Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Bız 6 aydır korun muyoruz Önceden eŞım korunuyordu kızlar Şımdı Çıkıyorum cvp larınızı beklıyorum Şımdı Çık mak zorundayım yarın gÜŞÜŞÜrÜz

slm bayanlar sol tarafımda devamlı ağrı oluyor kalçama vuruyor ağrısı ve göbeğimin üzerinde sol tarafta çok hafif bir ağrı var sanki regli olucakmışım gibi oluyor bazen midem bulanıyor midemde yanma oluyor test yapıyorum negatif çıkıyor regli dönemim 4'dü ile 8'i arası sizce hamilemiyimdir kan testi yaptırsam çıkarmı çatladım artık.

cnm tabikide çıkar günün geçeli baya olmuş nasıl sabredipte bekledinki

ama idrar testi yapıyorum negatif çıkıyo bende gelicek 4'dü beklim dedim anlayamadım ki ben bu işi ya

ama idrar testi yapıyorum negatif çıkıyo bende gelicek 4'dü beklim dedim anlayamadım ki ben bu işi ya

cnm benim normalde adetlerin düzenliyse ve gününde baya bi geçmiş bazen rahimde geç döllenme olduğu için idrarda çıkmayabilir,ama kanda kesinlikle çıkar cnm.

canım yara gebeliğe engel olmuyor (çok ilerlemediyse benimki 2cm ama hiç bir belirti hissetmiyorum akıntı acı falan) tam tersi benim doktorumda dedi genç kadınlarda henüz doğum yapmayınca yarayı dondurmayı önermiyorum çünkü rahim yolu daralıyor yani natürel hali bozuluyor ve sonra olurda doğumda yine tekrarlaya bilir dedi bende güveniyorum doktoruma internettede araştırdım biçok yerde aynısını okudum
benim doktorum bebek düşünüyorsan önce doğum sonra yara tedavisi dedi bazı şanslı kadınlarda doğumla temizleniyormuş bile ama 6 ayda bir gidip baktırıyorum yarama kontrolü aksatmıyorum takipteyiz yani
bence sende en kısa zamanda iyi bir doktor bul

hımm anladım cnm aydınlattığın için teşekkürlera.s. bu ay yeni bi doktora gitcem bakalım inş.iyi çıkar

kızzlar rahimde yara varken hamile neden kalınmasınki benim yaram varken kızıma hamile kalmıştım,ve oğlumuda doğum yaptıktan sonra dondurdum yani hamile kalmayı engellemiyor bence.

kızzlar rahimde yara varken hamile neden kalınmasınki benim yaram varken kızıma hamile kalmıştım,ve oğlumuda doğum yaptıktan sonra dondurdum yani hamile kalmayı engellemiyor bence.

bu habere sevindim canım ben de yara var hamileliğime engel olur die korkuodumakannehir

kızlar 2 temmuz adet gunumdu ama bu sbaah kahverengi lekenme gördüm sanırım ben adet oluyorum sabah test yaptım negatif. geç döllenme falan olmamıştır değil mi ilaç kullanıcam doktor antibiyotik verdi de. bilgisi olanlar paylaşabilr mi ?

yok kızlar gitmedim iş yerindeyim ya hemen yazamıyorum az molamız vardı demin
kafam takıldı doktor farlutal verdi ya onu araştırıyorum nette acaba onu kullanıp adet olduktan sonra ne olacak yumurtalama durumu falan offf sinir oldum vallaha
bide aranızda folik asit kullanan varmı bana verdi doktor dün ama tadı geri geliyor iğrenç bi koku sanırım balık yağı var içinde yatarken alıyorum hapı sabahtan alsam dahamı iyi olurki

kızlar 2 temmuz adet gunumdu ama bu sbaah kahverengi lekenme gördüm sanırım ben adet oluyorum sabah test yaptım negatif. geç döllenme falan olmamıştır değil mi ilaç kullanıcam doktor antibiyotik verdi de. bilgisi olanlar paylaşabilr mi ?

antibiyotik şimdi yenimi verildi geçtiğimiz günlerdemi kullandın seni endişelendirmek istemem ama gebelik şüphen varsa keşke kullanmasaydın antibiyotik

canm merhaba önce bldiğim kdryla ve gecen yaşadığım hamlelklte öle olmştu kahwerengi leke yerleşme kanamasıysa eğer testte pozitf çıkması lazım benm öle olmştu sonra düşük yaptm ama:KK43: ben öle biliorm ynede bekle derim yada birdaha test yap

yok kızlar gitmedim iş yerindeyim ya hemen yazamıyorum az molamız vardı demin
kafam takıldı doktor farlutal verdi ya onu araştırıyorum nette acaba onu kullanıp adet olduktan sonra ne olacak yumurtalama durumu falan offf sinir oldum vallaha
bide aranızda folik asit kullanan varmı bana verdi doktor dün ama tadı geri geliyor iğrenç bi koku sanırım balık yağı var içinde yatarken alıyorum hapı sabahtan alsam dahamı iyi olurki

ya bu farlutal ayını kurtarıo sanırım yani o ay adet görüosun okadar benim öle oldu kullandım adet gördüm bidahaki ay yine aynı adet göremedimbilmiyorumkismile

aysena2004 bethesna asu20 hamileeymiiişşşş :sm_cool::sm_cool: aşkolsun kızlar yaa var mı bi gelişme diye sordum kimse söylemedi :dilcikar: kızlar sizlerede allah sağ salim kucağınıza almak nasip etsin valla çok sevindim bir gün yoktum 3 hamiş haberini kaçırmışım

tşk ederim canım darısı sizin başınızakaydirigubbakcemile3

cevaplarınız için tşekkürler kızlar doktor bugun verdi ilaçları boğazım için. öncesinde hiç ilaç kullnmadım .

X