Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlar pazartesı dra gıdıcem ama gorunurmu acaba bebek ya. en son 3 hazıranda adet olmustum. napıyım beklıyımmı .

evet burcucuğum bence arkadaşımızın kıyafetine ve saçlarına göre 3.veya 4. resim kesin daha hoş durur

mehtapcım çok teşekkür ederim canım 3. yü beğendim çok doğal da görünüyor kuaförüme anlatıcam bunu bakalım

mehtapcım çok teşekkür ederim canım 3. yü beğendim çok doğal da görünüyor kuaförüme anlatıcam bunu bakalım

ne demek canım rica ederim zevkle buldum bence ekranda büyüt cep telefonuna resmini çek göster kuaförüne

çektim mehtapcım süper oldu çok teşekkür edrim kızlar hepinizeeeeeeee ben kaçıyorum artık iyice geç kaldım yarın tatilden girebilirsem fırsat bulursam yazarım size hepinizi çok çok öpüyorum kendinize iyi bakııııııııııııınnn

çektim mehtapcım süper oldu çok teşekkür edrim kızlar hepinizeeeeeeee ben kaçıyorum artık iyice geç kaldım yarın tatilden girebilirsem fırsat bulursam yazarım size hepinizi çok çok öpüyorum kendinize iyi bakııııııııııııınnn
canım sana iyi eğlenceler ve iyi tatiller canım bende çok öptüm

kızlar sesiniz soluğunuz çıkmıyor

ben burdayım canım,misafirlerim ptesiden beri bugün gittiler,herkes ramazandan önce izini tatili yapmak istiyo sanırım,ben daha yorgunluğu atamadan yarına da eşimin dayısı ailesiyle geliyorr,napcam bilmiyom,bu ay tam yumurtlama günlerime denkgeldi heo misafirler,kötü oldu:bbo:

ben burdayım canım,misafirlerim ptesiden beri bugün gittiler,herkes ramazandan önce izini tatili yapmak istiyo sanırım,ben daha yorgunluğu atamadan yarına da eşimin dayısı ailesiyle geliyorr,napcam bilmiyom,bu ay tam yumurtlama günlerime denkgeldi heo misafirler,kötü oldu:bbo:

ay canım kıyamam ya ne kötü allahtan bizim akrabalar hep almanyada eşimin tarafındanda pek gelip giden yok kaynanam bile senede 2-3 kere ancak gelir çalıştığım içinde çevremdekileri pek alıştırmadım ikidebir gidip gelmeye rahatım yani o yönden

X