Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl bi kıyafet giyiyorsun canım tarif etsene bende nette bakayım bi saç modellerine
walla bnde çok düğüne gttm bu sene genelde topuz yapıolar ama bn hç sewmem topuzu bitek yan topuz gzel oluo enseden 1 kulağada uzun bi küpe yada yandan toplatıpmaşa da gzel oluo yada :) manken topuzu dedkleri denz akkaya saçı bn en son öle yaptrdm saç uzunsa süper oluo
walla bnde çok düğüne gttm bu sene genelde topuz yapıolar ama bn hç sewmem topuzu bitek yan topuz gzel oluo enseden 1 kulağada uzun bi küpe yada yandan toplatıpmaşa da gzel oluo yada :) manken topuzu dedkleri denz akkaya saçı bn en son öle yaptrdm saç uzunsa süper oluo
canım bence kendi kuaförüne gidiyorsan kostümünü de götür sana ve kıyafetine uygunn saç modelini seçer kendini yormamış olursun :))
siyah grili beyazlı üstü saten altı siyah kumaş göğüs dekolteli sırt kapalı öyle işte ya bende baktım çok netten ama nettekiler çok abartılı ben daha doğal bişey olsun diyorum bilmiyorumkismile
sacların bıheter gıbıyse bence dogal kalsın gayet guzel :))))))))
ılla topuz dıyorsanda dagınık tarzda bır topuz yaptır. eskı model topuzlar gıbı olmasın. kuaforde fıkır verırı zaten cnm.
bu dedıgın modelı bende yaptırmıstım yandan toplayıp masa super oldu :))))
kızlar özel msj da resim nasıl ekleniyor bilen varmı sbr canım sana özelden düğündeki saç modelimi yollayayım bak istersen canım ama resim eklemesini bilmiyorum canım yan topuzdu saç modelim düğünümde
hayatım normalde takmıyordum ama bazı belirtiler yaşadım site de arkadaşlar yaptır çıkar falan dedi ilk denememin olduğu için rahatlamak için yaptırdım rabbim senide meleğine kavuşttursun canımm inş canım hamiş kalmışımdır temmuz 15 gibi belli olur zaten haber veririm
uzun abiye elbisemi yoksa takım falanmı
kız dijital makinen yada pcde kamera yokmu bi resmini çek koy daha iyi canlandırırız
canım özelden msn mi yolluyorum eklersen hemen yollarım