Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

melisa işin hayırlı olsun ki bence hayırlı olmuş birşeylerle uğraşmak insana çok iyi geliyor

slm kızlar nasılsınız???geçmişi okuyup geldim sonlarada doğruda sbr güzel haberini vermeye gelmiştir belki dedim:içelim:

melisa işin hayırlı olsun ki bence hayırlı olmuş birşeylerle uğraşmak insana çok iyi geliyor

evet canım ya hayırlısı olsun bişeylerle uğraşınca zaman geçiyo ama bu topiği açtığımdan beri zaman zaten geçiyodu sizler iyi geliyosunuz bana hihoyyyt

evet canım ya hayırlısı olsun bişeylerle uğraşınca zaman geçiyo ama bu topiği açtığımdan beri zaman zaten geçiyodu sizler iyi geliyosunuz bana hihoyyyt

yanında birileriyle bir yola baş koymak çok şeyi kolaylaştırıyor değil mi :) ama burdada hep bebek düşünceleriyle geçiyor vaktin, farklı şeylerle uğraşmak çok daha iyi gelecek emin ol.. iş güç derken bir de bakacaksın hiç aklında yokken bebiş gelmişşzemuszemus

slm kızlar nasılsınız ne kadar hızlı ilerliyorsunuz takip edemiyorum valla kızımdan fırsat buldukca acabiliyorum​
hamile olan bi arkadasımız var geliba allah tamamına erdirsin bizim içinde bol bol dua etsin hamişlerin duası kabul olurmus
melisacım senin işinde hayırlı olsun canım​

merhaba arkadaşlar
burada uzun zamandır varım ama sizin topiği yeni gördüm. bende 1 senedir hamile kalmaya çalışıyorum. geçen sene 4 aylık hamileyken gebeliğim sonlandırıldı. heray bir umut bekliyorum ama hala birşey yok.

çok geçmiş olsun, zor bir durum ama yakında gelecek bebişin hepsini unutturur sana inşallah

teşekkürler canım senin işin zor tabi allah kolaylık versin :hulya:

çok üzüldüm inş güzel haberlerini alırızz en kısa zamandaa.s.

arencim senin için ne kadar zor bi durum olsa gerek inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve kazasız belasız kucagına alırsın​

geçmiş olsun canım benim meleğin gelir inşallah en kısa zamanda :gitme: aynı şehirdeyiz ne güzel olumunekankayizsmile

evet sende de adana yazıyor. ben aslında ankarada oturuyorum buraya atamam çıktı. ailem burada. tayinim çıkana kadar 1,5 sene falan buradayım. .eşim ve evim ankarada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…