Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

evt ceylinaz gaz problemide cabası oldu ben o şişkinlik gaz yüzündendir die düşündüm ama bu kadar uzun sürmez herhalde kaç gündür gaz ve şişlik mahvetti beni

bebek için çalışmalara başladık daha yeni..doktora henüz gitmedim acaba şimdiden folik asit kullanmaya başlamalımıyım? yani eczaneden alıp kullanmamızda bir sakınca olurmu?yoksa doktora gittikten sonramı kullanmalı?bir de folik asit mide sorunu yaparmı?kilo aldırırmı? merak ediyorummm...

bebek için çalışmalara başladık daha yeni..doktora henüz gitmedim acaba şimdiden folik asit kullanmaya başlamalımıyım? yani eczaneden alıp kullanmamızda bir sakınca olurmu?yoksa doktora gittikten sonramı kullanmalı?bir de folik asit mide sorunu yaparmı?kilo aldırırmı? merak ediyorummm...

canım bu haptı değilmi hergün birtane içicektin heralde yanlışmıyım doktorda yazmıştı ama kullanmadım ben ne gibi bi faydası vardı

folik asit bebeğin omuilik gelişimi ve zeka gelişimi için çok faydalı gebelik öncesi 3 aydaan önce başlanıp içilmesi gerekiyo bu hap sizin hamile kalmaızı etkilemez ama kalırsanız bebeğinizin gelişimi için çok faydalı ihmal etmeyin
eğer folbiolsa dünde 1 folic plussa günde 3 tane almanız gerekiyo

folic asiti 3 aydır içiyorum kendim başladım bende ne kilo aldırdı ne mide sorunu yaptı

kızlar folik asit midede hiç sorun yapmıyor ki ben ilaç içebilen biri değilim hemen mideme vurur.bence bebeğe karar veren herkes başlamalı...
bana gelince önceki sayfalarda da yazılarım var ama yine fikrinizi almak istiyorum yeni arkadaşlar giriyor ne de olsaa.adetime 6 gün kala kan verdim 2.3 çıktı şimdi 4 günüm var yükselme ihtimali var mıdır sizce 3-5 gün önce yaşadığım hiçbir belirti kalmadı sanki:KK43:( halsizlik bende de var ama onu kesinlikle Adana'nın sıcağına bağlıyorum...

bugün benim regl günüm çok heycanlıyım sanki bazen oluyomuşum gibi geliyo kasıklarıma doğru şişkinlik var ama 3 aydır hiç geçmeden 13 ü oldumu sabah daha oluyordum eğer bugün olmazsam sabah test yaptırmalımıym bilemiyorum...

BEBEG geçen ay ben de senin gibi oldum stresten olamadı birtürlü 1 gün gecikmeli geldi bekleyince olamıyorsun sanırım ama inşallah sen olmasın tabii...ben senin yerinde olsam bugun bile yaptırırdım

ben ilk hamileliğimde kullanmamıştım bilemiyorum ayrıca kan testinde değerlerin kaç olması gerekiyor bilginiz varmı?

bhcg değerinin 5in üzerinde çıkması gerekiyor gebelik var demek için ve 2 güne bir 2ye katlayarak yükselmesi gerekiyor..

çok heycanlıyım hafta sonu olmasa gidip test alıp yapıcam

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

benimde adetime geçen aya göre hasaplarsak 8 gün kaldı bende bekliyorum bakalım buay ama çıkarmı test yapsam bilmiyorum.sende belirtiler varmı acaba.

çok heycanlıyım hafta sonu olmasa gidip test alıp yapıcam

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar folik asit midede hiç sorun yapmıyor ki ben ilaç içebilen biri değilim hemen mideme vurur.bence bebeğe karar veren herkes başlamalı...
bana gelince önceki sayfalarda da yazılarım var ama yine fikrinizi almak istiyorum yeni arkadaşlar giriyor ne de olsaa.adetime 6 gün kala kan verdim 2.3 çıktı şimdi 4 günüm var yükselme ihtimali var mıdır sizce 3-5 gün önce yaşadığım hiçbir belirti kalmadı sanki:KK43:( halsizlik bende de var ama onu kesinlikle Adana'nın sıcağına bağlıyorum...

bende bebek düşündüğüm den beri nerdeyse 3 aydır folik asit kullanıyorum,bende acayip kilo aldırdı,çokta iştah açıyo.:KK1:

X