Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ilk sayfada canım ben onu değiştiriyorum hep baya güncel yani :roflol: :roflol:

canım işin hayırlı olsun sana uğur getirir inşallah bakarsın bi bebişş çıkar gelir

ilk sayfada canım ben onu değiştiriyorum hep baya güncel yani :roflol: :roflol:

ay evet altında yazıyomuş ama biri yeni bi müjde gelmiş filan deyince yeni hamişimiz kim diye bakayım dedim göremeyince acaba başka yerde de mi yapıldı dedim pardon boshayallersmile

ay evet altında yazıyomuş ama biri yeni bi müjde gelmiş filan deyince yeni hamişimiz kim diye bakayım dedim göremeyince acaba başka yerde de mi yapıldı dedim pardon boshayallersmile

önemli değil canımmmm yeni bir müjde yok ne yazık ki ama gelecek inşallah sbr den gelir belki 1 saate kadar :) :sm_cool:

inşallahhh hepimize uğur gelsinnn meleklerimiz gelsin allahımm olumunekankayizsmile

bencede işe güce dalınca kafan dağılır ve bebiş çıkagelir benim bi arkadaşın öyle olmuştu çünkü olmuyodu olmuyodu tiyatro kursuna yazıldı.3 ay sonra hamile kaldı hihoyyyt

Teşekkür ederim canım. Darısı hepinizin başına inş. Ama tabi bu arada benim bebişin sağlıklı olması içinde bol bol dua edin olurmu?

tabii ki cnm Allahım sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin sen de kendine dikkat et,
sen de hamileliğinin sadece keyfini yaşa

bencede işe güce dalınca kafan dağılır ve bebiş çıkagelir benim bi arkadaşın öyle olmuştu çünkü olmuyodu olmuyodu tiyatro kursuna yazıldı.3 ay sonra hamile kaldı hihoyyyt

inşallahhh allahhh herkese hayırlısını versin inşallah hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

melisacım listemiz çok güzel sana koccaman bi teşekkür yolluyorum manisadan a.s. inşallah işe başlayınca bizi ihmal etmessin :gitme: umarım listenin başındaki herkes hepimiz en sonunda oluruz :Saruboceq:

tabii ki cnm Allahım sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin sen de kendine dikkat et,
sen de hamileliğinin sadece keyfini yaşa

canım seninle yeni tanıştık buarada mesajlarını okudum.sana çooook geçmiş olsun diyorum umarım biran önce atlatır ve bebeğine kavuşursun. Bol bol dua edicem senin ve tüm hamiş adaylarımız için :Saruboceq:

canlarım ben gidiyorum bekleyin haberimi inşallah güzel haberlerle dönerim şimdilik hoşçakalınnnn

çook teşekkür ederim, yarın ilaç tedavim bitiyor perşembe tekrar kontrole gidicem inşallah ilerlemeden önünü kesmişizdir.. belki biraz daha zaman ver önümde bebek için sabırsızlıkla bekliyorum. bu arada da sizlerin bebek haberleriyle mutlu oluyorum, bana umut ve enerji oluyor

benide eklermisiniz listeye normalde geçen ay 15 de olmuştum ama genelde hep iki gün öne geliyo oyüzden 13 de bekliyorum

melisacım listemiz çok güzel sana koccaman bi teşekkür yolluyorum manisadan a.s. inşallah işe başlayınca bizi ihmal etmessin :gitme: umarım listenin başındaki herkes hepimiz en sonunda oluruz :Saruboceq:

rica ediyorumm a.s. sizleri asla ihmal edemem olumunekankayizsmile bekliyorum seni büyük merakla eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…