Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Canım hoŞgeldın senı de lıstemıze alalım ıstersen son adet tarıhın nedır canım

yok canım sen hamilesin sanki bana öyle gelmeye başladı iyice bak demedi deme sonra bi test yapsana canım yarın ya

yok tatlım yaa olurmu hiç,daha adetim yeni bitti dedimya olcak iş deil yani,sol kasığımda hafiften başladı arada yokluyo ağrı ayol anlamadım gittisositososito

Bİzİm gİbİ bİzİmde Öyle oluyo allahtan 2 tane varda yoksa akŞamları hİÇ gİremezdİm canım bİzİmkİ bİlgİsayar programcısı olduĞunda İŞİ devamlı bİlgİsayarda ondan

sağolsun benimkide programcı değil ama acayip zevk alıyo proğram ekle kaldır şimdide windows u kaldırmış pardus yüklamiş

aman ben hiç bakmıyorum aslında kitabını okumuştum bunun ben yıllar önce,oyüzden biliyorum yani,sezon finali diye baktım bugünlük,zaten ben ona bakıyorum diye çocuklar babalarınıda alıp odalarındaydılar sevmiyolar bu diziyi,az öncede herkez baktımki uyumuş bi ben kaldım şimdikaydirigubbakcemile3

negüzel çoluk çocuk maşallah allah bozmasın
Evet ya
melekzuzum
k mehtap
happİnes
tusem
dejavuone
yakutummmmm
ududup var var ama onlardan daha ses seda yok

dejavuone adet olmuş canım başka topikten araştırdım buldum diğerlerinede bakıcam

Canım belkİ ÜstÜne gÖrmÜŞÜndÜr yanİ yerleŞme kanamasıdır belkİ

canım ağzından ballar şakır şakırrr damlıyo emme velakin gel görki üstüne görme olayı deil benimki şeker,ben basbaya adet oldum yani...hani az oldum desem dediğin doğruda ben normal adet oldum canımın içi....belkide üşüttüm heralde yaa havalardan olsa gerek bide,galiba,heralde,üff bi....le...mi...yo...rum...olumunekankayizsmile:uhm:

sağolsun benimkide programcı değil ama acayip zevk alıyo proğram ekle kaldır şimdide windows u kaldırmış pardus yüklamiş

negüzel çoluk çocuk maşallah allah bozmasın

dejavuone adet olmuş canım başka topikten araştırdım buldum diğerlerinede bakıcam

vayyyyykaçaklara bak sen hele ayyy ne sinir oluyom öyle olduğu zaman ya

efnanım vallahi çok doğru söyledin bende bunu hep dile getiririm,bak mesela örnek her tarafta kadın hastalıkları ve doğum var,hiç erkek hastalıkları diye biyer varmı hıh yanlışmıyım arkidişlerr

mrb 22 yaşındayım 1 senelik evliyim tokatlıyım sitenizi hep okuyrdum ama yani üye oldum 2 aydır bebek istiyorum inş allah hapimize nasip etsin

efnanım vallahi çok doğru söyledin bende bunu hep dile getiririm,bak mesela örnek her tarafta kadın hastalıkları ve doğum var,hiç erkek hastalıkları diye biyer varmı hıh yanlışmıyım arkidişlerr

delikafaduldendelikafadulden ilaaa melisax haklısın ama

mrb 22 yaşındayım 1 senelik evliyim tokatlıyım sitenizi hep okuyrdum ama yani üye oldum 2 aydır bebek istiyorum inş allah hapimize nasip etsin

ÇOK MEMNUN OLDUM CANIM BU GÜZEL DİLEĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER NERDE VARSA İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN AMİNNNNNN:Saruboceq:

yarın adet olmam gerekiyo bebiş yoksa tabi

canım benim hepimiz heyecanlı bi bekleyişin içindeyiz Rabbim inşallah hepimize tez zamanda nasip eder peki belirtilerin başladı mı önceden

X