Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Benim ilk olacak inş. ev hanımıyım gurbetdeyim eşimle yalnızız burda,askerlikten dolayı bebek istemedik daha doğrusu eşimle nişanlıyken eşim hemen olsun derdi bende olmaz evliliğimiz bir anlayalım dedim baktım bizimki kararlı doğumkontrol hapı aldım evliliğimin ilk 4 ayı hap kullandım sonra hap kilo aldırınca bıraktım başka yöntemle korunduk, sonra beni ya çocuğumuz olmazsa düşüncesi sardı birde malum etrafımızdaki herşeye maydonoz olan insanlardan bıkmıştım, bir deneyelim hayırlısı neyse o olsun dedik doktora gittim gebelik öncesi kontrol için o zamanda kist çıktı doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım 3 ay kullandıktan sonra kist tam erimemişti ama ben daha kullanmadım iki ay denedik eşim askere gitti 40 gün oldu geleli bekliyoruz artık.
Ayy çok uzun yazdım:)

Canım sayfanın üstte yenile tuşu varya ordan yeniliyorum.Eflalin anlamı cennette bir ağaçmış ama az önce senin ismin anlamına bakmak için google yazdım bu sitede bir sayfada anlamları yanlış bilinen isimler diye bir topik var orda bizim isimlerde yazıyor anlamı farklıymış:KK43: sende bak istersen.

kızlar 50 tane tefriciye şimdilik çişim çok geldi de :kedi: ama fırsat buldukça okurum yine

Benim ilk olacak inş. ev hanımıyım gurbetdeyim eşimle yalnızız burda,askerlikten dolayı bebek istemedik daha doğrusu eşimle nişanlıyken eşim hemen olsun derdi bende olmaz evliliğimiz bir anlayalım dedim baktım bizimki kararlı doğumkontrol hapı aldım evliliğimin ilk 4 ayı hap kullandım sonra hap kilo aldırınca bıraktım başka yöntemle korunduk, sonra beni ya çocuğumuz olmazsa düşüncesi sardı birde malum etrafımızdaki herşeye maydonoz olan insanlardan bıkmıştım, bir deneyelim hayırlısı neyse o olsun dedik doktora gittim gebelik öncesi kontrol için o zamanda kist çıktı doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım 3 ay kullandıktan sonra kist tam erimemişti ama ben daha kullanmadım iki ay denedik eşim askere gitti 40 gün oldu geleli bekliyoruz artık.
Ayy çok uzun yazdım:)

peki kist hala duruyo mu geçti mi orasını anlamadım ama çok iyii yapmışın başlamakla çünkü malum isteyince hemen olmayabilio
bende etraftakilerden çok sıkıldım bebişim düştü sebebi belkide bu tarz stresler etraftakiler bida sormaz sandım düşükten 1 ay sonra tekrar başladılar kime selam versem bebk diyolardı valla bende gıcık oluyom öylelerine

ay benim kürtajdan sonta bi daha sormadı kimse allahtan kayınvalidem görümcemler bile yani okadar korkutmuşum demekki gözlerini

Kistim duruyormu bilmiyorum 7 ay önce gitmiştim en son şimdi gidip gitmeme konusunda kararsızım sanki kötü birşey söyliyeceklermiş gibi korkuyorum,etraftakileride sorma ya bir gün çok fena patlıyacağım eşimde bana kızıyor banada soruyorlar ben hayırlısı neyse o olur diyorum sen niye takıyorsun bu kadar diyor.

peki kist hala duruyo mu geçti mi orasını anlamadım ama çok iyii yapmışın başlamakla çünkü malum isteyince hemen olmayabilio
bende etraftakilerden çok sıkıldım bebişim düştü sebebi belkide bu tarz stresler etraftakiler bida sormaz sandım düşükten 1 ay sonra tekrar başladılar kime selam versem bebk diyolardı valla bende gıcık oluyom öylelerine

bebek istemeye başlayınca dr a gitmiştim ve o drum bana şöle demişti sakın etraftakilerin sözüne bakma bekarken birisi yokmu birisi olunca söz nişan yokmu nişan olunca düğün ne zaman evlenirsin çocuk yokmu 1. olur 2. yokmu derler yani konuşmaları anlamsız soruları hiç bitmez demişti size ne bu hayat benim hayatım die düşün demişti ama olmuo ya ben 3 yıllık evliyim şimdi sorular artık nie olmuo kimde sorun vara döndü ve bu daha çok üzüo

Ya herkes biliyor bizi benim eşim askerliğini yapmadan istemedik biz ama yok ısrarla aman olsun bitane seni avutur aradan çıksın gibi laflar, çocuk aradan çıkacak bişeymi o kadar basit onlar için.

slm kızzlar benim kasıklarım ağrımaya başladı inceden sızlıyo sanırım bugün yumurtlama günüm gıdakkk

Ay sanki sorunun kimde olduğunu bilince çözüm bulacaklar giidp orda burda konuşacakları malzeme arıyorlar.Bence kesinlikle böyle sorulara yumuşak cevap vermiyceksin bu konuda konuşmak istemiyorum diye kesin bir dille kapatacaksın konuyu başka türlü susmazlar sen cevap verdikçe daha fazlsını soruyorlar.

Benim kasıklarımda regli dönemi dışında ağrı olmuyor ben yumurtlamıyormuyum yoksa:KK43:

ay benim kürtajdan sonta bi daha sormadı kimse allahtan kayınvalidem görümcemler bile yani okadar korkutmuşum demekki gözlerini

ya benim görümcem kayın validemde sormuyolar kayın validemin 9 yıl çocuğu olmamış o yüzden hiç sormaz sıkılmasın diye sadece aralarında büyük görümcem 2.5 yıl sonra 1 kere sordu onlar değlde etraftakiler buna benim ailemde dahil hatta babannem bizim kızın bebesi olmuyo heralde diye demiş bile valla bazıları örümcek kafa işte napalım hayat bu

Kistim duruyormu bilmiyorum 7 ay önce gitmiştim en son şimdi gidip gitmeme konusunda kararsızım sanki kötü birşey söyliyeceklermiş gibi korkuyorum,etraftakileride sorma ya bir gün çok fena patlıyacağım eşimde bana kızıyor banada soruyorlar ben hayırlısı neyse o olur diyorum sen niye takıyorsun bu kadar diyor.

keşke gitseydin ya hatta eşin yok ken tamamen arınırdın bu bi gerçek eninde sonunda yüzleşeceksin eğer varsa bence hiç vakit kaybetme benim düşük sebebini araştırmak için her türlü testi yaptırdım zamandan kaybetmeyeli ve aynı şeyleri yaşamayalım diye

valla erkeklere göre ne var ki onlara 1 kişi soruyosa bize 10 kişi bilionuz karıların çenesini

Salatı tefrıcıye 4444 41 yasın-ı Şerıf

evhan------------------------------------ --------------------------------------

efnan------------------------------------- ---------------------------------------

kmehtap-------------------------------- ---------------------------------------

masum pısı---------------------------- ---------------------------------------

melısax--------------------------------- ---------------------------------------

lıttleangel--------------------------- --------------------------------------

reyann----------------------------------- -------------------------------------

sbr----------------------------------------1 ---------------------------------50

benim eşimde çok kızıo cvp vveriosun die sonuçta rabbim vermeince napabiliriz demekki vakti zamanı var dio rabbimden daha iimi bilioruz dio

Bilemiyorum reglim bitsinde belki giderim inşaallah erimiştir bu kist herkesde olabliyormuş bazen bir ay olup kendi kendine eriyormuş şimdi ben erimiş gibi düşünüyorum olduğunu bilince stres yapıyorum eriyeceği varsada erimiyor:KK43:

besmele.gif

SALATI TEFRıCıYE 4444 41 YASıN-ı ŞERıF
EVHAN------------------------------------25 :nazar: ----------------------------------1 :nazar:
EFNAN-----------------------------------300:nazar:-------------------------------------6:nazar:
KMEHTAP-------------------------------- :nazar:--------------------------------------- :nazar:
MASUM PıSı---------------------------- :nazar:--------------------------------------- :nazar:
MELıSAX------------------------------ 90:nazar:------------------------------------2 :nazar:
LıTTLEANGEL--------------------------- :nazar:-----------------------------------5:nazar:
REYANN----------------------------------- :nazar:------------------------------------- :nazar:
SBR------------------------------------150:nazar:---------------------------------1 :nazar:
HÜMEYRA------------------------------- :nazar:--------------------------------- 1:nazar:
GNL06----------------------------------- :nazar:-------------------------------------:nazar:
MAYA----------------------------------100 -------------------------------------

TOPLAM-------------------------------665 --------------------------------------16

Son düzenleme:
X