Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

gune bilmem katılmak istermisin biz burda duaya başladık 41 yasin ve 4444 tefriciye herkes gücünün yettiği kadar okusun diyoruzz
hepimize tüm hastalara geçmişe bebişlere hamişlere... herkese
evhan liste kaçtaydı canımmm

583 te canım benim

hadi hayirlisi canim insalah kismet dimi

inşallah her şerde bir hayır varmışş bunu anladım geçen süreçte ve ben beklemek istemedikçe bişiler çıkıo demekki bundada var bi hayır diyorum iki gün önce 3 ay beklemem diyodum 1.5 ay geçti ve eylüle kadar 4 ay geçecek[/QUOTE]

biliyorum zaman buldukca giricem bu siteye biraz yavasim ama evet zaman okadar hizli geciyorki anlamiyorsun bile aylar haftala hepsi birbirini kovaliyor destgin sagol bugun biraz duygusalim hata buaralr diyelim hayirlisi

inşallah her şerde bir hayır varmışş bunu anladım geçen süreçte ve ben beklemek istemedikçe bişiler çıkıo demekki bundada var bi hayır diyorum iki gün önce 3 ay beklemem diyodum 1.5 ay geçti ve eylüle kadar 4 ay geçecek

biliyorum zaman buldukca giricem bu siteye biraz yavasim ama evet zaman okadar hizli geciyorki anlamiyorsun bile aylar haftala hepsi birbirini kovaliyor destgin sagol bugun biraz duygusalim hata buaralr diyelim hayirlisi[/QUOTE]

inşallah hepsi biticek düşünmemeye çalışşş ALLAH A EMENET OL

Evhann canım benım kocıŞ uyandı yanına gıdom ok mı yarın ayrılıcaz malumm onunlada bıraz ılgıleneyım ok mı canım sen de allah a emenet ol ınŞallah canımm dÖnÜŞÜme hamıŞ haberını alırım

besmele.gif

SALATI TEFRıCıYE 4444 41 YASıN-ı ŞERıF
EVHAN------------------------------------25 :nazar: ----------------------------------1 :nazar:
EFNAN-----------------------------------300:nazar:------------------------------------6:nazar:
KMEHTAP-------------------------------- :nazar:--------------------------------------- :nazar:
MASUM PıSı---------------------------- :nazar:--------------------------------------- :nazar:
MELıSAX------------------------------ 55:nazar:------------------------------------2 :nazar:
LıTTLEANGEL--------------------------- :nazar:-----------------------------------5:nazar:
REYANN----------------------------------- :nazar:------------------------------------- :nazar:
SBR------------------------------------150:nazar:---------------------------------1 :nazar:
HÜMEYRA------------------------------- :nazar:--------------------------------- 1:nazar:
GNL06----------------------------------- :nazar:-------------------------------------:nazar:
MAYA----------------------------------100:nazar: ------------------------------------:nazar:

TOPLAM-------------------------------630 --------------------------------------16
..........

Son düzenleme:
Evhann canım benİm kocİŞ uyandı yanına gİdom ok mİ yarın ayrılıcaz malumm onunlada bİraz İlgİleneyİm ok mİ canım sen de allah a emenet ol İnŞallah canımm dÖnÜŞÜme hamİŞ haberİnİ alırım

inşallah canım ya inşallah aminnnn:Saruboceq:

ayy cnm benim ya ben çıktım efnan gelmiş,ben geldim efnan gitmiş,bi denk gelipte güle güle diyemedim kıza,neyse hayırlısıyla gidip gelsin inş,allah işlerini rast getirsin...

evhan aklım sende kaldı yalnızsın sıkılıyosundur dedim tekrar geldim senin için kociş gelmedi mi hala

ayy cnm benim ya ben çıktım efnan gelmiş,ben geldim efnan gitmiş,bi denk gelipte güle güle diyemedim kıza,neyse hayırlısıyla gidip gelsin inş,allah işlerini rast getirsin...

melisax bu seer de bel geldim sen gitmişsin aynı dediğin gib valla birimiz girioz diğerimiz çıkıoz

X