Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

merhaba nurrr benimde bugün regl günüm bende regl belirtilerinin hepsini yaşıyorum bakalım hayırlısı artık.

canım benim moralini bozma hemen belkişde geç döllenme oldu bilemeyiz ki daha erken bi adetin geçsin bidaha yaparsın yok öle hemen tek çizgiyi görünce pes etmek :teselli:

öyle ama insan gerçekten üzülüyor,engel olamıyor. hayırlısı
teşekkür ederim desteğin için. ay melisacım ben dün demiştim demi tek çizgi görürsem FOS olurum diye gerçekten de öyle oldum yani FOSSSSS

Son düzenleme:
inşallah arkadaşım ya....

öyle arkadaşım da insan yaşadıklarını neye yoracağını bilemiyor. senin için hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.
destekleriniz içn çok teşekkürler

Bende bu sabah aynı şeyleri yaşadım hatta halisünasyon şeklinde 2.çizgiyi görür gibi bile oldum allah yardımcımız olsun bebek gelmeden ben kafayı yemeyelim de senağlama

inşallah kafayı yemeyiz arkadaşım, yani kendimizi bu kadar dinlemeyim. de gerçekten tek çizgi görmek pek kötü oluyormuş be :sinifsinif:

nurrrr ve ceylinaz; arkadaşlar hakkınızda hayırlısı olsun. ama hani benim bugünkü moral bozgunluğumun üstüne sizlerden bebek haberleri alsam hiç de fena olmaz hani :ecrin_bebek:

huysuzoğlum senin test negatif herhalde bekle ama daha senin regle var hemen pes etme daha fos olmadın hayatım

beni de eklermisiniz listeye 24 haziran daha var ama saymış oluruz...

evet ceylinazcım sabah yaptım negatif çıktı, 2 gün var reglime, ne bileyim ya umudum kalmamış bugün hiç.şöyle bi düşününce şimdi, dünkü ben ile bugünkü ben arasında fark var. ne bileyim işte.... ama nasılsa 2 gün kaldı reglime. yalnız şunu da düşünmeye başladım. bu kadar yaşadığım değişikliğe rağmen madem hamile değilsem benim regl de sapıtır gibi geliyo ya bana hadi hayırlısı...

canım hemen kendini salma daha var senin belki reglden bi kaç gün sonra çıkcak.bana öyle bir sabır geldiki anlatamam bugün test yapmadım regl olmazsam perşembe yapmayı düşünüyorum

evet arkadaşım bekle yapma, moralini bozma ben gibi. benim yapma nedenim de; hiç test yapmamıştım nasıl bişey olduğunu merak ediyordum, merakımı da pek güzel giderdim maşallah bana sempatiksalakcinni

slm canım bende 13 haziranı bekliyorum bendede kasıklarımda ara ara bıçak saplanır gibi ağrılar oluyor hayırlısı inaşallah,umarım vardır bişeyler

kızlar beni de ekler misiniz?? 18 Hazirann...
hcg'ya kaç gün kala yaptırsam karar veremedim en erken ne zaman belli olur ki??

kızlaaaarrr nerdesiniz yaaaa ben geldim kimse yok hihoyyyt canım sıkılıyooo arkadaşlar hala öğrenemedim hamilemiyim değilmiyim rüyamda limon aşeriyordum bi de güzel yiyiyordum ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler ya acaba benim ayşe yolda mı dersiniz kaydirigubbakcemile3

selam kızlar... biraz geç kaldım ama ilk müjdemizi almışız :) tebrik ederim :)
darısı hepimizin başına:Saruboceq:

kızlar şimdi kan testi verdim 1 saat sonra sonucu almaya gidicem dualarınızı bekliyorum allahım isteyen herkese ve bana nasip eder inşallah sonucu alınca yazarım çok heyecanlıyım kızlar eyvahedigeldismile 7 gün gecikmede var yada yok kesin bi sonuç çıkar demi arkadaşlar????

cnm inşallah hayırlı bir sonuç alırsın, valla işimde olsa 1 saat burayım senden müjdeli haberi almayı bekliycem alkisalkisalkis

arkadaşlar diğer forumlarda kan testi 10 günlük gecikmeden sonra kesin sonuç verir diye yazı okudum acaba erken mi yaptırdım gene ??? bilmiyorumkismile kızzlaaaaarrrr neeeerrdesinizzz yardımınıza ihtiyacım var kafamçokkarıştı

cnm inşallah hayırlı bir sonuç alırsın, valla işimde olsa 1 saat burayım senden müjdeli haberi almayı bekliycem alkisalkisalkis

aayyyy inşallah canım saol sonunda sesime kulak veren biri çıktı olumunekankayizsmile

slm canım ben doktorumla görüştüm iki gün gecikmede gebelik kanda belli olur dedi.seninde belli olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…