Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

çok heycanlıyım 13 haziranı bekleyemiycem acaba doktora gitsem mi yoksa test alıp evde denesem mi bilmiyorum çok sabırsızım kızımda öyle anne ne zaman kardeşim olucak diye soruyor...
karnımı sevip bak bebek olmuş diyor...
ayrıca size birşey sorucam kasıklarımda bir sancı var daha önce böyle birşey olmamıştı acaba uzun zamandır korunduğumuz için mi hamilelik belirtisi olabilirmi lütfen birşeyler söyleyin...

kzılar geldim baktı çıkıorum şimdilik yarın görüşürüz zamanım yok ama merak ediyorum yazamadan çıkıyorum adet günü olan aradaşlar son durumu belirtin valla heyecan yapıyorum

iyidir tatlım sağolasın sen nasılsın???geçmişi okudumda daha güzel haberler gelmemiş kimseden:çok üzgünüm:

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

çok heycanlıyım 13 haziranı bekleyemiycem acaba doktora gitsem mi yoksa test alıp evde denesem mi bilmiyorum çok sabırsızım kızımda öyle anne ne zaman kardeşim olucak diye soruyor...
karnımı sevip bak bebek olmuş diyor...
ayrıca size birşey sorucam kasıklarımda bir sancı var daha önce böyle birşey olmamıştı acaba uzun zamandır korunduğumuz için mi hamilelik belirtisi olabilirmi lütfen birşeyler söyleyin...

moralim çok bozuk ya, oysa ki çok umutluydum ama sabah test yaptım. tek çizgiye bakakaldım hem de bi 10 dk. gittim çöpe attım. biraz daha yattım dayanamadım 1 saat sonra çöpten aldım baktım hiçbişey değişmemiş. tüm gece rüyamda testle uğraşmıştım kaç kere uyandım, uykumu alamadım. ama değilmiş. hayırlısı böyleymiş demekki...

13 haziran regli gününse bence daha bekle eğer negatif çıkarsa boşuna moralin bozulur.. Regli olmayı beklediğin gün yada birkaç gün sonrasına yap daha net çıkar sürekli test yapmak zorunda kalmazsın.. Kan versen değer düşük çıkar birkaç gün sonra yine ister doktor sorunmu var acaba dersin o yüzden gününü bekle canım beklemek zor benimde daha dün yumurtam çatladı 2.5 hafta felan sonra yapcam testi nasıl sabredeceksem..

regli günün gelmişniydi yada geçmiş miydi belki erken yapmışsındır olmazsa da dediğn gibi hayırlısı olsun Allah bilir bebebişin ne zaman geleceğini bende umutla bekleyenlerdenim 2 hafta sonra anlayacağım tutup tutmadığını ama stres bizim için daha da problem akışına bırak..

adet günüm perşembe yani 2 gün var ama ben o kadar çok erkenden (adetim bittikten 4-5 gün sonra) bişeyler yaşamaya ve hissetmeye başladım ki herhalde erken döllenme diye düşünmüştüm ama değilmiş demekki. erken döllenme olsaydı adetime 2 gün kala testte çıkardı diye düşünüyorum

canım benim moralini bozma hemen belkişde geç döllenme oldu bilemeyiz ki daha erken bi adetin geçsin bidaha yaparsın yok öle hemen tek çizgiyi görünce pes etmek :teselli:

kötükedihüsoslm kızlar nasılnız keyifler nasılllll
umarım gelmez yaramaz kırmızılar bu ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

slm kızlar ben geldim dışarı çıkıyordum çıkmadan bi bakıyım dedim bide haber vermek istedm kızlaaarr bugün 7.günüm hala regl olmadım sizce hamilemiyim belim ve kasıklarım çok ağrıyo kan testide yaptıramadık dün yazmıştım acaba tekrar bi idrar testimi yapsam bilmiyorumkismile ne dersiniz ??? neyse ben kaçtım akşama görüşürüz bu arada temizliğide erteledim sırf bebiş varsa eğer bi şey olmasın kuzuma diye :CüvCüv:

canım benim üzülme daha 2gün varmış adetine ben 6.gününde idrar yaptım dün negatifti bugün 7.gün biraz daha bekliyim diyorum beklemek çok zor ama napalım belki ikimizdede geç döllenme olmuştur şekerim ayyyy ne güzel olur demi inşallah öyledir allah herkesin gönlüne göre versin canım olumunekankayizsmile

canım teorik olarak zaten reglinden 4-5 gün sonra bir belirti yaşaman çok zor. O kadar erken döllenme de olmaz diyelim ki 5. gün döllenme oldu çok çok küçük bir ihtimal olsa da o döllenmenin belirtiler bir 10 gün sonra ancak görülmeye başlar zaten.. Bebeğin rahime düştüğünde ancak hiisedebiliyordun belirtileri o zaman kadar çok yolu var yumurtanın.. en erken 10. günün olur çatlama.. ben geçen ay klomen kullandım kanamam oldu bu ay sanırım geçen klomenden etkilenme olmuş 14. günü gittim çatlamış hemde yepyeni bir çatlame dedi dr öğlen girdim sabah yada gece çatlamış.. Klomenin etkisiyle bile 13. günü en erken çatlamış yani.. Bence sen biraz daha bekle cuma felan bir daha yap..Bende olabileceğim en geç tarihte 35. günümde felan yapacağım...

hemen ekliyorum canım hoş geldinnnn olumunekankayizsmile

Merhaba;
Benide eklermisin adetim 2 gün geçti bugün idrar testi yaptım ama tek çizgi :çok üzgünüm:
bende hamile kalmak için çabalayanlardanım listede yer almak çok eğlenceli olacak kızlar geç döllenme olabilir mi ki kanda yaptırmak ıstemıyorum hemen ayın 13.de 1 ay olacak o zamana kadar gelmezse yaptıracağım ama nasıl bekleyeceğim bilmiyorum ya

Bende bu sabah aynı şeyleri yaşadım hatta halisünasyon şeklinde 2.çizgiyi görür gibi bile oldum allah yardımcımız olsun bebek gelmeden ben kafayı yemeyelim de senağlama

slm arkadaşlar benim bu gün renli günüm çokkkk merak ediyorum hiç bir yere sığmıyorum 10 dk bir bol su içip tuvalete ışınlanıyorum ama adetin tüm belirtilerini yaşıyorum sizde dua edin ltfen bebişim olsun birde galiba hamiş kalanlarda yaşıyormuş bu belirlileri offf eczanede yok burada testde yapamıyorum yaaaa beklemek çokkk zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…