slmlar ben geldim melisacım benide eklersen 17 haziran
çok heycanlıyım 13 haziranı bekleyemiycem acaba doktora gitsem mi yoksa test alıp evde denesem mi bilmiyorum çok sabırsızım kızımda öyle anne ne zaman kardeşim olucak diye soruyor...
karnımı sevip bak bebek olmuş diyor...
ayrıca size birşey sorucam kasıklarımda bir sancı var daha önce böyle birşey olmamıştı acaba uzun zamandır korunduğumuz için mi hamilelik belirtisi olabilirmi lütfen birşeyler söyleyin...
moralim çok bozuk ya, oysa ki çok umutluydum ama sabah test yaptım. tek çizgiye bakakaldım hem de bi 10 dk. gittim çöpe attım. biraz daha yattım dayanamadım 1 saat sonra çöpten aldım baktım hiçbişey değişmemiş. tüm gece rüyamda testle uğraşmıştım kaç kere uyandım, uykumu alamadım. ama değilmiş. hayırlısı böyleymiş demekki...
regli günün gelmişniydi yada geçmiş miydi belki erken yapmışsındır olmazsa da dediğn gibi hayırlısı olsun Allah bilir bebebişin ne zaman geleceğini bende umutla bekleyenlerdenim 2 hafta sonra anlayacağım tutup tutmadığını ama stres bizim için daha da problem akışına bırak..
adet günüm perşembe yani 2 gün var ama ben o kadar çok erkenden (adetim bittikten 4-5 gün sonra) bişeyler yaşamaya ve hissetmeye başladım ki herhalde erken döllenme diye düşünmüştüm ama değilmiş demekki. erken döllenme olsaydı adetime 2 gün kala testte çıkardı diye düşünüyorum
adet günüm perşembe yani 2 gün var ama ben o kadar çok erkenden (adetim bittikten 4-5 gün sonra) bişeyler yaşamaya ve hissetmeye başladım ki herhalde erken döllenme diye düşünmüştüm ama değilmiş demekki. erken döllenme olsaydı adetime 2 gün kala testte çıkardı diye düşünüyorum
hemen ekliyorum canım hoş geldinnnn olumunekankayizsmile
moralim çok bozuk ya, oysa ki çok umutluydum ama sabah test yaptım. tek çizgiye bakakaldım hem de bi 10 dk. gittim çöpe attım. biraz daha yattım dayanamadım 1 saat sonra çöpten aldım baktım hiçbişey değişmemiş. tüm gece rüyamda testle uğraşmıştım kaç kere uyandım, uykumu alamadım. ama değilmiş. hayırlısı böyleymiş demekki...