Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaaa burasıda öyle valla ama tam zamanı artık haziranda doğru düzgün sıcaklar olmadı hep yağmur yağdı şimdide çok sıcak ramazanda allah yardımcımız olsun
evham canım adet oldm 1 ağustos yaparsn listede beni demi bu ay daha ümitliyim ama :)
nekadar vardı adet gününe belirti varmıydı
üzüldüm şimdi ne kadardır bebek istiyorsunuz
kızlar bu senenin abiye saç modelleri nasıl takip eden var mı kuaföre gidicem ama daha aklımda hiç bir fikir yok yardıııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmm ediiiiiiiiiiiiiiiinnnnn banaaaaaa lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn
canım 1 aydır istiyoruz biraz belirtiler ama çok erken daha 12 gün var adetime o yüzden sorun etmiyorum geç döllenme olabilir yaniii:)
düğünemi gtcen tatlım yakınınmı
Canımın içi çok takıyorsun kafana olacağı varsada olmaz.1 ay çok erken ben 3.5 senedir korunmuyorum ve 3.5 senedir yokkk 3.5 sene belirti yaşadım ama artık yaşamıyorum takmıyorum üzülüyor insan arasıra ama problem yaptıkç olmuyor adet gecikiyor herşey düzensizleşiyor.hamileliğin ilk evresi beyinden geçiyormuş.Sizlerde takmayın derim.Ama çaba gösterilmelii :))İnşallah Ceylin hamiş kalda sevinelim :):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:alkisalkisalkis
evet canım düğün arkadaşların düğünü izmirde efes otelde sende bir fikir versene ya sende izmirdesin ne tür saç moda