Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kıyasalamasam :p var hayatım yaa belim çok kötü ama adetime 3 gün kaldı ondan olablr gerçi 2 gün şiddetli ağrıdı bida ağrımadı ama ateşm 36.6 fln ondan brz cnm sıkkın ayrıca gaz sorunu bendede warr bide akıntım çok adet olcam ama öyle his var içimde

inşallah vardır bebiş bekle bakalım az kalmış regline ben kayserden dönene kadar inşallah seninde hamiş olduğun haberini alırım

benim normalde adetlerim çok sancılı geçerdi. kıvranırdım adet olmadan iki gün önce başlardı belirtileri. şimdide karnım ağrıyınca adet mi olacağım die halen tırsıyorum. allah vere de bi terslik olmasa...

canım bak öyle düşünme benim düşen bebğimde kahve lekelerim vardı aha düştü düşecek diye die düşürdüm pozitif bakamadım sen bak inşallah kasık ağrısı çok normal ee ağrı olmasydı normal halinden farkın ne olacaktı hem hamişler boşuna mı paytak paytak yürüyoo sıra sen de

kızlaaaarr yarın sabah yapacağım testi şimdiden yaptım dayanamadım sonuç negatifmafoldumben sabah yapsam daha mı iyiydi

almadı canım ya ondan mecburen geçtim çok zor oldu ama hem dua listesi hem bu 2 tane liste bilmiyom ne yapcam sende yoksun zaten şimdi eeee ben 2 gün giremesem yandım canım ondanda sıkkın biraz yani sen gitcem dedin keyfim kaçtı bu ay hamileysem sen öğrenemeyecekmisin şimdi sana alışmıştım çok ya ayrıca bi yandan da seviniyorum senin adına canım ya

canım benim kıyamam sana senin yanına birini yardımcı olarak seçelim ne dersin sen yokken gelen birisi en çok uğrayanlardan sbr olabilir mesela yada melisax ben 1 hafta sonra gelicem inşallah beraber alıcaz sonucu canım benim kıyamam sana sen merak etme

hayır canım yaptırmadım adet günm geçmesinmi yaptırmam için?daha 30 unda adet olcam ya ondan diyorum.

canım beklemene gerek yok aslında şimdide değerin normal çıkar zaten

anladım canımm hemşerimm aslan gayserilim ben yarın kayseriye gidiyorum umre işlemleri için
canım sen hangi lise mezunusun??

canım önce yaşlarımızı öğrensek ben 25.liseden 2003 mezunuyum..sen kaç yaşındasın...bi de umreye kaç gün gitcen?[/QUOTE]

bende 85 litim yanii 25 bende 2003 mezunuyum melikgazi lisesinden süper bölümünden mezunoldum bak şimdi sıra arkadaşım çıkarmışsın ama mümkün değil sanırım çünkü benim sınıftakileri neredeyse hep biliyorum nerdeler ne okudular

canım benim kıyamam sana senin yanına birini yardımcı olarak seçelim ne dersin sen yokken gelen birisi en çok uğrayanlardan sbr olabilir mesela yada melisax ben 1 hafta sonra gelicem inşallah beraber alıcaz sonucu canım benim kıyamam sana sen merak etme

canım beklemene gerek yok aslında şimdide değerin normal çıkar zaten

ölemi olmazsa yarın bir gideyim sağlık ocağına .test yaptırayım hemen.bu aradakarnım acıktı bisküvi felan geçiştiriyorum....:)

bende 85 litim yanii 25 bende 2003 mezunuyum melikgazi lisesinden süper bölümünden mezunoldum bak şimdi sıra arkadaşım çıkarmışsın ama mümkün değil sanırım çünkü benim sınıftakileri neredeyse hep biliyorum nerdeler ne okudular[/QUOTE]

bende kayseri lisesi süper bölümü..vay bee ........ne garip

canım teşekkürler :) ölçtüm canım şimdi 36.9

hmm saol hytm bnm 36.7 fln :emir_bebek: kırmızılar gelecek heralde neyseee

ateşler kıyasla birbirine yakın kızar

ama kızlar iyi okuyun dün okudum araştırdım nette ateş konusu şöyleymiş

yumurtlamada artarmış adette düşermiş eğer düşmesse hamilelik varmış beniimde adetim geldiği sabah ölçmüştüm 35.3 çıkmıştı yani ateş ölçümündede adet gününü beklemeliyiz eğer düşmezse o zaman umutlanmalıymışız

bende 85 litim yanii 25 bende 2003 mezunuyum melikgazi lisesinden süper bölümünden mezunoldum bak şimdi sıra arkadaşım çıkarmışsın ama mümkün değil sanırım çünkü benim sınıftakileri neredeyse hep biliyorum nerdeler ne okudular

bende kayseri lisesi süper bölümü..vay bee ........ne garip[/QUOTE]

evet canım çok garip bi arkadaşım var süperden mezun seninle birlikte onun adıda ebru ve hisarcıklı tanıyomusun

ateşler kıyasla birbirine yakın kızar

ama kızlar iyi okuyun dün okudum araştırdım nette ateş konusu şöyleymiş

yumurtlamada artarmış adette düşermiş eğer düşmesse hamilelik varmış beniimde adetim geldiği sabah ölçmüştüm 35.3 çıkmıştı yani ateş ölçümündede adet gününü beklemeliyiz eğer düşmezse o zaman umutlanmalıymışız

evet bende böyle bişeyler okumuşttum beklcez işte herzamani gbiboshayallersmile

ölemi olmazsa yarın bir gideyim sağlık ocağına .test yaptırayım hemen.bu aradakarnım acıktı bisküvi felan geçiştiriyorum....:)[/QUOTE]

tabi canım zaten değer 5 in üstünde çıkıcak kesin

efanim slm canim nasilsin
anlatiklarimi okudunmu sen nasilsinnasil gidiyor

canımsın gunemmm çok memnun oldum seni gördüpme nasılsın nerelrdesin uzun zamandırr sni çok merak ettim ak bizim topik aldı başını gidio burdayım ben hep
canım anlattıklarını okumadım en son ameliyat demiştin ne yaptın ben orda kaldım

gune seni çok ösledimmm sen benim ilk arkadaşımsın ceylinaz hamile hatırlıyı musun onu bide çiğdem k vardı o da hamile

kızlarr guneyi tanıyın bana çok sağolsun düşük yaptığım sıralar bayaa yardım etti ne yapmam gerektiğni anlattı

canım ya çok iyi olur gerçekten yoksa tek başıma zor olacak gerçekten

X