merhaba hanımlar.. Bende 2.5 seneyi aşkın süredir evliyim.. Biraz hikayemden bahsedeyim. Nisanda bebek istedik martta yumurta kontrolümde sorun yoktu ama benim açıköğretim sınavım olsuğu için vizeleri atatayım dedim nese nisan başında sınav oldu yumurta takibine gideceğimin önceki günü ara kanamam oldu 13. günümde bir gün sonra dr gittim randevu günümde ama yumurtlama yoktu tabii.. Normal reglini olunca gel dedi bende hep geç olurum reglimi şehir dışıma anneme gitmiştim orada oldum beklediğimden önce ve dr gidemedim hormon tetkiki için.. Sonra yine yumurtlama gününde gittim ama bu seferde yumurtam büyümemişti mayısta da.. Reglini ol gel yine dedi.. ben 20. günümde kanama olunca reglim sanarak gittim fsh yüksek çıktı klomen verdi kullandım yumurtlama dönemi sandığım gün dr gitcez yine takip için o sabah yine kanamam oldu anladım ki diğeri ara kanamaymış yine klomen de boşa gitti. artık bıkmıştım hep kanama ve yumurtlama olmamasından.. Tabi regli olsam da dr gittim bu sefer klomen alma bekleyelim dedi. bugün 14.günüm gittim ve yumurtam en sonunda çatlamış kendiliğinden tabi geçen ay aldığım klomeninde etkisi olmuş öle dedi dr.. Zaten biz birkaç gün önceden başlamıştık çalışmalara dr bugünde muhakak olsun dedi bugünde çalışma oldu artık hayırlısı çok sevindim iki ay sonra iyi haber aldım.. Şimdi günümü bekliyorum. 24 haziran normali ama ben bir öncekine göre hep geç olduğum için 28 haziranda test yapcam kırmızılar gelmezse işte benim hilayem böyle uzun oldu biraz ama... İnşallah Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar verir...