Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

bende şuan araştırıyorum cnm mesada bi dr varmış ona ii diolar ama bilemiorum işte. umarım cnm en kısa zamanda güzel haberini verirsin bize

çok şükür cnm bulantım yok inşallahta olmaz. korkuyorum zaten bulantı olacak die. bu hafta içi dr a gidicem bakalım neler oluyo içerde. bide 3 kere 10 dakka süren çok sancılı bi ağrı girince karnıma dr gelsin bi bakalım şüpheleri gider dedi. dışgebelik kontrolü gibi bişi olcak sanırım

amann allah korusun cnm inş dr gittiğinde bebişi görürsün,ya keşeke öğrenir öğrenmez bi kontrol için hemen gitseydin dr.a

canım yasmini bıraktığım ilk ay adet göremedim farlutal kullandım adet gördüm sonrası yine aynı ne adet var ne bebeksenağlama bu ay doktora gitcam yine

ay ne yapacaz biz böyle yahu peki senin doktorun ne diyor farlutal kullandığın halde yinede yumurtlama oluyormuymuş hamile kalına biliyormu sordunmu

umarım yolundadır herşey meliscim dediğin gibi görebiliriz bebişi. 5 6 haftalık olmadığı sürece bişi göremezsiniz dediler o yüzden gitmedim ama bu hafta gitcem inş

ay ne yapacaz biz böyle yahu peki senin doktorun ne diyor farlutal kullandığın halde yinede yumurtlama oluyormuymuş hamile kalına biliyormu sordunmu

ya valla benim doktor hiç bişey yapmadı bana ne kan aldı ne ulturason çekti en az 6ay bekle dio sinir oldum deiştircem doktorum yumurtlama oluomu bilmiorum cnm adet görmem için vermişti bi açıklamada yapmadı.:eek:lmaz:

cnm ablamı dr ilk götürdüğümde bebeşimiz 5 haftalıktı ve ultrasonda gözüktü kesesi filan,yani sende görebilirsin cnm,inş,herşey yolundadır dediğin gibi.

bende şuan araştırıyorum cnm mesada bi dr varmış ona ii diolar ama bilemiorum işte. umarım cnm en kısa zamanda güzel haberini verirsin bize

inş.cnm:Saruboceq::Saruboceq: bende etlik lokman hekime gitcem 16sına randevu aldım. daha önce gitmiştim evlenmeden iyi ilgilenmişlerdi.

sen nezman girebilirsen alırız ozman mutlu haberini cnm ama bizi merakta bırakma fazlaeyvahedigeldismile

tamam canım zaten bebek varsa yani erken öğrenirsem bile eşime 11 temmuzda söylemeyi düşünüyorum çünkü 11 temmuzda bizim nikah günümüz eşime sürpriz yapıcam inş:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ohh oh ne ka güzel ya bugün ne hamaratlandık bizler böle sen naptın peki evhancım menüde,kaydirigubbakcemile3belki şüpheciden çıkıpta sanada uğrayabilirim :roflol:

canım benim menüde hünkar beyendi, pilav , salata tatlı olarak suphangile beklerim canım herzaman hadi uç gel hemen eşimle kaynım çok seviyo eşimyok ama olsun

tamam canım zaten bebek varsa yani erken öğrenirsem bile eşime 11 temmuzda söylemeyi düşünüyorum çünkü 11 temmuzda bizim nikah günümüz eşime sürpriz yapıcam inş:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ayyy harika olur yaa inş denk gelir ozmanazemuszemus.ben de öle planlamıştım ama planıma uymadı bebiş:eek:lmaz:

ya valla benim doktor hiç bişey yapmadı bana ne kan aldı ne ulturason çekti en az 6ay bekle dio sinir oldum deiştircem doktorum yumurtlama oluomu bilmiorum cnm adet görmem için vermişti bi açıklamada yapmadı.:eek:lmaz:

aladım canım benim gittiğim doktor çok iyidir bana d.k. hapını bırakınca normal gecikme olur dedi bir hafta daha bekle olmazsa bu ilacı kullan ilaç bittikten 10sonra adet olursun ozamanda adetin 2.günü gel kan alıp hormon testi yapalım dedi bide folik asit verdi şimdiden başla dedi
bir kaç ay bekle eğer hamilelik olmazsa eşinle gel onada bakalım dedi yani öyle öbür doktorlar gibi 1yıl bekleyelim falan demedi ultrasonla baktı rahimde yumurtalıklarda bi sorun yok hepsi tertemiz dedi
kan almasına gerek yoktu çünkü ben zaten geçen cuma devlette kan aldırıp gebelik testi yaptırmıştım negatifti

X