Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
kızlar ben yine çıktım görürşüz byeeeekaydirigubbakcemile5
anladım canım bugün bütün aksilikler seni bulmuş adetin dün bitmiş canım neden hemen test yaptın ki kesinlikle çıkmaz tamam tarihi geçmiş ama zaten çıkmazdı adetin daha öncekilere göre daha mı değişikti ki şüpelendin mi canım eğer 1-2 gün az miktarda sürdüyse değişik renkteyse falan kiminin yerleşme kanaması öyle oluyor halk arasında buna üstüne görmek diyorlar ama üstüne görme diye bişey yok yani canım o implatasyon kanaması oluyor yani yerleşme kanaması normal adet kanamasından farklı oluyor canım bunu da belirtmek istedim olumunekankayizsmile
aladım canım benim gittiğim doktor çok iyidir bana d.k. hapını bırakınca normal gecikme olur dedi bir hafta daha bekle olmazsa bu ilacı kullan ilaç bittikten 10sonra adet olursun ozamanda adetin 2.günü gel kan alıp hormon testi yapalım dedi bide folik asit verdi şimdiden başla dedi
bir kaç ay bekle eğer hamilelik olmazsa eşinle gel onada bakalım dedi yani öyle öbür doktorlar gibi 1yıl bekleyelim falan demedi ultrasonla baktı rahimde yumurtalıklarda bi sorun yok hepsi tertemiz dedi
kan almasına gerek yoktu çünkü ben zaten geçen cuma devlette kan aldırıp gebelik testi yaptırmıştım negatifti
merhaba arkadaşlar.ben de bu konuyla ilgili birşeyler öğrenebilmek için sitenizi geziyordum.tecrübeli olan arkadaşlar bana biraz bilgi verirlerse sevinirim. 6 aylık evliyim ve geçen ay eşimle çocuk yapmaya karar verdik.yumurtlama günümü de internetteki hesaplayıcılarla hesaplamıştım.neyse bu hafta hamilelik belirtileri başlar belki diye umutlanıyordum.dün gece hafif bir kanama oldu.ve gece de kasıklarım ağrımaya başladı biraz.aklıma hemen implatasyon kanaması falan geldi.umutlarım daha da arttı ve eşime falan haber verdim.bu arada adet günüme daha 1 hafta var.ama bu sabah biraz daha kanama oldu.ben şimdi emin olamıyorum bu adet kanaması mı yoksa implatasyon kanaması mı.daha doktora gitmedim hiç.önümüzdeki haftalarda gitmeyi düşünüyorum ama bu arada da hamile olabilir miyim diye meraktan ölüyorum.hamilelik testi için de daha vakit erken diye biliyorum çünkü daha ilk adet günümden sonra 20 gün geçti.
merhaba arkadaşlar.ben de bu konuyla ilgili birşeyler öğrenebilmek için sitenizi geziyordum.tecrübeli olan arkadaşlar bana biraz bilgi verirlerse sevinirim. 6 aylık evliyim ve geçen ay eşimle çocuk yapmaya karar verdik.yumurtlama günümü de internetteki hesaplayıcılarla hesaplamıştım.neyse bu hafta hamilelik belirtileri başlar belki diye umutlanıyordum.dün gece hafif bir kanama oldu.ve gece de kasıklarım ağrımaya başladı biraz.aklıma hemen implatasyon kanaması falan geldi.umutlarım daha da arttı ve eşime falan haber verdim.bu arada adet günüme daha 1 hafta var.ama bu sabah biraz daha kanama oldu.ben şimdi emin olamıyorum bu adet kanaması mı yoksa implatasyon kanaması mı.daha doktora gitmedim hiç.önümüzdeki haftalarda gitmeyi düşünüyorum ama bu arada da hamile olabilir miyim diye meraktan ölüyorum.hamilelik testi için de daha vakit erken diye biliyorum çünkü daha ilk adet günümden sonra 20 gün geçti.
Bence bir test alıp evde yap hamileysen zaten çıkar sen benim sonucuma bakma benim reglim dün bitmişti eşim hamilesin dediği için test yaptım sonuç negatif.
senin doktor iimiş valla cnm ne güzel tektek ilgilenmiş herşeyle inş.ben de iyi bi doktora denk gelirim:Saruboceq: ben folik asite başlayım mı dedimde nerden duydun onu gerek yok yediğin şeylerden alırsın dedi sinir etti beni
ay gerçekten çok sinirmiş ben kendim sordum güldü bana şimdi diyecektim lafı ağzımdan aldın dedi
ben yeni evliyken sürekli mantar falan oldum hep devlete gittim resmen süründürdüler ilgi denen hiç bişe yok ne tedbir alayım diye soruyorum gir internete bak diye cevap geliyor her gidişimde kavga ederdim hiçte bi faydaları olmadı mantar hep ilerledi sonunda rahim ağzında yara oldu bi gün tesadüfen özel hastaneye gittim bu doktorumun ilk günüydü çok mükemmel bir insan düşünsene bana cep nosunu bile verdi annen yokmuş yanında bi derdin sorun olursa ara çekinme dedi ona gittiğimden beride ne mantar ne akıntı şeytan kulağına
hoşgeldin canım inşallah bebişin vardır hayırlısıyla daha önce nasıl korunuyordun
anlattığın aynı şeyler benimde başıma geldi yumurtlama zamanı azıcık bi kanama bu sanırım yumurta çatlamasıydı sonra ardından tam bir hafta sonra yine koyu kahve katı bi akıntı geldi yerleşme kanaması diye sevindim ama bütün ümitlerim boşa çıktı korunmasız ilk ayımdı adet günüm geçeli tam bir hafta oldu hala gelmedi bebekte yok malesef şimdi hepten şaşırdım neyin ne olduğunu
bence hemen kaptırma ümitlenme insan sonra çok büyük hayal kırıklığı yaşıyor
ama inşallah sende bebek vardır canım anlattığın tarihler uyuyor
hoşbulduk cnm.evliliğimin ilk 3 ayında hap kullandım.ama c. isteksizlik oldu ben de çok.daha fazla dayanamadım hapı bıraktım.çünkü resmen işkence oluyordu artık canım çok acıyordu.sonrasında eşim korunmaya başladı.işte geçen ay korunmayı bıraktık.ben 30 yaşındayım ve eşimde 35.bu yaşlarda hamile kalmak 20-25 yaşındakilerine göre biraz daha sıkıntılı oluyomuş.o yüzden fazla gecikmeden bebişimiz olsun istedik.aslında ben dediğim gibi daha yeni evliyim ve izmirden geldim eskişehire.evliliğe ve yaşadığım şehre alışmam için 1 yıl bekleyecektik.ama şu aralar bende anne olma isteği çoğaldı.eşimin ikizinin 1.5 yaşında oğlu var.onu gördükçe benim de bebişim olsun artık diyorum hevesleniyorum çok.bakalım hayırlısı.Allah tüm bebek bekleyenlere tez zamanda yawrusuna kavuştursun.
vaaay beee böyle doktorlarda var işte alkisalkisalkis canım bende de yara çıktı 2ay önce çocuğun yoksa tedavi uygulayamayız dedi.ama bazılarıda yara da çocuğa engel dio napcam bilmiorum yaa.senin yaraya naptılarbilmiyorumkismile
Slm kızlar ben ayın 11 İnde adet oldum ama bİttİkten sonra ayın 25 İnde tekrar az az kanamam var sİzce neden acaba gebelİkte olur bÖyle Şeyler dİye duydum Şu Çatlama zamanı yanİ test yapsam sonuÇ verİrmİ yoksa erken mİ kafam karıŞtı İyİce sİzce en yapayım
canım test yapsan çıkmaz o kanama tam yumurtlama zamanına denk geliyor muhtemelen yumurta çatlamıştır inşallah o kanamadan sonra çalışma yapmışsındır
bide takip et bu hafta yine öyle bi kanama yada koyu akıntı olacakmı çünkü bebek rahime yerleşirkende oluyor oda sende bugünlere denk geliyor kaydirigubbakcemile2 bak hemen hesap kitap yaptım
kendimdede yapmıştım aynı hesapladığım tarihlerde kanama ve akıntı olmuştu ama bebiş falan olmadı hala adette gelmedi delikafadulden kendi kendime allah seni kahretsin hesap kitapla uğraşıyorsun diyorum sırnaşık şey işi şakaya verdim artık ne yapayım
Adetİm bİttİkten 5 gÜn sonra falan kanamam vardı gİttİ o arada ÇalıŞ ma yaptık Şİmdİ yİne kanamam var olabİlİr mİ sence