- 4 Kasım 2009
- 277
- 16
- 41
Canım kimyasal gebelik geçirdiğini nasıl anladın yani adet gecikmesi oldu mu ? ve kanamaların kaç gün sürdü
kızlar dayanamayıp az önce kan verdim sabah 10.da alacam sonucu göğüsler acaip acıyo normalde ağrır ama bu sefer sanki farklı acıyo yani 5 günüm kaldı varsa bişe kanda çıkar diye düşünüyorum bakalım....ama çıkmazsa çok bozulacam:))
Merhaba Carmen, hadi hayırlısı olsun canım. İnşallah pozitifdir. Ama sabredip bekleseydin keşke. Bende çarşamba günü kanda tahlil verdim negatifti ve o gün benim kırmızılar geldi zaten. Ama ben duphaston kullanıyordum ve ilacım bittiği halde üzerinden 10 geçmesine rağmen adet görmediğim için kan tahlili yaptırmıştım. ve sonuç negatifti, daha sonucu almaya gidemeden adetim başladı. senağlama
1 yıldır evliyiz, 9-10 aydır bebek bekliyoruz bizde, Allah büyük, yoksa sakın üzülme tamammı, dertlerimizi buradan paylaşalım, birbirimize destek olalım.
bana özel mesaj atabilirsin istersen, baştan sona anlatısın anne olmaya ilk adım atmaya karar verdiğin andan itibaren yaşadıklarını, hayal kırıklarını, ümitlerini.
Allah en kısa zamanda yavrunu kucağına almayı nasip eder inşallah. o şimdi CENNETTE ANNESİNE KAVUŞACAĞI GÜNÜ BEKLİYOR, unutma ve üzülme.
üzülme lütfennnn...kendimizi rahat bırakırsak olacak eminim....o kadarda heves etmiştim bu ay hamileyim diye her ne hikmetse tüm belirtilerimde tamdı henüz adet günüme 3 gün var ama ben hastalandım içim burkuldu korku sardı birden ya olmassa benimde diye ama kısmet değilmiş herhalde belki bu ay kim bilir((((((
kızlar adetime 5-6 gün varken kan verdim 2.3 çıktı normalde (-) ama daha 5 gün var ya acaba yükselmeye mi başladı ne dersiniz??
kızlar adetime 5-6 gün varken kan verdim 2.3 çıktı normalde (-) ama daha 5 gün var ya acaba yükselmeye mi başladı ne dersiniz??
slm kızlar ben geldim bi bakiyim dedim ama kimseler yok görüşemiyoruz kızlar olmuyor böylelmaz: neyse ben kaçtım umarım hepiniz iyisinizdir melisacım işin nasıl gidiyor iyidir inşallah görüşmek üzere kızlar
slm kızlar CARMEN mesajlarını okudum biraz erken davranmışsın ama inş yükselir gönlünü ferah tut hayırlısı olsun inş
üzülme lütfennnn...kendimizi rahat bırakırsak olacak eminim....
:) testler için acele etmemek lazım . geç döllenme olabiliyor sabredip reglinin geçmesini beklemek lazım. ama ne yazıkki dayanamıyoruz:)