Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldimmmmm :))) ve hemen yeni kızları ekliyorum topiğimizin listesine :hulya:
slm canım ben doktorumla görüştüm iki gün gecikmede gebelik kanda belli olur dedi.seninde belli olması lazım
hoşgeldin :)) nasıl gidiyor hamiş adaylarımızın listesi :)) iyice güzelleşmiş
hoşbulduk hemde nasıl güzelleşti :))))
ben geldimmmmm :))) ve hemen yeni kızları ekliyorum topiğimizin listesine :hulya:
hoşgeldin melisa bugün yoktun hiç.
hoşgeldinnnn bende nerde bu kızlar diye yakınıyordum allah gönderdi herhalde sizleri a.s. benide 1 saat içinde belki hamile olanlar listesine eklersin canım ayyy ne güzeelll olurrr :Saruboceq:
hoşgeldinnnn bende nerde bu kızlar diye yakınıyordum allah gönderdi herhalde sizleri a.s. benide 1 saat içinde belki hamile olanlar listesine eklersin canım ayyy ne güzeelll olurrr :Saruboceq:
hoşbulduk canım nezaman belli olcak şimdi bekleyelim güzel haberi
hoşbulduk hemde nasıl güzelleşti :))))
hoşbulduk canım hiç sorma yaa ben 1 yıldır adanadayım çalışmak istiyodum ama nerdee iş bulamıyodum vazgeçmiştim zaten ben bebiş istiyodum iş geldi bilmiyorumkismile hayırlısı bakalım bebişim olap doğurana kadar artık çalışırım ondan yoktum ama yarın iş yerinden yazabilirim olumunekankayizsmile
güncel liste hangi sayfada kızlar göremedim hepinize iyi akşamlar bu arada. Bende perşembe gününe randevu aldım bakalım herşey yolundamı aslında 6. haftada gidin doktora diyorlar ama ben dayanamadım 5. haftada gidicem
manikk biraz geç kaldım ama tebrik ederim ilk müjdemiz senden gelmiş.. Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcaklaalkisalkisalkis
hadi ibş canım bende heyecanla bekliyorum nede olsa hemşehrim sayılırsın artık:)