kızlar moralim çok bozuk bu da tutmayacak galiba az önce kahveli kırmızılı akıntım geldi ben tam kahve kanamalarım 2 gündür yok diye sevinirken , ümidimi kaybetmek istemiyorum ama 2 düşükten sonra hergün korkuyla 9 ay nasıl geçireceğim her tuvalete gidişimde acaba kanayacak mı korkusu beni bitiriyor dayanamıyorum artık allahım yardım et :Saruboceq:
kızlar moralim çok bozuk bu da tutmayacak galiba az önce kahveli kırmızılı akıntım geldi ben tam kahve kanamalarım 2 gündür yok diye sevinirken , ümidimi kaybetmek istemiyorum ama 2 düşükten sonra hergün korkuyla 9 ay nasıl geçireceğim her tuvalete gidişimde acaba kanayacak mı korkusu beni bitiriyor dayanamıyorum artık allahım yardım et :saruboceq:
kızlar moralim çok bozuk bu da tutmayacak galiba az önce kahveli kırmızılı akıntım geldi ben tam kahve kanamalarım 2 gündür yok diye sevinirken , ümidimi kaybetmek istemiyorum ama 2 düşükten sonra hergün korkuyla 9 ay nasıl geçireceğim her tuvalete gidişimde acaba kanayacak mı korkusu beni bitiriyor dayanamıyorum artık allahım yardım et :Saruboceq:
27 haziran adet tarihim ama inş hamileyimdirde olmam bu ay çok heveslendim bide evlilik yıldönümüz eşime süpriz yapacağım eğer varsa... dün bayılacaktım neredeyse tahlil sonucunu alırken
27 haziran adet tarihim ama inş hamileyimdirde olmam bu ay çok heveslendim bide evlilik yıldönümüz eşime süpriz yapacağım eğer varsa... dün bayılacaktım neredeyse tahlil sonucunu alırken
kızlar yasin okudum allah kabul etsin :Saruboceq: hepimiz için okudum tefriciyede mi var anlamadım
Gelebildim sonunda sayfaları onar onar atlayarak okudum,çok hızlısınız burdaki sohbet tam bana görea.s
Adet tarihim 19 temmuz ins. olmamda hemen hamile kalırım hayırlısıyla.
kızlar yaa hani kızım olursa adını efnan koyayım diyodum ya ikizim olursada diğerinin adını eflal koyayım çok yakıştı birbirlerine dimi
Efnan bende kızımın adını eflal koymak istiyorum ama eşim istemiyor kocişe kız ismi beğendiremiyorum. Oğlumuzun ismi hazır emir ensar olacak inşaallah.
bencede canım süper oldu bu uyum
Sayfayı yeniliyerek bakıyorum teşekkür ederim efnan.