benide eklermisiniz listeye normalde geçen ay 15 de olmuştum ama genelde hep iki gün öne geliyo oyüzden 13 de bekliyorum
HOŞ GELDİN CANIMM LİSTEMİZE EKLENME İŞİN BAŞARIYLA TAMAMLANMIŞTIR UĞUR GETİRMESİNİ DİLİYORUM olumunekankayizsmile
slm kızlar nasılsınız???geçmişi okuyup geldim sonlarada doğruda sbr güzel haberini vermeye gelmiştir belki dedim:içelim:
melisa işin hayırlı olsun ki bence hayırlı olmuş birşeylerle uğraşmak insana çok iyi geliyor
evet canım ya hayırlısı olsun bişeylerle uğraşınca zaman geçiyo ama bu topiği açtığımdan beri zaman zaten geçiyodu sizler iyi geliyosunuz bana hihoyyyt
çok geçmiş olsun, zor bir durum ama yakında gelecek bebişin hepsini unutturur sana inşallahmerhaba arkadaşlar
burada uzun zamandır varım ama sizin topiği yeni gördüm. bende 1 senedir hamile kalmaya çalışıyorum. geçen sene 4 aylık hamileyken gebeliğim sonlandırıldı. heray bir umut bekliyorum ama hala birşey yok.
slm kızlar nasılsınız ne kadar hızlı ilerliyorsunuz takip edemiyorum valla kızımdan fırsat buldukca acabiliyorumhamile olan bi arkadasımız var geliba allah tamamına erdirsin bizim içinde bol bol dua etsin hamişlerin duası kabul olurmusmelisacım senin işinde hayırlı olsun canım
merhaba arkadaşlar
burada uzun zamandır varım ama sizin topiği yeni gördüm. bende 1 senedir hamile kalmaya çalışıyorum. geçen sene 4 aylık hamileyken gebeliğim sonlandırıldı. heray bir umut bekliyorum ama hala birşey yok.
HOŞ GELDİN CANIMM LİSTEMİZE EKLENME İŞİN BAŞARIYLA TAMAMLANMIŞTIR UĞUR GETİRMESİNİ DİLİYORUM olumunekankayizsmile
tşk.canım.
geçmiş olsun canım benim meleğin gelir inşallah en kısa zamanda :gitme: aynı şehirdeyiz ne güzel olumunekankayizsmile