Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Canım kimyasal gebelik geçirdiğini nasıl anladın yani adet gecikmesi oldu mu ? ve kanamaların kaç gün sürdü

canım reglim gecikmişti. bir hevesle idrar testi yaptım çift çizgi çıktı 4 tane yaptım hepsi pozitifti. sonra kan testi 4,93 çıktı ertesi günkü 10 çıktı ama lekelenmem başladı. doktora gıttığımde de kanamam başlamıştı. doktor gebeliğin oluşmadan bozulmuş dedi. çok yoğun parçalı 7 gün süren bir kanamam oldu :KK43:

huysuzoglummmm hayırlısı olsun bazen bu kadar direttiğimiz için korkuyorum..pozitif olupta problem olacağına uygun zamanda olması daha iyi ben de senin gibi her ay ağlıyorum ama sonra sakin düşününce hayırlı olanı buymuş diyorumm...ömüze bakacaz yapacak bişe yok,üzülme tamam mı:KK43:(

kızlar dayanamayıp az önce kan verdim sabah 10.da alacam sonucu göğüsler acaip acıyo normalde ağrır ama bu sefer sanki farklı acıyo yani 5 günüm kaldı varsa bişe kanda çıkar diye düşünüyorum bakalım....ama çıkmazsa çok bozulacam:))

kızlar dayanamayıp az önce kan verdim sabah 10.da alacam sonucu göğüsler acaip acıyo normalde ağrır ama bu sefer sanki farklı acıyo yani 5 günüm kaldı varsa bişe kanda çıkar diye düşünüyorum bakalım....ama çıkmazsa çok bozulacam:))

Merhaba Carmen, hadi hayırlısı olsun canım. İnşallah pozitifdir. Ama sabredip bekleseydin keşke. Bende çarşamba günü kanda tahlil verdim negatifti ve o gün benim kırmızılar geldi zaten. Ama ben duphaston kullanıyordum ve ilacım bittiği halde üzerinden 10 geçmesine rağmen adet görmediğim için kan tahlili yaptırmıştım. ve sonuç negatifti, daha sonucu almaya gidemeden adetim başladı. senağlama
1 yıldır evliyiz, 9-10 aydır bebek bekliyoruz bizde, Allah büyük, yoksa sakın üzülme tamammı, dertlerimizi buradan paylaşalım, birbirimize destek olalım.
bana özel mesaj atabilirsin istersen, baştan sona anlatısın anne olmaya ilk adım atmaya karar verdiğin andan itibaren yaşadıklarını, hayal kırıklarını, ümitlerini.
Allah en kısa zamanda yavrunu kucağına almayı nasip eder inşallah. o şimdi CENNETTE ANNESİNE KAVUŞACAĞI GÜNÜ BEKLİYOR, unutma ve üzülme. :emir_bebek:

Merhaba Carmen, hadi hayırlısı olsun canım. İnşallah pozitifdir. Ama sabredip bekleseydin keşke. Bende çarşamba günü kanda tahlil verdim negatifti ve o gün benim kırmızılar geldi zaten. Ama ben duphaston kullanıyordum ve ilacım bittiği halde üzerinden 10 geçmesine rağmen adet görmediğim için kan tahlili yaptırmıştım. ve sonuç negatifti, daha sonucu almaya gidemeden adetim başladı. senağlama
1 yıldır evliyiz, 9-10 aydır bebek bekliyoruz bizde, Allah büyük, yoksa sakın üzülme tamammı, dertlerimizi buradan paylaşalım, birbirimize destek olalım.
bana özel mesaj atabilirsin istersen, baştan sona anlatısın anne olmaya ilk adım atmaya karar verdiğin andan itibaren yaşadıklarını, hayal kırıklarını, ümitlerini.
Allah en kısa zamanda yavrunu kucağına almayı nasip eder inşallah. o şimdi CENNETTE ANNESİNE KAVUŞACAĞI GÜNÜ BEKLİYOR, unutma ve üzülme. :emir_bebek:

şu an hiçbişe düşünemiyorum aklım hep testte...sabah bi çıksın bakalım hayırlısı...yarın msj atarım sana..

o kadarda heves etmiştim bu ay hamileyim diye her ne hikmetse tüm belirtilerimde tamdı henüz adet günüme 3 gün var ama ben hastalandım içim burkuldu korku sardı birden ya olmassa benimde diye ama kısmet değilmiş herhalde belki bu ay kim bilir :KK43:((((((

o kadarda heves etmiştim bu ay hamileyim diye her ne hikmetse tüm belirtilerimde tamdı henüz adet günüme 3 gün var ama ben hastalandım içim burkuldu korku sardı birden ya olmassa benimde diye ama kısmet değilmiş herhalde belki bu ay kim bilir :KK43:((((((
üzülme lütfennnn...kendimizi rahat bırakırsak olacak eminim....

kızlar adetime 5-6 gün varken kan verdim 2.3 çıktı normalde (-) ama daha 5 gün var ya acaba yükselmeye mi başladı ne dersiniz??

kızlar adetime 5-6 gün varken kan verdim 2.3 çıktı normalde (-) ama daha 5 gün var ya acaba yükselmeye mi başladı ne dersiniz??

Çok erken yapmışsın. Yükselebilir. Azıcık daha dayan reglin gecince tekrarla inşallah güzel haber alacaz senden :)

slm kızlar ben geldim bi bakiyim dedim ama kimseler yok görüşemiyoruz kızlar olmuyor böyle :eek:lmaz: neyse ben kaçtım umarım hepiniz iyisinizdir melisacım işin nasıl gidiyor iyidir inşallah görüşmek üzere kızlar

slm kızlar ben geldim bi bakiyim dedim ama kimseler yok görüşemiyoruz kızlar olmuyor böyle :eek:lmaz: neyse ben kaçtım umarım hepiniz iyisinizdir melisacım işin nasıl gidiyor iyidir inşallah görüşmek üzere kızlar

sbr aşkolsun hemen kaçmışsın kimse yok buralarda sahiden de :sinifsinif:

slm kızlar CARMEN mesajlarını okudum biraz erken davranmışsın ama inş yükselir gönlünü ferah tut hayırlısı olsun inş

:) testler için acele etmemek lazım . geç döllenme olabiliyor sabredip reglinin geçmesini beklemek lazım. ama ne yazıkki dayanamıyoruz:)

kızlar meraba ben 15 gun once asılama oldum bu gun test gunum cesaret edemedım yaptırmaya moralım cok bozuk adet olcakmısım gıbı sancım war korkuyorum adet olmaktan ben cok yanlıs yaptım kendımı kotu sonuca hıc alıstırmadım hep pozıtıf olucak dedım ama olmuyo galıba adet olucam

selam bayanlar ya üstümde nasıl bi halsizlik var sabahtan beri elim bi işe değmedi birde 1 saat uyumuşum kanepede uzanırken normalde gündüz asla uyumam eşim bile şaşırdı..

üzülme lütfennnn...kendimizi rahat bırakırsak olacak eminim....

canım teşekür ederim işallah diyorum bende bu ay hiç kasmadan yumurtlama günü falan bakmadan deneyeceğim ilk bebişim yakışıklı oğluşum şimdi 9 yaşında ve hiç istemeden korunurken geldi karnıma önce şok etmişti beni ardından müthiş bir mutluluk ...........
belki de diyorum bu bebişler süpriz yapmayı seviyorlar kimbilir :))))))))))

:) testler için acele etmemek lazım . geç döllenme olabiliyor sabredip reglinin geçmesini beklemek lazım. ama ne yazıkki dayanamıyoruz:)

çok doğru dayanamıyor ve sabırsızlanıp erken davranıyoruz kendimizi üzüp germekten başkada bir işe yaramıyor en iyisi adet günün geçmesini beklemek tüm dr. larda öyle daha sağlıklı diyor gelde uygula tabi bende dahil :))))))))))

X