Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi bakalım inş.mutlu haberini duyarız canım:teytey:
çok şükür cnm bulantım yok inşallahta olmaz. korkuyorum zaten bulantı olacak die. bu hafta içi dr a gidicem bakalım neler oluyo içerde. bide 3 kere 10 dakka süren çok sancılı bi ağrı girince karnıma dr gelsin bi bakalım şüpheleri gider dedi. dışgebelik kontrolü gibi bişi olcak sanırım
canım yasmini bıraktığım ilk ay adet göremedim farlutal kullandım adet gördüm sonrası yine aynı ne adet var ne bebeksenağlama bu ay doktora gitcam yine
ay ne yapacaz biz böyle yahu peki senin doktorun ne diyor farlutal kullandığın halde yinede yumurtlama oluyormuymuş hamile kalına biliyormu sordunmu
canım inş ama biraz geç haber verebilirim varsa da yoksada kusura bakmayın yarından sonra çok sık nete giremeyeceğim
Kızlar ben geldİm yemeĞİmİ yaptım İŞlendİm anca
bende şuan araştırıyorum cnm mesada bi dr varmış ona ii diolar ama bilemiorum işte. umarım cnm en kısa zamanda güzel haberini verirsin bize
sen nezman girebilirsen alırız ozman mutlu haberini cnm ama bizi merakta bırakma fazlaeyvahedigeldismile
ohh oh ne ka güzel ya bugün ne hamaratlandık bizler böle sen naptın peki evhancım menüde,kaydirigubbakcemile3belki şüpheciden çıkıpta sanada uğrayabilirim :roflol:
tamam canım zaten bebek varsa yani erken öğrenirsem bile eşime 11 temmuzda söylemeyi düşünüyorum çünkü 11 temmuzda bizim nikah günümüz eşime sürpriz yapıcam inş:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
o zaman bende yarın fln gidiyim çok geç kalmakta istemiorum bi olumsuzluk fln varsa die. 5+1 olacak
ayyy harika olur yaa inş denk gelir ozmanazemuszemus.ben de öle planlamıştım ama planıma uymadı bebişlmaz:
canım benim menüde hünkar beyendi, pilav , salata tatlı olarak suphangile beklerim canım herzaman hadi uç gel hemen eşimle kaynım çok seviyo eşimyok ama olsun
ya valla benim doktor hiç bişey yapmadı bana ne kan aldı ne ulturason çekti en az 6ay bekle dio sinir oldum deiştircem doktorum yumurtlama oluomu bilmiorum cnm adet görmem için vermişti bi açıklamada yapmadı.lmaz: