Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım bence kendi kuaförüne gidiyorsan kostümünü de götür sana ve kıyafetine uygunn saç modelini seçer kendini yormamış olursun :))

sacların bıheter gıbıyse bence dogal kalsın gayet guzel :))))))))
ılla topuz dıyorsanda dagınık tarzda bır topuz yaptır. eskı model topuzlar gıbı olmasın. kuaforde fıkır verırı zaten cnm.

nasıl bi kıyafet giyiyorsun canım tarif etsene bende nette bakayım bi saç modellerine

siyah grili beyazlı üstü saten altı siyah kumaş göğüs dekolteli sırt kapalı öyle işte ya bende baktım çok netten ama nettekiler çok abartılı ben daha doğal bişey olsun diyorum bilmiyorumkismile

walla bnde çok düğüne gttm bu sene genelde topuz yapıolar ama bn hç sewmem topuzu bitek yan topuz gzel oluo enseden 1 kulağada uzun bi küpe yada yandan toplatıpmaşa da gzel oluo yada :) manken topuzu dedkleri denz akkaya saçı bn en son öle yaptrdm saç uzunsa süper oluo

saol canım önerilerin için bakalım kuaförüme söylicem

walla bnde çok düğüne gttm bu sene genelde topuz yapıolar ama bn hç sewmem topuzu bitek yan topuz gzel oluo enseden 1 kulağada uzun bi küpe yada yandan toplatıpmaşa da gzel oluo yada :) manken topuzu dedkleri denz akkaya saçı bn en son öle yaptrdm saç uzunsa süper oluo

bu dedıgın modelı bende yaptırmıstım yandan toplayıp masa super oldu :))))

canım bence kendi kuaförüne gidiyorsan kostümünü de götür sana ve kıyafetine uygunn saç modelini seçer kendini yormamış olursun :))

canım dünde kuaförümdeydim konuştık o da maşa yapalım ya toplarız hafif dağınık bi şekilde yada serbest bırakırız dedi bakalım

kızlar özel msj da resim nasıl ekleniyor bilen varmı sbr canım sana özelden düğündeki saç modelimi yollayayım bak istersen canım ama resim eklemesini bilmiyorum canım yan topuzdu saç modelim düğünümde

siyah grili beyazlı üstü saten altı siyah kumaş göğüs dekolteli sırt kapalı öyle işte ya bende baktım çok netten ama nettekiler çok abartılı ben daha doğal bişey olsun diyorum bilmiyorumkismile

uzun abiye elbisemi yoksa takım falanmı
kız dijital makinen yada pcde kamera yokmu bi resmini çek koy daha iyi canlandırırız

sacların bıheter gıbıyse bence dogal kalsın gayet guzel :))))))))
ılla topuz dıyorsanda dagınık tarzda bır topuz yaptır. eskı model topuzlar gıbı olmasın. kuaforde fıkır verırı zaten cnm.

onun gibi herkes bayılıyor doğal haline ama ben hiç sevmiyorum hep öyle olur ya genelde düz saçı olanlar ne güzel benimde dalgalı olsa keşke der ben gene keşke düz olsa diyorum hiç sevmiyorum saçlarımı kaydirigubbakcemile3

kızlar özel msj da resim nasıl ekleniyor bilen varmı sbr canım sana özelden düğündeki saç modelimi yollayayım bak istersen canım ama resim eklemesini bilmiyorum canım yan topuzdu saç modelim düğünümde

ay ne iyi olur biliyormusun ama birazdan çıkıcam acele et bende bilmiyorum sana ekleniyor

hayatım normalde takmıyordum ama bazı belirtiler yaşadım site de arkadaşlar yaptır çıkar falan dedi ilk denememin olduğu için rahatlamak için yaptırdım rabbim senide meleğine kavuşttursun canımm inş canım hamiş kalmışımdır temmuz 15 gibi belli olur zaten haber veririm

inşallah canım haklılar aslında çabuk yapılmasında fayda var umudun bitiyor adet olacaksanda rahatça oluyorsun hamilemiyim acaba dediğinde 4 yada 5gün gecikiyor adet.Geçen ay beta hcgdeğerim 8.7ydi.Ondan önceki ayda 12.8di öntanıda hamilelik yazıyordu.Ne acı bir durum kan tahlilinde hamilesin doktorlar tebrik ediyor 1 hafta sonra adetin başlıyor.Sevincimiz kursağımızda kalmıştı 2.ci değer çıkmasında hiç sevinmedim oralı bile olmadım.Yine olmadı bu sefer hiç üzülmedim herşeyde hayır vardır ben inanıyorum denediğim kürler ve çevremin duları kabul olcak inşallahh :ecrin_bebek:KK66:nazar:

uzun abiye elbisemi yoksa takım falanmı
kız dijital makinen yada pcde kamera yokmu bi resmini çek koy daha iyi canlandırırız

canım telefonla resmini çekip atmam lazım bilgisayara o da uzun iş birazdan çıkıcam bunun kamerası açılmıyor virüs var servise gitmesi gerekiyor canım elbise kısa dizlerde altı kumaş siyah göğüsten itibaren üstü saten grili beyazlı işte

özellikle kıvır kıvırsa saçların enseden toplayınca süper oluyor sırt dekoltesi yoksa kıyafetin tam salmanı önermem

Eklentiler

• $saç.jpeg
    $saç.jpeg
    2,5 KB · Görüntüleme: 19
  • $saç1.jpg
    $saç1.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 20
  • $saç2.jpg
    $saç2.jpg
    8,7 KB · Görüntüleme: 20
  • $saç3.jpg
    $saç3.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 23
bak senin için yabancı sitelerden baktım dış ülkeden bu modeller yani kaydirigubbakcemile

X