Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım ben ne çektim tam olarak öğrenene kadar aynı diğer yenileri eklediğin gibi canım

yaptığımız ibedetlerin hepsinin kabul olucanı ümit ederek yapıyoruz zaten dimi canım
ve inşallah ameller niyete göre bizim niyetlerimiz doğru olsun Rabbim tüm eksikleriyle noksanlarıyla kabul eder inşallah

ekliyorum canım senide
bide salatı tefriciye var iste evhanda

elbette öyle canım benim ümitsizlikle yapılan dua ve amel in kabul olunmasını beklememeli zaten..işş teslimiyette..rabbim teslim olanlardan eylesin bizleri.tefriciye ye katılamayacam şimdilik yaa

ben hiç görmedim bunu yaa kaçırmışım çok gezmekten herhalde benide ekle canım şimdi okuyorum hemen gelirim

ben birazdan kalkıyorum,size de tavsiye ederim.cuma günü gusül almak sünnet ya.gusül alacam inşaallah,sonra da namaza dua ya inşaallah...sizde yapabilirsiniz..

Evhan canım neden olmadıĞını anladım vcanım Şımdı haı lıstede dıkkat et qoute dıye bı yazı var o yazının ÖnÜne eklıcen yakutumu anladın mı?

:Saruboceq: HAMıLE KALMAYI BEKLEYENLER :Saruboceq:

huysuzoğlum-------------- ?????????hihoyyyt
defesen-----------------------21 HAZıRANhihoyyyt
Melekzuzum---------------- 22 HAZıRAN hihoyyyt
kmehtap - ------------------22 haziranhihoyyyt
happines---------------------23 HAZıRANhihoyyyt
tusemm----------------------23 HAZıRANhihoyyyt
dejavu_one------------------24 HAZıRANhihoyyyt
ududub-----------------------24 HAZıRANhihoyyyt
asu20-------------------------25 HAZıRAN hihoyyyt
tırtılkurabiye ----------------26 HAZıRAN hihoyyyt
mzuhal-------------------------26 HAZıRANhihoyyyt
melisa87---------------- ---28 HAZıRAN hihoyyyt
Little angel------------------28 HAZıRANhihoyyyt
tenz----------------------------28 HAZıRANhihoyyyt
mzuhal-----------------------29 HAZıRAN
Love-honey------------------29 HAZıRAN hihoyyyt
bethesna---------------------30 HAZıRANhihoyyyt
aysena2004-----------------30 HAZıRANhihoyyyt
ymr el--------------------------1 TEMMUZhihoyyyt
edaeee-------------------------2 TEMMUZhihoyyyt
meleğim_yildiz---------------3 TEMMUZ hihoyyyt
miss_teacher ----------------4 TEMMUZhihoyyyt
nurrr------------------------------5 TEMMUZhihoyyyt
humeyraa----------------------7 TEMMUZhihoyyyt
candas--------------------------7 TEMMUZhihoyyyt
Sbr ----------------------------- 9 TEMMUZ hihoyyyt
afr-------------------------------10 TEMMUZhihoyyyt
eylem sevcan --------------10 TEMMUZhihoyyyt
reyyann-----------------------11 TEMMUZhihoyyyt
carmenn----------------------15 TEMMUZhihoyyyt
evhan -------------------------15 TEMMUZhihoyyyt
leyuze ------------------------15 TEMMUZhihoyyyt
melisax------------------------18 TEMMUZhihoyyyt
ebisen-------------------------18 TEMMUZhihoyyyt
gnl06---------------------------19 TEMMUZhihoyyyt
seabird67---------------------19 TEMMUZhihoyyyt
bsbirkin------------------------20 TEMMUZhihoyyyt
Bebeg------------------------- 22 TEMMUZhihoyyyt
masum_pisi06---------------22 TEMMUZhihoyyyt
miniCııK----------------------23 TEMMUZhihoyyyt
sweet_drop ------------------- 9 AĞUSTOS hihoyyyt

HAMıLE KALMAYI TEKRAR DENEMEK ıÇıN BEKLEYENLER hihoyyyt

efnanim ---------------- AĞUSTOS hihoyyyt
tosti----------------------AĞUSTOShihoyyyt
jbys---------------------- EN KISA ZAMANDA hihoyyyt

:CüvCüv: BEN ARTIK HAMıLEYıM DıYENLER :CüvCüv:
Manik ------------------------- 7 MAYIS ıLK HAMıŞıMıZZZZZZ TEBRıKLERRR :dance: :dance::nazar::nazar:
ceylinaz ---------------------- 10 MAYIS ıLK SÜPRıZıMıZ TEBRıKLERR :dance: :dance::nazar::nazar:
azrayağmur--------------------18 HAZıRAN ıLK ÜÇE GıREN SÜPRıZıMıZ TEBRıKLER:dance::dance::nazar::nazar:
bitanem16---------------------18 HAZıRAN ÇıFT SÜPRıZıMıZ TEBRıKLERRR:dance::dance::nazar:
masallal-------------------------18 HAZıRAN TEBRıKLERRR:dance::dance::nazar::nazar:
şüpheci--------------------------20 HAZıRAN:TEBRıKLERRR::::dance::dance::nazar::nazar:
as108760 ----------------- ----22 HAZıRAN TEBRıKLERRR :dance::dance::nazar::nazar:
yakutummm-------------------24 HAZıRAN TEBRıKLERRR:dance::dance::nazar::nazar:.......

[ımg]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:dan5n0axoxp1wm:http://img2.blogcu.com/images/g/a/f/gaflettenkurtulus/7505526814614af83d595dtq4.jpg[/ımg][ımg]http://eldelekkoyu.sitemynet.com/mynet_resimlerim/besmele64qs1go3.gif[/ımg][ımg]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:dan5n0axoxp1wm:http://img2.blogcu.com/images/g/a/f/gaflettenkurtulus/7505526814614af83d595dtq4.jpg[/ımg]

41 yasin-i şerif için

evhan---------------------------------------------?:nazar:
Efnan---------------------------------------------?:nazar:
Melisax-------------------------------------------?:nazar:
Little angel-----------------------------------?:nazar:

masum_pisi06---------------------------------?:nazar:
reyyannn-----------------------------------------?:nazar:
sbr----------------------------------------------------?:nazar:

olmuşmu?

besmele.gif

SALATI TEFRıCıYE 4444 41 YASıN-ı ŞERıF
EVHAN------------------------------------ :nazar: -------------------------------------- :nazar:
EFNAN------------------------------------- :nazar:--------------------------------------- :nazar:
KMEHTAP-------------------------------- :nazar:--------------------------------------- :nazar:
MASUM PıSı---------------------------- :nazar:--------------------------------------- :nazar:
MELıSAX--------------------------------- :nazar:--------------------------------------- :nazar:
LıTTLEANGEL--------------------------- :nazar:-------------------------------------- :nazar:
REYANN----------------------------------- :nazar:------------------------------------- :nazar:
SBR----------------------------------------1 :nazar:---------------------------------50 :nazar:

Son düzenleme:
Evhan canım san zahmet dıyorum kı salatı tefrıcıye ve yasını aynı lıstede senın lıstede toplasakta karıŞıklık olmasa

images
besmele64qs1go3.gif
images

41 YASİN-İ ŞERİF İÇİN

EVHAN---------------------------------------------?:nazar:
EFNAN---------------------------------------------?:nazar:
MELİSAX-------------------------------------------?:nazar:
LİTTLE ANGEL-----------------------------------?:nazar:

MASUM_PİSİ06---------------------------------?:nazar:
REYYANNN-----------------------------------------?:nazar:
SBR----------------------------------------------------?:nazar:

s.a kızlar bende hamiş olabilmek için 2 seneyi aşkın süredir çaba gösteriorum ama henüz nasip etmedi rabbim vakti gelmedi demekki :çok üzgünüm: pkoluyum aynı zamanda ama 2 aydır normale döndürdük ve klomen kullandım çatlama iğnesi oldum bu ay ve 2 gün snr adet günüm bekliorum ama bekleemedim ve dün dr a gittim acayip kasıklarımda ağrım vardı drum kist varmı die baktı ama şükür bişi yokmuş tahlil yapsak dedim druma peki dedi çünkü 1 temmuz evlilik yıldönümümüz belki süpriz olur dedim ama kanda negatif çıktı ama drum erken dedi adetin geçsin haftaya bidaha gel dedi inş hamileyimdir kızlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun

kızlar moralim çok bozuk bu da tutmayacak galiba az önce kahveli kırmızılı akıntım geldi ben tam kahve kanamalarım 2 gündür yok diye sevinirken , ümidimi kaybetmek istemiyorum ama 2 düşükten sonra hergün korkuyla 9 ay nasıl geçireceğim her tuvalete gidişimde acaba kanayacak mı korkusu beni bitiriyor dayanamıyorum artık allahım yardım et :Saruboceq:

s.a kızlar bende hamiş olabilmek için 2 seneyi aşkın süredir çaba gösteriorum ama henüz nasip etmedi rabbim vakti gelmedi demekki :çok üzgünüm: pkoluyum aynı zamanda ama 2 aydır normale döndürdük ve klomen kullandım çatlama iğnesi oldum bu ay ve 2 gün snr adet günüm bekliorum ama bekleemedim ve dün dr a gittim acayip kasıklarımda ağrım vardı drum kist varmı die baktı ama şükür bişi yokmuş tahlil yapsak dedim druma peki dedi çünkü 1 temmuz evlilik yıldönümümüz belki süpriz olur dedim ama kanda negatif çıktı ama drum erken dedi adetin geçsin haftaya bidaha gel dedi inş hamileyimdir kızlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun

hoş geldin canım aramıza Allah versin tez zamnda inşallah sanada ve hepimize de inşallah doktor dediyse bekle inşallah pozitif çıkar o zaman
beklenen adet tarihini ver evhan arkadaşımız senide eklesin listeye listemiz sayfa 454 te bak istersen

kızlar moralim çok bozuk bu da tutmayacak galiba az önce kahveli kırmızılı akıntım geldi ben tam kahve kanamalarım 2 gündür yok diye sevinirken , ümidimi kaybetmek istemiyorum ama 2 düşükten sonra hergün korkuyla 9 ay nasıl geçireceğim her tuvalete gidişimde acaba kanayacak mı korkusu beni bitiriyor dayanamıyorum artık allahım yardım et :Saruboceq:

canım benim nolur öyle düşünme bak sen başdan pes ediyosun benim de başımageldi biliyorum bende hep düşücek derdim ve düştü sende aynı psikolojiyle düşüce yoksada düşürücen canım benim hemen dokyora git progestan falan veriyolar al eğer kullanmadıysan

s.a kızlar bende hamiş olabilmek için 2 seneyi aşkın süredir çaba gösteriorum ama henüz nasip etmedi rabbim vakti gelmedi demekki :çok üzgünüm: Pkoluyum aynı zamanda ama 2 aydır normale döndürdük ve klomen kullandım çatlama iğnesi oldum bu ay ve 2 gün snr adet günüm bekliorum ama bekleemedim ve dün dr a gittim acayip kasıklarımda ağrım vardı drum kist varmı die baktı ama şükür bişi yokmuş tahlil yapsak dedim druma peki dedi çünkü 1 temmuz evlilik yıldönümümüz belki süpriz olur dedim ama kanda negatif çıktı ama drum erken dedi adetin geçsin haftaya bidaha gel dedi inş hamileyimdir kızlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun

canım öncelikle hoşgeldin aramıza canım herşeyin hayırlıs belki busefer herşey güzel olur ve müjdeli haberi tez zamannda verirsin eşine

27 haziran adet tarihim ama inş hamileyimdirde olmam bu ay çok heveslendim bide evlilik yıldönümüz eşime süpriz yapacağım eğer varsa... dün bayılacaktım neredeyse tahlil sonucunu alırken

X