Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızzlar benim iç çamaşırım şimdi baktım yine lekelenme olmuşş,noluyo yaaaa((
yok canım sen hamilesin sanki bana öyle gelmeye başladı iyice bak demedi deme sonra bi test yapsana canım yarın ya
Bİzİm gİbİ bİzİmde Öyle oluyo allahtan 2 tane varda yoksa akŞamları hİÇ gİremezdİm canım bİzİmkİ bİlgİsayar programcısı olduĞunda İŞİ devamlı bİlgİsayarda ondan
aman ben hiç bakmıyorum aslında kitabını okumuştum bunun ben yıllar önce,oyüzden biliyorum yani,sezon finali diye baktım bugünlük,zaten ben ona bakıyorum diye çocuklar babalarınıda alıp odalarındaydılar sevmiyolar bu diziyi,az öncede herkez baktımki uyumuş bi ben kaldım şimdikaydirigubbakcemile3
Evet ya
melekzuzum
k mehtap
happİnes
tusem
dejavuone
yakutummmmm
ududup var var ama onlardan daha ses seda yok
Canım belkİ ÜstÜne gÖrmÜŞÜndÜr yanİ yerleŞme kanamasıdır belkİ
yok tatlım yaa olurmu hiç,daha adetim yeni bitti dedimya olcak iş deil yani,sol kasığımda hafiften başladı arada yokluyo ağrı ayol anlamadım gittisositososito
son adet tarihim 29 mayıs
son adet tarihim 29 mayıs
sağolsun benimkide programcı değil ama acayip zevk alıyo proğram ekle kaldır şimdide windows u kaldırmış pardus yüklamiş
negüzel çoluk çocuk maşallah allah bozmasın
dejavuone adet olmuş canım başka topikten araştırdım buldum diğerlerinede bakıcam
efnanım vallahi çok doğru söyledin bende bunu hep dile getiririm,bak mesela örnek her tarafta kadın hastalıkları ve doğum var,hiç erkek hastalıkları diye biyer varmı hıh yanlışmıyım arkidişlerr
mrb 22 yaşındayım 1 senelik evliyim tokatlıyım sitenizi hep okuyrdum ama yani üye oldum 2 aydır bebek istiyorum inş allah hapimize nasip etsin
mrb 22 yaşındayım 1 senelik evliyim tokatlıyım sitenizi hep okuyrdum ama yani üye oldum 2 aydır bebek istiyorum inş allah hapimize nasip etsin
yarın adet olmam gerekiyo bebiş yoksa tabi
delikafaduldendelikafadulden ilaaa melisax haklısın ama
yarın adet olmam gerekiyo bebiş yoksa tabi