Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım ben evlenmeden yapmıştım soğan kürünü adet görmemi sağlamıştı.geçen ay yine yaptım ama düzenli yapamadım o yüzden faydasını göremedim adet olmadım belki hamileyimdiir die ümitlenip dün test yaptım ama sonuç negatif senağlama bu kez düzgün yapcam kürü imş.faydası olur,inş.temmuzda hamile oldğnu öğrenirsin.ama olmazsada soğan kürünü uygula sonuç alan çok forumda okduğma göre 1ay soğan kürü yapıp sonra da incir kürü yapıolarmış iyi sonuç veriomuş.denemek lazımbilmiyorumkismile

canım geçmişi okuduysan bende senin durumundayım yasmin kullanıyordum geçen ay kestim şimdi SAT itibaren 36.günüm hala bişe yok testler negatif rahim tertemiz bi sorunda yok yani şimdi 1 hafta daha bekleyecem gelmezse adet söktürücü kullanacağım farlutal verdi doktorum ama kafam karıştı şimdi anlamadığım bu ilacı kullanarak yine yumurtalama falan oluyormu bütün feleğim şaştı vallaha

mrb kızlar yemeklerimi yaptım geldim. salatı tefriciye bilmiorum ama hamilelerin duaları kabul olurmuş diyince her ezanda isteyen herkes için bebek diliyorum. isim isim söylemek gerekiomuki kızlar?

ohhh ne ka güzel ne var bakiym menüde?bellki gelirim filan.olumunekankayizsmile

ayy cnm çok naziksizn yaaa bir mukabil tatlım,naber nasılsın,adet günün ne zamandı cnm senin.varmı belirtin filan.

sizin gibi kibar bayanlara yakışanı söylüyorum canım
benim 10 temmuzda ama ben 5 inden sonra test yapmayı düşünüyorum benim pek belirtim olmuyor ilk gebeliğimdede tarihim geçmeden anlamamıştım

benim bugün 5 hafta olmuş hümeyracım internette öyle yazıodu.

melisim canım benim buyur gel valla ne çok sevinirim. semizotu yaptım yemeğini hamilelikte ii demişlerdi bide eşim belki yemez düşüncesiyle mercimeklibulgur pilavıyla tavuk yaptım yanınada cacık yapcam. senin kadar olmasada bende kıvırdım öle bişiler :KK70:

melisim canım benim buyur gel valla ne çok sevinirim. semizotu yaptım yemeğini hamilelikte ii demişlerdi bide eşim belki yemez düşüncesiyle mercimeklibulgur pilavıyla tavuk yaptım yanınada cacık yapcam. senin kadar olmasada bende kıvırdım öle bişiler :KK70:

canım döktürmüşsün bulantın yok sanırım bisürü bişeyler yapmışsın

sizin gibi kibar bayanlara yakışanı söylüyorum canım
benim 10 temmuzda ama ben 5 inden sonra test yapmayı düşünüyorum benim pek belirtim olmuyor ilk gebeliğimdede tarihim geçmeden anlamamıştım

anladım cnm,bende bu ay kan testi yapmayı düşünüyorum kesin sonuç verdiği için,geçen ayki testlerim hep bozuk çıkmıştı bu sefer adet tarihimide pek gününde bilmediğim için öyle yapmayı düşünüyorum,hayırlısı bakalım.

oh ohh maşallah kızımızda pek hamarattır cnmm,ama bence bu kadar yemek yapmada nazlan biraz bugünlerini iyi değerledir,böyle adamı şımartırsan tabi anlamaz hamile olduğunu...şaka şaka cnm...ellerine sağlıklar olsunn bende henüz işlerim yeni bitti mutfağa hiç girmedim..daha yemek yapcamolumunekankayizsmile

canım geçmişi okuduysan bende senin durumundayım yasmin kullanıyordum geçen ay kestim şimdi SAT itibaren 36.günüm hala bişe yok testler negatif rahim tertemiz bi sorunda yok yani şimdi 1 hafta daha bekleyecem gelmezse adet söktürücü kullanacağım farlutal verdi doktorum ama kafam karıştı şimdi anlamadığım bu ilacı kullanarak yine yumurtalama falan oluyormu bütün feleğim şaştı vallaha

canım yasmini bıraktığım ilk ay adet göremedim farlutal kullandım adet gördüm sonrası yine aynı ne adet var ne bebeksenağlama bu ay doktora gitcam yine

iyi olmaya çalışıorum cnm bebek gelmedikçe moralim bozuluo ama silbaştan devam ediorus işte sen nasılsın cnm

sıkma canını canım herşeyde bir hayır vardır bende son on gündeyim geriye sayım başladıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar birde ben yarından itibaren sık giremeyeceğim okul kapanıyorya gidiyoruz arasıra girerim bakarım şimdiden haberiniz olsun

çok şükür cnm bulantım yok inşallahta olmaz. korkuyorum zaten bulantı olacak die. bu hafta içi dr a gidicem bakalım neler oluyo içerde. bide 3 kere 10 dakka süren çok sancılı bi ağrı girince karnıma dr gelsin bi bakalım şüpheleri gider dedi. dışgebelik kontrolü gibi bişi olcak sanırım

çok şükür cnm bulantım yok inşallahta olmaz. korkuyorum zaten bulantı olacak die. bu hafta içi dr a gidicem bakalım neler oluyo içerde. bide 3 kere 10 dakka süren çok sancılı bi ağrı girince karnıma dr gelsin bi bakalım şüpheleri gider dedi. dışgebelik kontrolü gibi bişi olcak sanırım

slm supheci hayırlı olsun bebişin darısı başımızazemuszemus.sende ankaradasın sanırım tavsiye edebileceğin bi doktor var mı ankaradan

X