Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

sbr sevinçten düşüp bayıldın mı yoksa :))) hadi bir ses ver artııııkkk

kızlar benim çok uykum geldi çıkıyorum artık.Kendinize çok iyi bakın.ıyi geceler

slm kızlar meraktan çatlıcam valla bugün hamiş listesine eklenen var mı test yapıp çift çizgi gören yaDA kırmızıları gören

melisa eşimi ikna ettim valla ben temmuzda korunmayı bırakıyorum sen değiştirme ama tarihi çalışmaların sonunda yine adet tarihim ağustos olacak çünkü

ceylinaz nasıl kırmızılar gelmemiştir inşallah sabahtan beri ev işindeyim yarın misafirim var yinee yatılı yinee Allahtan bebişim yok şimdi yoksa onuda düşürürdüm

evet valla bende çok mutlu oldum 1 ay çne çektik umarım bi sorun olmaz ikinci bebişime peki sizce folik asit kullanmak 2 ay yeterlimi şuan tam 1 ay oldu temmuz sonuna 2 ay olacak ?????

arkadaşlar moralim çok bozuk :roflol: sonuç 1.00 doktor 2-3 gün sonra yine bakalım dedi ama hiç umudum yok ablam tüp bebek hemşiresi demiştim yaa oda olsaydı az da olsa bir miktar çıkardı dio :roflol: çöktüm açıkçası eşimde 1-2 gün sonra doktora bi gidelim baktıralım diyor tabi reglim gelmezse ozamana kadar :roflol: bütün ümitlerim tükendi oysa ben çok alıştırmıştım kendimi hamileliğe :roflol:

canım beniim üzme kendini herşeyde bir hayır vardır bunu aklından çıkarma.. en azından heyecenla bekleyeceğin yeni bir ay önünde bak benim ne zaman o ümitle beklemeye başlayabileceğim bile belli deil.. hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…