Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Bak canım arkadaşım sana rüya tabirinden buldum Allah hayırlara çıkartsın
Rüyada kız çocuğu görmek bolluga, serefe, zorluktan sonra kolayliga, büyüyen ve artan seylere isarettir. Rüyada henüz meme emen kiz çocuku görmek, övülmeye sayan ve kendisinden iyilik ümit edilen hayirii bir seye isarettir. Bir kimse rüyada bir yere birakilmis kiz çocugunu kaldirsa veya yüklenip götürse ya da kendisinin bir kiz çocugu dogsa ve rüyayi gören de hapis veya mahsur bulunsa yahut düsmanliktan dolayi hukukuna tecavüz edilmis ya da borçlu veya fakir ise, bütün bunlardan kurtulur. Yahut küçük bir çocukla müjdelenerek üzüntüsü gider. Bunlardan hiç biri onda yoksa üzüntü ve kedere isarettir. Hasta olan bir kadin yahut bir adam, kiz çocugu dogurdugunu görse, onlarin hastaliktan kurtulacaklanna isarettir. küçük kiz çocugu, onu gören kimse için, dünyaliga isarettir. Bakire kiz çocugu, meslege ve ona sahip olan kimse için de, dünyanin kendisine yöneimesine isarettir. Bir kadin rüyada küçük bir çocuk oldugunu görse, meslek ögrenmesine dünyanin kendisine meyil etmesine ve vefatina kadar çocuk dogurmayacagina isarettir. Hamile bir kadin rüyada küçük bir kiz çocugu oldugunu görse, karnindaki çocugun kendisine benzeyen bir kiz çocugu olduguna isarettir. Hanimi hamile olan bir kimse rüyada bir erkek çocugu oldugunu görse, o kadin bir kiz çocuk, bir kiz çocugu oldugunu görse, erkek bir çocuk dogurur. Bir kimsenin rüyada bir kiz çocugunu arkasina alip götürmesi oglan çocugunu götürmesinden hayirlidir. Rüyada çocuk oldugunu ve besikte bagli bulundugunu gören kimse, hapsedilir veya hastalanir

kızlar cvp bekliyorum sizden rüyamda bide üzerimde yeşil elbise vardı yorumlarınızı bekliyorum bu arada da sersem gibiyyim hala ayılamadım çok yorgunum birazdan çıkıcam lütfen cvp yazıııııınnnn :uhm:

tatlım yeşil murattır emzirmekte günahlardan arınmak. bence bu bi işaret :CüvCüv:

miss teacher seninde 3 haftalık oluyo sanırım. erken mi yaptırdın tahlilini sende? benim 2 gün vardı adetime yaptırdığımda

benim normal adetim 29 haziran- 4 temmuz arası yani adetten 4 hafta geçti. yumurtlamadan da 15- 16-17 gün geçti yani 3 haftalık mı anlayamadım?:sm_confused:

kızlar bebeşimin kalbi pıtır pıtır atıyor allahım sana şükürler olsun :nazar:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv:

valla bebeği istiyo mu istemiyo mu bilemedim. daha şimdiki şikayetlerimle ilgilenmiyo doğru dürüst. karnım ağrıo diorum gülüyo bakalım daha neler çıkarıcan fln die anlamıorumki. ilgi beklediğim için ağrı bahanesi uydurduğumu fln düşünüyo. zaten adımı hastalık hastası koydu. kısacası eşimden hiçbi konuda bi beklentim kalmadı. çünkü o sadece kendini düşünen bi megoloman

vallaha şunları okuyunca kesin diyorum bende hamile kalınca eşim böyle davranır hiç takma canım bizim erkeklerde böyle bi tuhaf işte ben hep diyorum eşime anan kız doğurmalıymışta seni yanlış gelmişsin dünyaya (allahın gücüne gitmesinde)
bi zaman takma bak bakalım ne oluyor baktın iş dahada sarpa sarıyor çek kenara adam akıllı konuş bebeği tehlikeye atarız böyle yapma üzme falan de
gerçe laftan anlamazlar ama olsun yinede şansını dene çocuk gibiler ne diyeyim

arkadaşlar
bendede karın büyümesi ve karında sertlik ve göğüs başlarımda hassasiyet var birde gaz var birde akıntı adetime 10 gün var şimdi testte yapsam çıkmaz acaba bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi?

ben 3 gün önce rüya gördüm test yaptırmışım arkadan bi kadın bana ' ikis de kız korkma bi şey olmaz ' dedi aynı gün babannem rüyasında benim ikiz doğurduğumu görmüş ve 3 gün sonra hamiş olduğumu öğrendim. hayırlısı olsun...

vallaha şunları okuyunca kesin diyorum bende hamile kalınca eşim böyle davranır hiç takma canım bizim erkeklerde böyle bi tuhaf işte ben hep diyorum eşime anan kız doğurmalıymışta seni yanlış gelmişsin dünyaya (allahın gücüne gitmesinde)
bi zaman takma bak bakalım ne oluyor baktın iş dahada sarpa sarıyor çek kenara adam akıllı konuş bebeği tehlikeye atarız böyle yapma üzme falan de
gerçe laftan anlamazlar ama olsun yinede şansını dene çocuk gibiler ne diyeyim

benim tek suçum fazla hayalci olup çok tv izlemek. beklentilerim var demekki (her insanın olduğu gibi) karşılanmıyo bende ses çıkarmıorum artık. ne yaparssa kendine yapar o yüzden gerçekten hiç ama hiç umrumda değil ilgilenmiorum. kaydirigubbakcemile2

tatlım benimde adetimden 10 gün önce lekelenmem oldu fakat doktor bunun gebelik belirtisi olabileceğini söyledi adetime 2 gün kala idrar testi yaptırdım pozitif çıktı ertesi günde kan testi yaptırdım yine pozitif çıktı. umutsuzlupa kapılma

valla bilemiyorum ki sendede kan falan olmuşmuydu bide benim 7-8 gün kadar sürdü bu lekelenme durumu bu konularda çok deneyimsiz olduğumdan olayı nasıl yorumlayacağımı bilemedim yarın normalde adet olmam lazım ama bakalım kasıklarında batma oluyormuydu bacakbacak üstüne atamiyorum bide göğüsde mavi damarlar belirginleşti uçlarındada ara ara sızı ....
kusura bakma canım ya selam verdiğine borçlu çıkıcan ne doluymuşum ardıardına ıraladım :)bilmiyorumkismile

valla bebeği istiyo mu istemiyo mu bilemedim. daha şimdiki şikayetlerimle ilgilenmiyo doğru dürüst. karnım ağrıo diorum gülüyo bakalım daha neler çıkarıcan fln die anlamıorumki. ilgi beklediğim için ağrı bahanesi uydurduğumu fln düşünüyo. zaten adımı hastalık hastası koydu. kısacası eşimden hiçbi konuda bi beklentim kalmadı. çünkü o sadece kendini düşünen bi megoloman

canım benim eşimde sen hamile kalınca yandık hiç düşünemiyorum seni falan diyordu neden diyordum çok nazlı olursun yandık diyordu halbuki ben nazlı biri değilimdir hamileyken benimde kasıklarım ağrıyordu çok gülüyordu o da hep sonra benim bi gün kahverengi lekem geldi çok az o gün pazar dı günlerden doktorumu aradık konuştuk o da tekrar olursa lekelenme ya da aşırı ağrı gece acil gelin demişti olmazsa yarın gelin dedi eşiminde işinden dolayı zar zor gittik pazartesi yani benim ısrarımla sonra doktor bebeğin kalp atışları durmuş kürtaj dedi bide geç kalınsaydı anneyi zehirliyor ölümle bile sonuçlanabiliyor dedi biz doktorun yanından bir çıktık eşim benden daha çok ağlamaya başladı ben seni cuma günü falan getirmeyi düşünüyordum dedi ya sana bişey olsaydı diyip durdu hep ağladı sonra bi daha asla böyle bişey olmicak dedi akıllandım falan dedi

tünaydın evhancım evet hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın tatlım :Saruboceq:

amin canım amin inşallah :Saruboceq:

evhan dün izmirdeydi düğün amanın o ne yağmurdu öyle bornovada bi yağmur yağdı 4-5 gibi anlatamam akşamda pınarbaşında oldu düğün allahtan açıkhavadaydı yağmur yağmadı gece hava güzeldi
evet canım ya şansınıza vallahi ama 2 gündür güzeldi zaten dedim bunlar eğleniyolardır diye şimdi

kızlar bebeşimin kalbi pıtır pıtır atıyor allahım sana şükürler olsun :nazar:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv:

ayyyy ne güzel ya ALLAH BİZEDE BU GÜZEL DUYGULARI NASİP ETSİN İNŞALLAH CANIM BİZEDE DUAT OLURMU

valla bilemiyorum ki sendede kan falan olmuşmuydu bide benim 7-8 gün kadar sürdü bu lekelenme durumu bu konularda çok deneyimsiz olduğumdan olayı nasıl yorumlayacağımı bilemedim yarın normalde adet olmam lazım ama bakalım kasıklarında batma oluyormuydu bacakbacak üstüne atamiyorum bide göğüsde mavi damarlar belirginleşti uçlarındada ara ara sızı ....
kusura bakma canım ya selam verdiğine borçlu çıkıcan ne doluymuşum ardıardına ıraladım :)bilmiyorumkismile

olurmu tatlım öle şey bak burda birbirimizin derdine deva bulmaya çalışıoruz. benim lekelenme pembemsiydi cnm kan rengi değildi. yalnız 7 8 gün değil 1 günde 2 3 damla şeklinde peçeteye geldi. istersen bi test yap ne dersin

kmehtap ve şüpeci çok çok teşekkür ederim sizlere inşallah hamileyimdirrrrr çok saolun opuyorumnanaktan

canım benim eşimde sen hamile kalınca yandık hiç düşünemiyorum seni falan diyordu neden diyordum çok nazlı olursun yandık diyordu halbuki ben nazlı biri değilimdir hamileyken benimde kasıklarım ağrıyordu çok gülüyordu o da hep sonra benim bi gün kahverengi lekem geldi çok az o gün pazar dı günlerden doktorumu aradık konuştuk o da tekrar olursa lekelenme ya da aşırı ağrı gece acil gelin demişti olmazsa yarın gelin dedi eşiminde işinden dolayı zar zor gittik pazartesi yani benim ısrarımla sonra doktor bebeğin kalp atışları durmuş kürtaj dedi bide geç kalınsaydı anneyi zehirliyor ölümle bile sonuçlanabiliyor dedi biz doktorun yanından bir çıktık eşim benden daha çok ağlamaya başladı ben seni cuma günü falan getirmeyi düşünüyordum dedi ya sana bişey olsaydı diyip durdu hep ağladı sonra bi daha asla böyle bişey olmicak dedi akıllandım falan dedi

bizde daha doktora gitmedik 5. haftadayım şuan bi ara gideriz heralde. benimkinin başına da ağır bişi gelmeden akıllanmaz. gerçi onun başına gelsede akıllanmaz çünkü dünya onun etrafında dönüyo kendinden başkası umrunda bile değil onun. amaaan neyse kızlar başka şeylerden konuşalım

bakalım yarın yapmayı planlıyrum ilgin için teşekkür ederim canım şimdi çıkmalyım tekrar görüşmek dileğiyle

X