Benim ilk olacak inş. ev hanımıyım gurbetdeyim eşimle yalnızız burda,askerlikten dolayı bebek istemedik daha doğrusu eşimle nişanlıyken eşim hemen olsun derdi bende olmaz evliliğimiz bir anlayalım dedim baktım bizimki kararlı doğumkontrol hapı aldım evliliğimin ilk 4 ayı hap kullandım sonra hap kilo aldırınca bıraktım başka yöntemle korunduk, sonra beni ya çocuğumuz olmazsa düşüncesi sardı birde malum etrafımızdaki herşeye maydonoz olan insanlardan bıkmıştım, bir deneyelim hayırlısı neyse o olsun dedik doktora gittim gebelik öncesi kontrol için o zamanda kist çıktı doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım 3 ay kullandıktan sonra kist tam erimemişti ama ben daha kullanmadım iki ay denedik eşim askere gitti 40 gün oldu geleli bekliyoruz artık.
Ayy çok uzun yazdım:)
peki kist hala duruyo mu geçti mi orasını anlamadım ama çok iyii yapmışın başlamakla çünkü malum isteyince hemen olmayabilio
bende etraftakilerden çok sıkıldım bebişim düştü sebebi belkide bu tarz stresler etraftakiler bida sormaz sandım düşükten 1 ay sonra tekrar başladılar kime selam versem bebk diyolardı valla bende gıcık oluyom öylelerine
ay benim kürtajdan sonta bi daha sormadı kimse allahtan kayınvalidem görümcemler bile yani okadar korkutmuşum demekki gözlerini
Kistim duruyormu bilmiyorum 7 ay önce gitmiştim en son şimdi gidip gitmeme konusunda kararsızım sanki kötü birşey söyliyeceklermiş gibi korkuyorum,etraftakileride sorma ya bir gün çok fena patlıyacağım eşimde bana kızıyor banada soruyorlar ben hayırlısı neyse o olur diyorum sen niye takıyorsun bu kadar diyor.
slm kızzlar benim kasıklarım ağrımaya başladı inceden sızlıyo sanırım bugün yumurtlama günüm gıdakkk
SALATI TEFRıCıYE 4444 41 YASıN-ı ŞERıFEVHAN------------------------------------25
----------------------------------1
EFNAN-----------------------------------300-------------------------------------6
KMEHTAP-----------------------------------------------------------------------
MASUM PıSı-------------------------------------------------------------------
MELıSAX------------------------------ 90------------------------------------2
LıTTLEANGEL--------------------------------------------------------------5
REYANN------------------------------------------------------------------------
SBR------------------------------------150---------------------------------1
HÜMEYRA---------------------------------------------------------------- 1
GNL06------------------------------------------------------------------------
MAYA----------------------------------100 -------------------------------------
TOPLAM-------------------------------665 --------------------------------------16