Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ama bu soğan kürüne adet bitiminden sonraki 8.gün başlanıo canım.littleangelda yamış görmemiştim:KK1: ibrahim saraçoğlundan almıştım ben bukürü

anladım cnm benim benim bugün 11.günüm olmaz daha heralde,zaten ben kendime yapmam belki ama arkadaşlarıma önerebilirim.

*yumurtanın çatlamasını kolaylaştırır ve hamila kalmanızı sağalar .
*bildiğimiz, anadolu topraklarında yetişen dış kabukları kahverengi, içi beyaz kuru soğan adeta hanımların rahim sağlığına yönelik yaratılmış bir bitkidir.
* erken menopoz durumlarına karşı çok faydalıdır.
*polikistik over ve çikolata kistine karşı iyi bir tedavi edicidir.
*küçük çaptaki miyomların iyileşmesişnde faydalıdır.
*adet düzensizlilerine karşı çok faydalıdır.
soğan kürü arkadalar..

Son düzenleme:
*yumurtanın çatlamasını kolaylaştırır ve hamila kalmanızı sağalar .
*bildiğimiz, anadolu topraklarında yetişen dış kabukları kahverengi, içi beyaz kuru soğan adeta hanımların rahim sağlığına yönelik yaratılmış bir bitkidir.
* erken menopoz durumlarına karşı çok faydalıdır.
*polikistik over ve çikolata kistine karşı iyi bir tedavi edicidir.
*küçük çaptaki miyomların iyileşmesişnde faydalıdır.
*adet düzensizlilerine karşı çok faydalıdır.

ayyy gerçi adet düzensizliği için yapabilirim,ama olurmuki artık bugün 11.günümdeyim,sonra bişi olmasın.

geçen sene kürtajımdan sonra korunduk,ve 4aydır korunmuyoruz,2 tane çocuğum olmasına rağmen çok zor oluyo benimkiler yaa,nedendir bilmiyorum rabbim hayırlısını verir inş,bu ay...:1no2:

allah bağışlasın ne güzel 2çocuğun var dert etme bence kendi haline bırak olur inş. en kısa zamanda.buararda inş.9senedir çocuğu olmayan arkadaşlarına da faydalı olur kür zor bi durum 9sene az deil.inş onlarında olur bebişleri en kısa zmanda.allah şifa versin:Saruboceq:

herkese ii akşamlar kızlar yaaa yorgunklutan bittim temizlik ütü bitirdi benii yarın öğleye gidiyorum gitmeden uğrayım 1 kez daha dedim işlerimi yoluna koydum sadece eşimin pantolınları kaldı kurusun onlarıda ütüleyim bitio 1 hafta sonraya gelirim malesef annemim evde net yok

arkadaşlar ben çok mu takıyorum acaba kafama araştırmadığım konu kalmadı heralde hamile kalmak için kürdü ilaçtı derken şimdi de preseed diye bişi buldum.duyan ya da bilen var mı

kızlar mrb şimdi test yaptım hanileymişimmmmmmmmmmmmmm

amanınn benyok asuda hamiş olduğunu öğrenmiş hadi bakalım 14. hamişimiz kutlu olsun bebişler artıyo kızlar yaaa inanamıyırum valla kk toplu doğum yapacakk

efnancım sanada kayseri yolu gözükmüş hayırlısıyla gidip gelmek nasip olsun inş,cnm bzlerede dualar et oralarda.

canım umreye yolculuk 8 ağustosta daha var ama işlemleri için kayseriye gidiyorum ama o ara hep sizinleyim evde olucam inşallah tabii umreye kayseriden gidicem onun içinde sanırım erken gidicem

arkadaşlar ben çok mu takıyorum acaba kafama araştırmadığım konu kalmadı heralde hamile kalmak için kürdü ilaçtı derken şimdi de preseed diye bişi buldum.duyan ya da bilen var mı

zuhal kaçıncı denemen ki ilaçları takip ediyosun ben hiç ilaç kullanmadım bi bilgim yok

asuuu canım tebrik ederim ALLAH hayırla kucağına almanı nasip etsin canım kaçıncı denemde tuttu

efnanım hayırlı yolculuklar sana umreye gitmene de çok sevindim ne güzel genç yaşta görcen oraları a.s

slm kızlar sitedede hamilelik denemeleride de yeniyim..çok güzel tavsiyelerde bulunmuşsunuz tebrikler..aynı destekleri bekliyorum vereliniortak

canım umreye yolculuk 8 ağustosta daha var ama işlemleri için kayseriye gidiyorum ama o ara hep sizinleyim evde olucam inşallah tabii umreye kayseriden gidicem onun içinde sanırım erken gidicem[/QUOTE]

efnanim kardeşim yeni katıldım aranıza ..umreni rabbim kabul etsin inş.kayseri yazmışsın memleket kayseri mi benim kayseri...bizede dua eder misin oralarda ..hayırlı evlatlar için inş

kızlar doktor ultrasonda baktı bebiş yok malesef rahim tertemiz yumurtalıklar tertemiz kist falanda yok
yani sorun yok 1 hafta daha bekleyecekmişim adet olmazsam fartutal diye bi ilaç verdi onu kullanacakmışım
bide folik asit verdi folbial diye
folik asit kullananlar bana bi açıklık getire bilirmisin nedir ne işe yarıyor faydaları ney?

folik asi bebk için yararlı kızlar bebeğin omuriliğinin gelişimi için gerekilymiş

QUOTE=mayaaaa;13979472]efnanım hayırlı yolculuklar sana umreye gitmene de çok sevindim ne güzel genç yaşta görcen oraları a.s[/QUOTE]

evet canım inşallah rabbim herkese nasip eder bende hala inanamıyorum hala gitmicek mişim gibi gelio

bethesnacım bende aşırı mide yanması var bide gaz var çok yumurtlama günüm de dün bitti sen ce belirtimidir bunlar sende de varmıydı

canım bende mide yanması daha doğrusu mide ile ilgili bi sıkıntı olmadı. ama gaz beni mahvetti. kendime bakarak söylersem benim için en büyük belirtiydi gaz.. dilerim tutmuştur canım seninde.

X