gittiğimd eyeni çatlamış dedi p. tesi günüydü gittiğimde pazarda çatlamış olabilir perşembeden beri göğüs ağrısı şikayetim vardı fakat sadece sağ göğsüm şişti ve ağrıyan tarafı da yan tarafı koltuk altımın altıydı sanki bir yere vurmuşum da çürümüş gibi ve sırtıma vuruyordu yaslanamıyordum ancak bugün geçti sadece göğsümde az bi hassaslık var böyle midi ağrın ve bir süre sonra geçtimi ara sıra kasığıma ağrı da giriyor.. Daha reglime var 24 haziran ama çok merak ediyorum. Ayrıca beni de listeye eklermisiniz. 24 haziran...

kıııızzzz sakın hamile olmayasın benimde ilk hamileliğimde çok uykum geliyodu halsizlik vardı hep uyumak istiyordum hadi bakalım hayırlısı inşallah alırız güzel haberini

cnm bilemiyorum ki iğne oldum ya ben bu ay onun 11.günündeyim acaba onun mu etkisi diyorum bide progestan kullanıyorum o yapmış olablirmi diye düşünüyorum tabiki bebiştir inşş ama aklım karıştı

canım regle 10 veye 15 gün kala göğüslerim şişmeye ve çok ağrımaya başladı ikiside çok ağrıdı adet günüm geçtikten sonra hafifledi halada ara ara ağrıyor.hamile olabilirsin Rabbim gönlüne göre versin.

aynı halsizlik bende de var gerçi adet günüme daha var 22 haziranda olması gerekio daha erken sanırım belirtiler için... birde karnım akşamları davul gibi oluyo koocaman şişiyo gündüz pek bişi yok ama. bide sırtımdan ateş fışkırıyo bunlar belirti olurmu? yoksa 25 yaşlında menapoza mı giriorum sempatiksalakcinni

aaa bunuda söylemeden geçemicem yumurtalklarımın olduğu yerlerde özellikle sol tarafta zaman zaman iğne batması gibi hafif ağrılar oluyo, 1 2 kezde şiddetli bi ağrı girdi kasık ağrısından kastınız bu mu?

ceylinaz ama bu karın şişliği çok rahatsız edici son 2 3 gündür bu şekilde. sen yenisin ya sende varmıydı böyle bişi adetine 1 hafta kala?

süpheci aynı şeyler bendede var bide ani hareketlerimde başım dönüyo sanki böyle tansiyonum düşmüş gibi

evt cnm o başdönmeleri oluyo birde sürekli tansyonum düşüyo ben başdönmelerini ve bu sürekli tansyon düşüklüklerini havaya bağlıyorum

vardı canım aynen kasık batması sendeki gibi oldu şişlik acayip vardı rahatsız ediyordu gazda vardı regle bir hafta kala

evt cnm o başdönmeleri oluyo birde sürekli tansyonum düşüyo ben başdönmelerini ve bu sürekli tansyon düşüklüklerini havaya bağlıyorum

bnm hiç tansiyonum düşmezdi böyle bişey ilk defa yaşıyorum bnmde bikaç gündür böyle
senin tarihin ne zmn
benimki brz karışık klomen+çatlatma iğnesi oldum şimdide progestan içiyorum 2 gün sonra bitecek progestan ve 3 gün içinde adet olmazsan dedi dr yanıma gel bakalım hamilelk varmı diye normalde 20 22 haziran gibi olmam lazım ama ben 18inde gitcem dr a

benimde 22 si ve benimde hiç böyle bişi başıma gelmemişti. umarım beklentilerimiz umduğumuz gibi çıkar...

progestanı neden içiyosun? yani ne işe yarıyo?

aynıymış tarihlerimizde son adet tarihim 19 mayıs bnm 35 günde bi oluyodum ama bu ay daha kısa zmnda olabilir çünkü progestan bebek varsa bebeğin tutunmasına yardımcı oluyomuş bebek yoksada adetini getiriyo yani bebek yoksa erken adet olabilirim yumurtlamam ztn 14. günümde oldu yani bu ay normal 28 günd olmam lazım

hımm anladım cnm. biz bu ay ilk defa deniyoruzda biraz bilgisizim bu konularda. ben 27 mayısta oldum ve 28 günde bir oluyorum. internetten fln araştırdım 6 11 haziran die yazıodu hamile kalmanın yüksek olduğu zamanlar diye. gerçi biz 7 sine kadar beraber olabildik eşimin işi nedeniyle. bakalım tutacakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…