Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

hoşgeldinizz kızlar bende şimdi geldim nbr.benim midem ara ara fena bulanıyo akşamdan beri,gazım ve akıntım var,kasıklarımda ağrıyo,ya ben fena üşüttüm yada bişeyler kızzlar,hayırdır inş.

selam kızlar bend e geldimkaydirigubbakcemile3 sabah kahverengi lekelenmem olmuştu bir daha da gelmedi ilaç kullanıcam napıcağımı şaşırdım sempatiksalakcinni

hoşgeldinizz kızlar bende şimdi geldim nbr.benim midem ara ara fena bulanıyo akşamdan beri,gazım ve akıntım var,kasıklarımda ağrıyo,ya ben fena üşüttüm yada bişeyler kızzlar,hayırdır inş.

hadi hayırlısı inşhamilesindir canım ya test felan yapmadınmı

kızlaaaar ben geldim şekerlerrrr gezmekten geleli çok oldu da ben bavulu falan çıkarıp eşyaları yerleştirdim biraz geç girdim o yüzden şimdi de midem çok ağrıyor iyice şüpelenmeye başladım kızlar yaaa

bence hepinizde şimdi gidin nöbetci eczane bulup test alın veeee muhteşem sonucu alınsositososito

ay anlaamadımkiii test aldm ama yapmadm tabki yrndan snra adet günüm yarn yapsammı yoksa beklesemmi diyorum ay ama ii değilm :bbo:

valla kızlar inşallah temmuz ayında hepimiz hayırlı haberler veririz sonrada hep birlikte büyütürüz bebişlerimizi ne güzel olur 2-3 gün önce çok gazım vardı söylemiştim şimdide aşırı bir mide ağrısı kıvrandırıyor resmen ilk hamileliğimde de böyle olmuştu ya hadi bakalım hayırlısı kendimi fazla dinlemekte istemiyorum açıkçası sonra hüsrana uğruyorum kafamçokkarıştı

bu ay da güzel haberler alıcaz sanki :) bebişler geliorlar galiba :) inşallahhhh

ben başka sayfa da hamilelerin beta hcg değerlerine bakıordum. herkesin o kadar farklı ki... kendiminkiyle karşılaştırayım dedim ama bıraktım bakmayı sonra. kafamı karıştırdı..

kızlar cuma günü tatile çıkıyorum görümcemler kayınvalidemler falan orda test te yapamam zaten döndüğümde hala olmazsam adet bişeyler olabilir o zaman yapıcam artık (aslında şimdi bile yaparım da bişey çıkmaz şimdiden o yüzden kendimi tutuyorum) kaydirigubbakcemile3

kızlar cuma günü tatile çıkıyorum görümcemler kayınvalidemler falan orda test te yapamam zaten döndüğümde hala olmazsam adet bişeyler olabilir o zaman yapıcam artık (aslında şimdi bile yaparım da bişey çıkmaz şimdiden o yüzden kendimi tutuyorum) kaydirigubbakcemile3

X