Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

çok sıcak yanıyo izmir yanıyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

yaaaa burasıda öyle valla ama tam zamanı artık haziranda doğru düzgün sıcaklar olmadı hep yağmur yağdı şimdide çok sıcak ramazanda allah yardımcımız olsun

Hanımlar ben çıkıyorum hoşçakalın

yaaaa burasıda öyle valla ama tam zamanı artık haziranda doğru düzgün sıcaklar olmadı hep yağmur yağdı şimdide çok sıcak ramazanda allah yardımcımız olsun

ay evet ya çok haklısın canım aminnnnnnn :Saruboceq:

evham canım adet oldm 1 ağustos yaparsn listede beni demi bu ay daha ümitliyim ama :)

tamam canım hemen değiştiriyorum olsun tam gaz çalışmalara devam tatlım

kızlar bu senenin abiye saç modelleri nasıl takip eden var mı kuaföre gidicem ama daha aklımda hiç bir fikir yok yardıııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmm ediiiiiiiiiiiiiiiinnnnn banaaaaaa lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn

kızlar bu senenin abiye saç modelleri nasıl takip eden var mı kuaföre gidicem ama daha aklımda hiç bir fikir yok yardıııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmm ediiiiiiiiiiiiiiiinnnnn banaaaaaa lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn

canım sakın klasik topuz yaptırma saçın uzun ise maşayla dalga yaptır

canım 1 aydır istiyoruz biraz belirtiler ama çok erken daha 12 gün var adetime o yüzden sorun etmiyorum geç döllenme olabilir yaniii:)

Canımın içi çok takıyorsun kafana olacağı varsada olmaz.1 ay çok erken ben 3.5 senedir korunmuyorum ve 3.5 senedir yokkk :KK43: 3.5 sene belirti yaşadım ama artık yaşamıyorum takmıyorum üzülüyor insan arasıra ama problem yaptıkç olmuyor adet gecikiyor herşey düzensizleşiyor.hamileliğin ilk evresi beyinden geçiyormuş.Sizlerde takmayın derim.Ama çaba gösterilmelii :))İnşallah Ceylin hamiş kalda sevinelim :):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::nazar:alkisalkisalkis

aaay hiç sevmem eski model topuzları benim saçım aynı bihter var ya onun gibi rengi dalgası uzunluğu sabahtan beri düşünmekten başım ağrıdı valla bide sen izmirdesin daha iyi bilirsin orda nasıl geliyorlar düğünlere bizim efes otelde olucak

Canımın içi çok takıyorsun kafana olacağı varsada olmaz.1 ay çok erken ben 3.5 senedir korunmuyorum ve 3.5 senedir yokkk :KK43: 3.5 sene belirti yaşadım ama artık yaşamıyorum takmıyorum üzülüyor insan arasıra ama problem yaptıkç olmuyor adet gecikiyor herşey düzensizleşiyor.hamileliğin ilk evresi beyinden geçiyormuş.Sizlerde takmayın derim.Ama çaba gösterilmelii :))İnşallah Ceylin hamiş kalda sevinelim :):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::nazar:alkisalkisalkis

hayatım normalde takmıyordum ama bazı belirtiler yaşadım site de arkadaşlar yaptır çıkar falan dedi ilk denememin olduğu için rahatlamak için yaptırdım rabbim senide meleğine kavuşttursun canımm inş canım hamiş kalmışımdır temmuz 15 gibi belli olur zaten haber veririm

nasıl bi kıyafet giyiyorsun canım tarif etsene bende nette bakayım bi saç modellerine

evet canım düğün arkadaşların düğünü izmirde efes otelde sende bir fikir versene ya sende izmirdesin ne tür saç moda

walla bnde çok düğüne gttm bu sene genelde topuz yapıolar ama bn hç sewmem topuzu bitek yan topuz gzel oluo enseden 1 kulağada uzun bi küpe yada yandan toplatıpmaşa da gzel oluo yada :) manken topuzu dedkleri denz akkaya saçı bn en son öle yaptrdm saç uzunsa süper oluo

X