- 14 Haziran 2010
- 2.810
- 1
aysenayı ekledim canım ben senin haberin yok sanırsam
347 demi 454 demi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aysenayı ekledim canım ben senin haberin yok sanırsam
ii geceler kıslar.bn şubatta tek başıma okumuştum bu 4444 duasını ama malum bekliorum hala.hangi duada karar kılarsanız bende okurum haberiniz olsunahanda 9 ay sonra bebişin haberci bunlar nezman adet olucan ne zamandır var bu belirtiler
hayırlısı ama adet belirtileri 1 haftadan başlamamz bence seninde bebk geliyo
canım yaa kıyamam izletme ay o zaman bebişine yazık daha o miniciktir
yok canım gelmiş geçmiş herkese ve bebk isteyen herkese içinde banada tabii haberiniz yok ama sizede
yapalım valla ne iyi olur ama sayıyı 500 tutunca uzun oluyo 41 yasin olabilir mesela
bide salat ı tefriciye varya 4444 tane oda olabilir
aynı hamişle listesi gibi onada liste yapalım ne dersiniz
hatta isterseniz bizim yasinleride o kızların yasinlerine ekleriz hepbirden daha çok okumuş oluruz tercih sizin bana hepsi uyar
bencede canım ya biara topluca konuşup bi gün belirleyelim yoksa dediğin gibi gerçekten erteleniyo
ii geceler kıslar.bn şubatta tek başıma okumuştum bu 4444 duasını ama malum bekliorum hala.hangi duada karar kılarsanız bende okurum haberiniz olsun
ahanda 9 ay sonra bebişin haberci bunlar nezman adet olucan ne zamandır var bu belirtiler
hayırlısı ama adet belirtileri 1 haftadan başlamamz bence seninde bebk geliyo
canım yaa kıyamam izletme ay o zaman bebişine yazık daha ominiciktir
ben dün yazdırmıştım 30 hazıranda gelmesi lazım adetim gelmesse hamileyim.ama göğüslerim bugün daha belirgin hassaslaştı.bilmiyorum artık hayırlısı.dünden buyanada gaz oluştu ama ben havalar serinya acaba soğuktan üşüttümmüki diye düşünüyorum hep .bilemiyorum.
evet tatlım yapalım hatta cuma günleri yapalım cuma kuranı okunmuş olsun,benim fikrim tabi sizde nasıl derseniz ben hertürlü varım sonuçta allahın kitabını okicaz ve hayır işi yapıcaz...hayır denirmi hiç..kızımla oğluşumda okur teyzeleri.olumunekankayizsmile
canım bende tam öyle diyodum hafta içi okuruz cumada içinde sonra duasını yaparız cuma günü
kıslar bu arada bn dayanamıcam yarın gidip kan testi yaptırıcam.karın ağrılarım var.ama kırmızıyı görmeden umut kesilmio yinede...
bana uyar yarın başlayalım o zaman.herkese uyuyorsa malum hem üç aylar hemde cuma. cuma selasıyla ezan arası çok sevapmış hemde edilen dua kabul oluyomuş die duymuştumamannın valla geliyo kızlar bakınn
hoş geldin canımmm
bana kalırsa önce yasinden başlayıalım herses günde nekadar okuyabilir se okadar yazsın yanii ben bugün atıyoru 4 okudum listeye ekleyelim atıyorum yarın 5 okudum ekleyelim ve her cumada bizde duasını okuyalım
bana uyar yarın başlayalım o zaman.herkese uyuyorsa malum hem üç aylar hemde cuma. cuma selasıyla ezan arası çok sevapmış hemde edilen dua kabul oluyomuş die duymuştum
veririm tabi. ama ssk da yaptıracağım için 14.30da sonuç alınıo.alır almaz olumlu olumsuz yazarım.dua edin.hiç umudum yok ama belki bi mucizede benim için gerçekleşirvalla de bizede haber verecen mi hemen
gerçektenmi cnm ya bak bunu ilk defa duydum,ahanda yarın ben başliyim ozaman o vakit kuran okumayakaydirigubbakcemile3
evet canım ilahiyat mezunu bi arkadaşım var o söyledi bana.yasini o zamanda 18 defa okuyunca oluyomuş dedi.o okudu çıktığı çocuğu babası kabul etmiodu.sonra kabul etti aileler bile tanıştı yani.gerçektenmi cnm ya bak bunu ilk defa duydum,ahanda yarın ben başliyim ozaman o vakit kuran okumayakaydirigubbakcemile3
veririm tabi. Ama ssk da yaptıracağım için 14.30da sonuç alınıo.alır almaz olumlu olumsuz yazarım.dua edin.hiç umudum yok ama belki bi mucizede benim için gerçekleşir