Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlar bu gün 13 gün ilişkiden sonra yarın 14 olacak acaba kan testinde çıkar mı gebelik yaptırsam çok mu acele ediyorum yoksa ?

GÜNAYDIN KIZLAR opuyorumnanaktan

nasılsınız nezamandır gelemiyorum neler yapıyorsunuz var mı güzel gelişmeler bir sürü yeni arkadaşta gelmiş sanırım hepiniz hoşgeldinizzzzzzz

tatlım şüpheli ilişkiden 14 15 gün sonra ben idrar testi yaptım adetime 2 3 gün kalmıştı çıktı. eğer geç döllenme olduysa çıkmayabilio

canım çıkabilir ama belki geç döllenme olduysa diye bi kaç gün daha bekle derim

canım sabırsızlıktan öleceğim nerdeyse şuan turızm şirketinde çalışıyorum sezon başladığı için izin günlerim belli olmuyor belki yarın izinli olurum ümidiyle yazdım kesin bişey yok ama :)))

canım bekle acele etme yada çok merak ediyorsan yaptır ama sonuç negatif çıkarsada hemen üzülme dediğim gibi geç döllenmeden dolayı sonuç doğru çıkmayabilir

canım kan testi yaptırmayı planlıyorum ama çıkar sanırım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım için rahat etsin yaptır ama sonuç negatif çıkınca çok üzüleceksen bekle bencede, inşaallah hamilesindir.

:Saruboceq: AMıN canım :Saruboceq:
benimde ilk denemeydi olmadı şimdi 2.bakalım bekliyorum 19 temmuzu
ama bu ay önceki gibi çok takmıyorum kafama acaba stres çok yaptımda ondan mı olmadı diye şimdi biraz daha rahatım bakalım hayırlısı

kızlar testı yaptım ıkıncı cızgı bu sabah dahada belırgın cıktı. ne dıyecegımı bılmyorum. hamıle olduguma ınanamıyorum. allah herkese nasıp etsın. sımdı dustum dr derdıne.

kızlar testı yaptım ıkıncı cızgı bu sabah dahada belırgın cıktı. ne dıyecegımı bılmyorum. hamıle olduguma ınanamıyorum. allah herkese nasıp etsın. sımdı dustum dr derdıne.

canım tebrikler :nazar: allah sağ salim kucağına almayıda göstersin inşallah

hayırlısı olsun canım bende kafama fazla takmamaya çalışıyorum ama hani ilk olunca nasıl olur belirtileri nedir falan öğrenmeye çalışıyorum ayrıca bu konuda kendimi dinlemeye başladım adet önce benim hiç belirtim olmaz ve 1 gün önce ben geliyorum der ama şimdi adetime var belim ağrıyo gögüsüm sızlıyor ve damarları belli gazım var hiç bir şey yapasım gelmiyor yatsam uyurum herhalde öyle oluyorum ara sırada midem bulanıyor kalkıyor ama çıkartmıyorum çok uzun oldu sanırım ve nette belirti zamanlarını okudum bu belirtilerden olurmuş ve zamanıda uygun o yüzden test yapsam mı diyorum bir de :))

cnm benim hayırlı olsun allah tamaına erdirsin inşallah. bundan sonra yapman gerekenleri biliosun dimi? kan testi yaptırıp sonuca tam olarak bakmak ve kendine bi doktor belirlemek olacak. sonraaa kendinede çok dikkat etmen lazım ağır kaldırmak fazlaca iş yapmak yasak süt içmeye ve henüz kullanmıyosan folic e başlaman gerekio

X