- 15 Mayıs 2010
- 474
- 146
kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz :dance:
tebrikler cnm allah nice mutlu huzurlu sağlık dolu seneler göstersin sana eşine ve meleklerine...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz :dance:
amin canım cümlemize bide rabbim inş bebek nasip eder hayırlı ve sağlıklı :ecrin_bebek:
tebrikler cnm allah nice mutlu huzurlu sağlık dolu seneler göstersin sana eşine ve meleklerine...
[
Q-
OTE=dozturk;14031101]kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz :dance:[/allahım nice sağlıkllı mutlu huzurlu sıcacık ve evinizde küçük meleklerin gezdiği sonsuz yıllar diliyorum cnm.
eşime bu şiiri mail attım nsl kızlar
wooooooooooow tek kelimeyle harika cnm. gerçekten mutlu bir evlilikte olması gerekenleri kısaca özetlemiş. eminim yarın sabah seni eşin apayrı uyandıracak bu güzel şiirden sonra...
çok güzelş şiir doğru seçim yapmışsın canım tebrik ederim canıom ömür boyu mutluluklar dilerim.....
dozturcum tebrikleer daha nice mutlu ve bebeklikaydirigubbakcemile3 yıllrara inş.eşinlee birlikte.bu arada şiir harika
aynı benim durumdasın benimde 20 sinde başladı ilişkim 12 gün oldu bende bilmiyorum ki ne yapcazkızlar tecrübesiz olduğum için soruyorum adetin ilk tarihinden itibaren mi sayıp test yapacağız yoksa şüpheli ilişkiden sonra mı sayıp test yapmalıyız adet ilk günü ile 19 gün ilişki ilk günü itibari ile 13 ne zaman yapmalıyım sizce?
eşime bu şiiri mail attım nsl kızlar
bugünde öle uyandık hatta gece eski günleri yad ettik ilk günleri insan bambaşka oluo ya çok güzel bişi sevdiğinin kollarında uyuyup kollarında uyanması deilmi